sevdamdaglara yazdı:Eminönü,Meteor,Ada,Yer Altı Hani İtem
Sıfırdan bir karakter kastım savaşçı şuan 49 lvl ve ttnet plusu herzaman kullanıyorum yani sürekli plusum ama verdiğim paranın boşa gittiğine inandım sebebi ise 1 den 49 lvl e kadar kasılan bir karaktere hiçmi item düşmez.
Bir düşünün 49 lvl e ulaşmak için kaç adet yaratık kesiliyor bana düşen tek işe yarar item bayan 177 tek item zırh birde arsenikli tek item yüzük en fazla 3 tanede iksir reçetesi
Ben boşunamı para ödüyorum oyuna bazı geceler sabaha kadar item kasıyorum düşerde satar para ederiz diye ama yok arkadaş item düşmüyor plussuz hesaplara düşüyor adam gözümün önünde çift item 177 kafa düşürüyor plusu yok bana çöp bile düşmüyor bu olaydan sıkıldım ve yönetimden bir cvp bekliyorum.
Arkadaşım Plus alman İtem düşürmek içinmi? Şahsen ben Plus paketini İKV Destek vermek amaçlı almaktayım 2'Hesabıma Bu Oyun Türkiyenin İlk Devasal Online Oyunudur. Kesinlikle bu oyuna sahip çıkmalıyız.
Sayın Eski [GM]Abura Zaten İKV Bırakmadan önce açıklama yapmaktadır.
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=10829
Burdan Okuya bilirsiniz ABURA'nın açıklamasını Bi düşünün Arkadaşlar Knayt,Metin2 vb... Online oyunlara para yatıracağımıza İKV yatırsak ne olur sizce Kötümü yapmış oluruz Bunu Düşünmenizi İsterim..
Not:Her Plus alana İtem düşecek diye birşey yok Bu işler Şans işidir..
Yha arakdaşlar hala anlamadınız mı yaf bakın plussuzken item düşme olasılığı %1 plus alınca 3 katı yani %3 oluyor birde İKV deki plus fiyatı diğer pek çok oyuna görede çok ucuz
plus paket al ayrıcalıklı ol nasılmı bölgeden istediğini dile getirebilirsin klana yazabilirsin tecrübe puanı ve canavar kasarken zorlanmazsın ama efsunlu eşya düşürmek için baya bir uğraşman gerekir diyemicem tamamen şans eseri
İyi Forumlar...
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
sevdamdaglara yazdı:Eminönü,Meteor,Ada,Yer Altı Hani İtem
Sıfırdan bir karakter kastım savaşçı şuan 49 lvl ve ttnet plusu herzaman kullanıyorum yani sürekli plusum ama verdiğim paranın boşa gittiğine inandım sebebi ise 1 den 49 lvl e kadar kasılan bir karaktere hiçmi item düşmez.
Bir düşünün 49 lvl e ulaşmak için kaç adet yaratık kesiliyor bana düşen tek işe yarar item bayan 177 tek item zırh birde arsenikli tek item yüzük en fazla 3 tanede iksir reçetesi
Ben boşunamı para ödüyorum oyuna bazı geceler sabaha kadar item kasıyorum düşerde satar para ederiz diye ama yok arkadaş item düşmüyor plussuz hesaplara düşüyor adam gözümün önünde çift item 177 kafa düşürüyor plusu yok bana çöp bile düşmüyor bu olaydan sıkıldım ve yönetimden bir cvp bekliyorum.
Garip
Gerçekten garip.
Plus olmayan şifacımı 40'tan 44'e kasana kadar Doğru akım yüzük Mağara şamanı kolye + yüzük nitrojen pantolon direnç eldiven urban ayakkabı düşürdüm.İki-üç tane de işe yarar reçete düştü (Hasar+saldırı silah gibi) o yüzden dediğin gerçekten garip :S
5 tane 49 çarım var bir tanede kasıyoruz vede sürekli plus alan birisiyim aynı dert bendede var doğru dürüst item düşmüyor banada çoğu zaman sinirlenip oyunu kapattığım oluyor...
Evet item sadece plusa düşecek diye bir kural yok ama sabahlarakadar plusu olan kişi item düşüremiyorsa plusu olmayan kişinin item düşürme olasılığı plusdan azsa düşürüyorsa. bu işde bir terslik var demektir.
madem plusum madem düşürme şansım yüksek neden düşmüyor.
Konuya nokta koymak isterim açıklama;
Plus alırken bakın şu yazar item düşürme ŞANSINIZ 3 katına çıkar,yaniii sizin bi şansınız var herkesin bir şansı var bu 3 katına çıkıyor buda demek oluyorki şanssızsınız ama sizde şöyle yapın günde en az 2 m kırarsınız emin ol çıkan o çöp dediğiniz şeyleri alın öncesinde bütün itemlerinizi depoya koyun bi çifteniz olsun envanterde sonra gidin düşenleri satın emin olun plusla bi envantere 5 6 zırh düşse bu demek oluyor ki bi envanter eşya 350 400 bn para eder