Oyundaki Bölgeleri Canlandırma Tavsiyesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
LeGaLL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Bey

Re: Oyundaki Bölgeleri Canlandırma Tavsiyesi

Mesaj gönderen LeGaLL »

gandalff yazdı:
LeGaLL yazdı:
gandalff yazdı:
vahdet yazdı:
Mezomorto yazdı:Bu dediğim şeyi marketi açınca yapsak o yeter bence. Kasadan çantaya çantadan satıcıya sıkıntı oluyor. Mesela Ctrl ye basılı tutarak iteme tıklasak direk satılsa çok güzel olurdu.
Yanlışlıkla bb3 e tıklasan çöp olabilir. Biraz sakıncalı.

Nasil bir cahilsin sen bb3 satilamaz isportaya sadece atilabilrki sanki 2 kasa 1 canta esya satarken saheser esya satma ihtimalin yok destek ne gune duruyor geri alirsin
Kardesim asıl cahil sensin. Yönetim oyunla ilgileniyor mu?

Al bi cehalet ordusu daha ben bb3 yere atilmiyo demisim adam beni cahil gosteriyo nasil bir kafadasin meraktayim bir kelime edeceksen adam gibi dusun sonra cevap ver
LAN VELED ÖNCE ÜSLÜBUNA DİKKAT ET SONRA KONUŞ ADAM 25 YAŞINDA SEN GELİP 13 YAŞINDAKİLER GİBİ KONUŞUYON SAYGIN OLSUN BİRAZ SAYGI!
Zümrüd-ü Anka ölse de kimse gidip baykuşun gölgesine sığınmaz.
ASCLEPIUS
DOGUlBEY
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Lütfen konuyu kişisel tartışma alanına çevirmeyelim.

İyi Forumlar..
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
gandalff
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen gandalff »

Usluptan bahsetmis 25 yyasindakina ceken tabiri caizse velet gelmis laga luga yapiyon gel onu sana verdigi paranin 2 katini verem
25 yasinda ise benim ondan eksigim yokki 27 yasindayim milleti koruyacagina ilk kendin nerdesin onu dusun hersey ortada haa halami kabullenemiom gelirsin ozele orda hallederim ben sana
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Merhabalar;

Konudaki tartışmaya yönelik iletiler konu sahibinin isteği doğrultusunda kaldırılmıştır, benzeri iletilerin devamı halinde konunun kilitleneceğini belirtmek isterim.

İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

psyDUCK yazdı:
Sora yazdı:Hocam hangi online oyunda böyle saçma bişey gördüniz ? Yönetimi savunmak falan değil bu yaptığım ayrıca hiçbir katkısıda olmaz açık söyliyim
İKV ilk olsa olmaz mı? Senin için değişen bişey olmayabilir ama inan ki yüzlerce oyuncu slot kesmeye başlayacak para kasmak için. Düşen meteryalleri kasaya koyup , oradan en yakın NPC ' ye gidip kasadaki eşyaları 20 şer 20 şer çantaya alıp NPC ' ye satmak insanın canını çok sıkıyor.Ama düşen eşyaları direkt çantadan veya meteryal penceresinden bir tuş kombinasyonuyla satabilsek slot kesmekte zevkli olur.
Katılıyorum ancak herkeste bulunmaması gereken bir özellik olmalı. Kasa erişimi gibi misal.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön