'' TALATIN DAVASI ''
Re: '' TALATIN DAVASI ''
Arkadaşın dilinden ben anlayabiliyorum. İçi boş pluslu veya genel sohbet kanallarına yazma hakkı olan bir üyelik varsa onunla istediği dilden konuşabilirim
İyi forumlar
WesTSooN
- HypeRSoNicQ
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba ,
Dün bölgeden parasına vs atıcak savascı ararken talat denilen zibidi tılsımına atalım dedi .Kabul ettim tılsımlarım arkadasta almak icin biraz sure istedim böyle vs olmaz kendi tılsımlarınla atıcaksın loncadan tılsım almak olmaz diye karı gibi kıvırmaya başladı.Onuda geçtim vs atıcagımız yere biraz gec gittim diye geç geldin ben anında geldim gibi abuk subuk söylemlerde bulundu.Dediğiniz gibi psikolojik destege ihtiyacı var çocugun
Dün bölgeden parasına vs atıcak savascı ararken talat denilen zibidi tılsımına atalım dedi .Kabul ettim tılsımlarım arkadasta almak icin biraz sure istedim böyle vs olmaz kendi tılsımlarınla atıcaksın loncadan tılsım almak olmaz diye karı gibi kıvırmaya başladı.Onuda geçtim vs atıcagımız yere biraz gec gittim diye geç geldin ben anında geldim gibi abuk subuk söylemlerde bulundu.Dediğiniz gibi psikolojik destege ihtiyacı var çocugun
ZaafımsıN
Hep söylüyoruz da dinleyen yok para toplayıp bir psikoloğa götürün şunu.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
Demek ki sadece ben fark etmemişim
harbiden psikolojik sorunları var. Ayrıca NetWoRKeR TALATBEY nickleriyle Eminönü sunucusunda bir loncayı dolandırdığını okumuştum.
Kuklacıda oynuyor arkadaş.
O konunun linkini atabilir misin bulabilirsen.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Talatın tek davası oyun hayatı boyunca alt + f4 tuş kombinasyonuyla olmuştur benim kanaatim 
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV