Yanlışlıkla bb3 e tıklasan çöp olabilir. Biraz sakıncalı.Mezomorto yazdı:Bu dediğim şeyi marketi açınca yapsak o yeter bence. Kasadan çantaya çantadan satıcıya sıkıntı oluyor. Mesela Ctrl ye basılı tutarak iteme tıklasak direk satılsa çok güzel olurdu.
Oyundaki Bölgeleri Canlandırma Tavsiyesi
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: Oyundaki Bölgeleri Canlandırma Tavsiyesi
vahdet yazdı:Yanlışlıkla bb3 e tıklasan çöp olabilir. Biraz sakıncalı.Mezomorto yazdı:Bu dediğim şeyi marketi açınca yapsak o yeter bence. Kasadan çantaya çantadan satıcıya sıkıntı oluyor. Mesela Ctrl ye basılı tutarak iteme tıklasak direk satılsa çok güzel olurdu.
Nasil bir cahilsin sen bb3 satilamaz isportaya sadece atilabilrki sanki 2 kasa 1 canta esya satarken saheser esya satma ihtimalin yok destek ne gune duruyor geri alirsin
Kardesim asıl cahil sensin. Yönetim oyunla ilgileniyor mu?gandalff yazdı:vahdet yazdı:Yanlışlıkla bb3 e tıklasan çöp olabilir. Biraz sakıncalı.Mezomorto yazdı:Bu dediğim şeyi marketi açınca yapsak o yeter bence. Kasadan çantaya çantadan satıcıya sıkıntı oluyor. Mesela Ctrl ye basılı tutarak iteme tıklasak direk satılsa çok güzel olurdu.
Nasil bir cahilsin sen bb3 satilamaz isportaya sadece atilabilrki sanki 2 kasa 1 canta esya satarken saheser esya satma ihtimalin yok destek ne gune duruyor geri alirsin
Zümrüd-ü Anka ölse de kimse gidip baykuşun gölgesine sığınmaz.
ASCLEPIUS
DOGUlBEY
ASCLEPIUS
DOGUlBEY
- psyDUCK
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
:mrgreen: Şaheser eşyaları 14 gün arasında geri alabilirsiniz destekten. O kadar da ölmediler
Oyunda halaa biraz yaşam belirtisi var 
Yeni forum hesabım : XXX
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
Öneri güzel ama öneriyi değerlendirmesi gereken yönetim güzel mi ? Asıl önemli olan şey bu aslında. Elimizde sadece beklemek var. Başka yapılabilecek pek bir şey yok. Öneri havuzu dedikleri yer artık su sızdırmayı geçti taştı içindeki önerilerde eridi. Yönerim de oyuncular kadar hevesli olsa verilen sadece plus paket paraları bile oyunu geliştirmeye fazlasıyla yeter.
Önerini destekliyorum. Ama gerçekleşir mi orası meçhul...
Önerini destekliyorum. Ama gerçekleşir mi orası meçhul...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Hocam hangi online oyunda böyle saçma bişey gördüniz ? Yönetimi savunmak falan değil bu yaptığım ayrıca hiçbir katkısıda olmaz açık söyliyim
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Dcuo Legendary üyeliklerde vardı.Sora yazdı:Hocam hangi online oyunda böyle saçma bişey gördüniz ? Yönetimi savunmak falan değil bu yaptığım ayrıca hiçbir katkısıda olmaz açık söyliyim
- psyDUCK
- Sahaf Yardımcısı

İKV ilk olsa olmaz mı? Senin için değişen bişey olmayabilir ama inan ki yüzlerce oyuncu slot kesmeye başlayacak para kasmak için. Düşen meteryalleri kasaya koyup , oradan en yakın NPC ' ye gidip kasadaki eşyaları 20 şer 20 şer çantaya alıp NPC ' ye satmak insanın canını çok sıkıyor.Ama düşen eşyaları direkt çantadan veya meteryal penceresinden bir tuş kombinasyonuyla satabilsek slot kesmekte zevkli olur.Sora yazdı:Hocam hangi online oyunda böyle saçma bişey gördüniz ? Yönetimi savunmak falan değil bu yaptığım ayrıca hiçbir katkısıda olmaz açık söyliyim
Yeni forum hesabım : XXX
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
Ölüden şey istiyorsunuz beyler hızlı destege yazılanlar yine palavra 2.5 sene oldu tek bir kişi ses etmiyor güncellemeyi filan geçtik aga biz burdayız deseler
LeGaLL yazdı:Kardesim asıl cahil sensin. Yönetim oyunla ilgileniyor mu?gandalff yazdı:vahdet yazdı:Yanlışlıkla bb3 e tıklasan çöp olabilir. Biraz sakıncalı.Mezomorto yazdı:Bu dediğim şeyi marketi açınca yapsak o yeter bence. Kasadan çantaya çantadan satıcıya sıkıntı oluyor. Mesela Ctrl ye basılı tutarak iteme tıklasak direk satılsa çok güzel olurdu.
Al bi cehalet ordusu daha ben bb3 yere atilmiyo demisim adam beni cahil gosteriyo nasil bir kafadasin meraktayim bir kelime edeceksen adam gibi dusun sonra cevap ver