sizce

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Re: sizce

Mesaj gönderen acarrr »

Kardeşim oyunda Tılsımlar yokken büyü hasarı fiziksel ve buz hasarına bakıyorlardı Çemberli Taş için. Şuan ama dengeler değişti hasarın pek önemi yok Meteorit 1 olsa gerisi fıs. Meran sunucusunda olsaydın bırak meteorit 1 ve ejder kıyamet asayı çıplak çara Gaffarı keserdim. Ejder olsada ful fevzi üstün olsa fiziğin tam kaç olacak bilmiyorum ama kıyamet üretsende çok bir şey değişmeyecek az buz hsar artcak sadece o az hasarlada Gaffara tek atamazsın yani ha 300 hasar ha 500 hasar değişen bir şey olmaz. Sen üret Meteorit 1'ini Ejder asanı büyücü itemsiz bile olsa büyücüdür benim kanaatım budur.
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

Birazcık daha sabret kıyamet asa üret.450 fizik hasarı az deel.
Kullanıcı avatarı
essizlordd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: H A N

Mesaj gönderen essizlordd »

HİÇBİR SORUN OLMAZ EMİN OL KUKLACIDAYIM EJDER ASAM VAR m1 YOK YİNE ALIYORLAR
AMA SENİN DEDİĞİN GİBİ M1+Ejder asa OLURSA EMİN OL DİREK ALIRLAR HATTA EJDERSİZ M1 BİLEALIYORLAR
ıIGRaYTECHIı.ıIBLUETECHIı .Graytechh. Graytechhh.
İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
Kullanıcı avatarı
OZAKBLK
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Lonca: Yaşanmış Yalan

Mesaj gönderen OZAKBLK »

Yazıkya en ucuzu kıyamet asa biliyormusun, Çünkü allahtan Ganoderma istemiyor hesaplasan yaklaşık 110 m civarında bi para ejderle kıyaslasan arada 30 m fark var bence Kıyamet asa tıklaya bilirse daha mantıklı olur.
๑۩۞۩๑ ηє мuтLu тüякüм diγєηє ๑۩۞۩๑
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Deli sallayanlar olmuş.Ejdersiz m1 alıyorlar,m1siz ejder asalı alıyorlar,cıplak m1 alıyorlar oo.Hangi sunucu bu beyler söyleyin de gelelim.Dediğim gibi kıyamet asa ^ bi de m1 miss.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

Daha dün akşam çemberlitaş attım grubda 2 2311 1 tane 1900 1tanede topaz günes asalı büyücü vardı m1siz . :D Çıplakda olsa alırım yalan yok büyü bozma 15 kutub 15 kons 15 etsin semıha kaçırırken ve semihayı keserken tankı bozsun yeter 3 büyü asılırız. :D
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

acarrr yazdı:Daha dün akşam çemberlitaş attım grubda 2 2311 1 tane 1900 1tanede topaz günes asalı büyücü vardı m1siz . :D Çıplakda olsa alırım yalan yok büyü bozma 15 kutub 15 kons 15 etsin semıha kaçırırken ve semihayı keserken tankı bozsun yeter 3 büyü asılırız. :D
Sen Allaha küfür etmeyi bırak önce seviyesiz.
Resim
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

Dawnguard yazdı:
acarrr yazdı:Daha dün akşam çemberlitaş attım grubda 2 2311 1 tane 1900 1tanede topaz günes asalı büyücü vardı m1siz . :D Çıplakda olsa alırım yalan yok büyü bozma 15 kutub 15 kons 15 etsin semıha kaçırırken ve semihayı keserken tankı bozsun yeter 3 büyü asılırız. :D
Sen Allaha küfür etmeyi bırak önce seviyesiz.
Elalemin konusunu tartışmaya yöneltecek yorumlar yapıp durma. :) Seviyeden bahsedene bak oyunda tartışırsın 2 gün sonra büyücünle pm atarsın gaffara m1 gelebilirim grub kuralım diye. :) Kanıtın varsa atarsın foruma bizde bakarız bana ait olan tüm karakterler imzamda bulunuyo :)
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

essizlordd yazdı:HİÇBİR SORUN OLMAZ EMİN OL KUKLACIDAYIM EJDER ASAM VAR m1 YOK YİNE ALIYORLAR
AMA SENİN DEDİĞİN GİBİ M1+Ejder asa OLURSA EMİN OL DİREK ALIRLAR HATTA EJDERSİZ M1 BİLEALIYORLAR
Bende kuklacıdayım 2197 hs fizik var m1 yok diye almıyorlar seni nasıl almışlar :D
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen alpay1994 »

Sen arzda takılmaya devam et kardeşim tabi ki m1 ararlar. :D Kuklacıda arz klanında insan muamalesi mi görüyosun? :D Şahsen 2m1 gaffar kestiğim çok olmuştur. Buyrun gelin göstereyim. :D
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent

“Genel Etkileşim” sayfasına dön