sizce
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Re: sizce
Kardeşim oyunda Tılsımlar yokken büyü hasarı fiziksel ve buz hasarına bakıyorlardı Çemberli Taş için. Şuan ama dengeler değişti hasarın pek önemi yok Meteorit 1 olsa gerisi fıs. Meran sunucusunda olsaydın bırak meteorit 1 ve ejder kıyamet asayı çıplak çara Gaffarı keserdim. Ejder olsada ful fevzi üstün olsa fiziğin tam kaç olacak bilmiyorum ama kıyamet üretsende çok bir şey değişmeyecek az buz hsar artcak sadece o az hasarlada Gaffara tek atamazsın yani ha 300 hasar ha 500 hasar değişen bir şey olmaz. Sen üret Meteorit 1'ini Ejder asanı büyücü itemsiz bile olsa büyücüdür benim kanaatım budur.
- essizlordd
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: H A N
HİÇBİR SORUN OLMAZ EMİN OL KUKLACIDAYIM EJDER ASAM VAR m1 YOK YİNE ALIYORLAR
AMA SENİN DEDİĞİN GİBİ M1+Ejder asa OLURSA EMİN OL DİREK ALIRLAR HATTA EJDERSİZ M1 BİLEALIYORLAR
AMA SENİN DEDİĞİN GİBİ M1+Ejder asa OLURSA EMİN OL DİREK ALIRLAR HATTA EJDERSİZ M1 BİLEALIYORLAR
ıIGRaYTECHIı.ıIBLUETECHIı .Graytechh. Graytechhh.
İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
- OZAKBLK
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yaşanmış Yalan
Yazıkya en ucuzu kıyamet asa biliyormusun, Çünkü allahtan Ganoderma istemiyor hesaplasan yaklaşık 110 m civarında bi para ejderle kıyaslasan arada 30 m fark var bence Kıyamet asa tıklaya bilirse daha mantıklı olur.
๑۩۞۩๑ ηє мuтLu тüякüм diγєηє ๑۩۞۩๑
Deli sallayanlar olmuş.Ejdersiz m1 alıyorlar,m1siz ejder asalı alıyorlar,cıplak m1 alıyorlar oo.Hangi sunucu bu beyler söyleyin de gelelim.Dediğim gibi kıyamet asa ^ bi de m1 miss.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
Daha dün akşam çemberlitaş attım grubda 2 2311 1 tane 1900 1tanede topaz günes asalı büyücü vardı m1siz .
Çıplakda olsa alırım yalan yok büyü bozma 15 kutub 15 kons 15 etsin semıha kaçırırken ve semihayı keserken tankı bozsun yeter 3 büyü asılırız.
Sen Allaha küfür etmeyi bırak önce seviyesiz.acarrr yazdı:Daha dün akşam çemberlitaş attım grubda 2 2311 1 tane 1900 1tanede topaz günes asalı büyücü vardı m1siz .Çıplakda olsa alırım yalan yok büyü bozma 15 kutub 15 kons 15 etsin semıha kaçırırken ve semihayı keserken tankı bozsun yeter 3 büyü asılırız.
![]()
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
Elalemin konusunu tartışmaya yöneltecek yorumlar yapıp durma.Dawnguard yazdı:Sen Allaha küfür etmeyi bırak önce seviyesiz.acarrr yazdı:Daha dün akşam çemberlitaş attım grubda 2 2311 1 tane 1900 1tanede topaz günes asalı büyücü vardı m1siz .Çıplakda olsa alırım yalan yok büyü bozma 15 kutub 15 kons 15 etsin semıha kaçırırken ve semihayı keserken tankı bozsun yeter 3 büyü asılırız.
![]()
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Bende kuklacıdayım 2197 hs fizik var m1 yok diye almıyorlar seni nasıl almışlaressizlordd yazdı:HİÇBİR SORUN OLMAZ EMİN OL KUKLACIDAYIM EJDER ASAM VAR m1 YOK YİNE ALIYORLAR
Sen arzda takılmaya devam et kardeşim tabi ki m1 ararlar.
Kuklacıda arz klanında insan muamalesi mi görüyosun?
Şahsen 2m1 gaffar kestiğim çok olmuştur. Buyrun gelin göstereyim. 
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent