Yandaki kutuda Beyaz Köşk diye yazar.Teşkilattan başka hiçbir sunucuda oynamadım.Bu hesapla küfür etmişliğim hakaret etmişliğimde yok.Sadece tanınan hesaplarımla yazarken önyargılı yorumlarla didişmekten bıkmıştım ondan böyle bir hesap açmıştım.Oyuna ara vereli bayağa oldu.Arada forum sayfasını ziyaret eder bazen yorum yaparım.
Saygıdeğer arkadaşım, oyuna başlayıpta oyunu sevip devam eden herkesin yaşadığı sıkıntıları yaşıyorsun.Şuan belki oyuna hakim oyuncuların zalimce tavırları ayyuka çıkmış olabilir ama online oyunlarının hepsi aksi iddia edilsede kişisel ego ve menfaat üzerine döner.Senin üstün full olsun inanki sende bu düzenin içine dahil olup şu feryat figan halini unutacaksın.Bu rahatsız edici ortam aslında yıllar evvelinden bağıra bağıra geldi.İKV'de çok başka güzellikler yaşansın diye forumda,oyunda kendini yıpratan mücadele eden değerli oyuncular oldu.Malesefki yöneticiler tarafından hiçbiri destek görmedi.Yöneticilerin hep tanıdıklarını kayırması,oyunun acımasız bir rekabet ortamına sokulması,forumun işlevinin oyun içi gelişmeye katkı yönünün kısıtlanması oyunu bu hale getirdi.Şimdi sorsanız o yöneticilerden hiçbiri yok.O çok bilmiş tavırlarından geriye sadece boş sokaklar,boş bölgeler ve dibe vurmuş acımasız oyuncular kalmış.Yukardaki örneklere katılmamak elde değil;Adam charını kasacaktır yada arkadaşının charını sokacaktır sıkılmadan full ve m1 li char ister.Yav adam fullse senle niye bölge yapsın.Bu malesef İKV'nin 8 senede geldiği hazin verici manzaraya örnektir.Bu yapıylada yeni oyuncu barınmaz katılıyorum sana.İKV iyi niyetli,arkadaşlık,dostluk duyguları gelişmiş insanları oyunda tutabilecek bir yapılanmaya girmiş ve baştan itibaren buna önem vermiş olsaydı,inanın bir sosyal paylaşım sitesinden daha popüler olurdu bu oyun. Malesef bunu göremediler.
Şimdi artık İKV için yapılabilecek hiçbir şey yok.Zaten oyun sahipleride sanırım ''nerde trak,orda bırak'' modundalar.Reel deki kazanımlarınızın daha önemli olduğunu farkettiğiniz gün,İKV ninde sadece bir oyun olduğunu farkedeceksiniz.Hırstan uzak,dostça bir oyun dilerim. .
Suçlular gene biziz
Re: Suçlular gene biziz
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
Dostum ben suan 2331 fizik m1 + met 2 3 ' e sahip bir büyücüyüm tek eksiğim trans asa onun için giriyorum ben 2 aydır oyuna devam etmekteyim 1.5 senedir oynamıyordum 8 senelik bi oyuncuyum ve ilk oyuna döndğümde bahsettiğim sıkıntıları yaşadım ancak suan fullendim diye bu davayı bırakmıyorum senin düşüncenin aksine forumda dahada hırslı bi şekilde aktifim ve elimden geldiğince grub bölgelerinde herhangi bir sebepten alınmayan insanları götürmeye gayret ediyorum benim bu oyunda ki felsefem bu güçsüze yardım ederim ''Eskiden olduğu gibi'' suanki oyundaki azlığın sebebinin gblere alınmayan oyuncuların oyunu bırakması dolayısıyla olduğunu hepimiz bilidğimiz halde bunu umursamıyor ve hala almamaya devam ediyoruz/sunuz .Ben en azından bir farkındalık yaratmak istiyorum eski düzeni tekrar görmek istiyorum bilmiyorum ne kadar eski oyuncu kaldı artık ancak eskiden yardımlaşma önemliydi.Bazı insanlar bu oyunda kendini AĞA gibi görüyor 1800 1900 2000 hs + m1'li insanları beğenmemek senin ne haddine ? Sen eskiden oyle değlimiydin ? demezler mi ?adama
Yukarıdaki cümle,yazınızın en son cümlesi.Bu çerçevede yorum yaptım.Diyorsanızki üstüm full kendim için rahatsızlık duyduğum birşey değil,sizi tebrik ediyorum.Yapacağınız şey kendiniz gibi düşünen insanları bulup bu oyunu oynamak.Zor olan bu.Ve böyle birşey de malesef kolay olmuyor.Şu ikv de yaşadığım en enteresan olay yardım ettiğin kişilerin haddi hesabı olmaması ama o insanlar oyunu öğrendikçe ve güçlendikçe sana düşman olması.Abartmıyorum düşman olması)).O sana bir arkadaş bir dost gibi yaklaşır zamanını harcarsın.Oyunu rahat bir şekilde oynamaya başlayınca sanırki üstüne semer vurulacak.Oysaki beklediğin oyunda iyi insanlarla bu oyunu oynamaktır.Üstteki yazımda yazdığım ''menfaat ve ego üzerine kurulu bir düzen hakim online oyunlarında'' yorumum işkembeden attığım bir yorum değil defalarca başıma gelen yaşadığım bir tecrübedir.İşte insanları bu duruma getirende oyun içindeki şartların insanları hırslandırıp kontrolden çıkarmasıdır.Oyun sahipleri bu hırsı paraya çevirme umuduyla körükleyip durdular.Sonuç olarak bir arkadaş,dost meclisi kurup eğlenmek üzerine kurulu bir düzeni ikv de oluşturmak akıntıya karşı kürek çekmek gibidir.Yazına iyi niyetle yorum yapmaya çalıştım varsa kusurum afola.Ve bu oyunun katilleri sizleri tebrik ediyorum çok iyi bir şey becerdiniz bir zaman sonra emin olun ki bir zaman sonra oyunu oynayan o cok beklediğiniz +2000 met1 li fizikği bulursunuz /nah...
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
Kardeş ben senin samimiyetine ve iyi niyetine inanıyorum zaten ancak bi yerde yanlısın var şimdi üstü fullenen ihanet ediyor diyorsun doğrudur belki bazı olaylar yaşamıssındır ancak yani genelleme yapıp bunu bütün ezikken yanına aldıklarımız sonradan güçlenince ihanet ediyor herkes böyle oluyormus gibi göstermek yanlıs olur bu şeye benzer tolga gol yedi diye anasına söven 2 3 tane beşiktaşlıları örnek gösterip tüm beşiktaşlıları karaktersiz göstermek gibi olmaz yani böyle bir düşünce ben bu gün bi tane zırhsız m1'li bir büyücü vardı 1500 fiziklerde bi tanede 1100 fiziklerde m1 + m2 2 si olan iki tane oyuncuyu sokayım dedim rica ettiler neyse biz 2 tane full büyüyüz ve şifacı benim kendi adamlarım onlar zaten kabul ediyor ama bir türlü tank bulamadıık he diyecek kimi diyor ben ezikleri dizmek için mi vaktimi harcıyacam kimisi bu gurp stu bile kesemez yaşına mı vereyim neresinden tutuyım anlamadım nasıl bi zihniyet yani şuan oyunu biri yeni başlasın demekki kıyamet asada bassa m1 de bassa oynayamyacak belli bu neden boyle bu insanlar bu kadar bencil anlayamadım çözemedim oyunda suan suan online kaç kişi var acaba merak ediyorum 100' ü geçermi koskoca bi camiadan bahsediyoruz sebebi ne acaba hiç düşündüüz mü ?Bourne yazdı:Yukarıdaki cümle,yazınızın en son cümlesi.Bu çerçevede yorum yaptım.Diyorsanızki üstüm full kendim için rahatsızlık duyduğum birşey değil,sizi tebrik ediyorum.Yapacağınız şey kendiniz gibi düşünen insanları bulup bu oyunu oynamak.Zor olan bu.Ve böyle birşey de malesef kolay olmuyor.Şu ikv de yaşadığım en enteresan olay yardım ettiğin kişilerin haddi hesabı olmaması ama o insanlar oyunu öğrendikçe ve güçlendikçe sana düşman olması.Abartmıyorum düşman olması)).O sana bir arkadaş bir dost gibi yaklaşır zamanını harcarsın.Oyunu rahat bir şekilde oynamaya başlayınca sanırki üstüne semer vurulacak.Oysaki beklediğin oyunda iyi insanlarla bu oyunu oynamaktır.Üstteki yazımda yazdığım ''menfaat ve ego üzerine kurulu bir düzen hakim online oyunlarında'' yorumum işkembeden attığım bir yorum değil defalarca başıma gelen yaşadığım bir tecrübedir.İşte insanları bu duruma getirende oyun içindeki şartların insanları hırslandırıp kontrolden çıkarmasıdır.Oyun sahipleri bu hırsı paraya çevirme umuduyla körükleyip durdular.Sonuç olarak bir arkadaş,dost meclisi kurup eğlenmek üzerine kurulu bir düzeni ikv de oluşturmak akıntıya karşı kürek çekmek gibidir.Yazına iyi niyetle yorum yapmaya çalıştım varsa kusurum afola.Ve bu oyunun katilleri sizleri tebrik ediyorum çok iyi bir şey becerdiniz bir zaman sonra emin olun ki bir zaman sonra oyunu oynayan o cok beklediğiniz +2000 met1 li fizikği bulursunuz /nah...
''düşman'' tabiri biraz ağır kaçmış olabilir ama tavır olarak hoş olmayan bir tavır olduğu kesin.Kişisel bir yorum olduğunuda sanmıyorum 6-7 senede sürekli tekrarlar yaşanırsa heraldeki yorum yapabilecek donelere sahip oluyorsun.Ayrıca sadece benim yaşadığım bir durumda değil bu birçok kişiden bu tür yakınma işittim.Bende hatalı olmuş olabilirim ayrıca oda muhtemel.Smoke23 yazdı:Kardeş ben senin samimiyetine ve iyi niyetine inanıyorum zaten ancak bi yerde yanlısın var şimdi üstü fullenen ihanet ediyor diyorsun doğrudur belki bazı olaylar yaşamıssındır ancak yani genelleme yapıp bunu bütün ezikken yanına aldıklarımız sonradan güçlenince ihanet ediyor herkes böyle oluyormus gibi göstermek yanlıs olur bu şeye benzer tolga gol yedi diye anasına söven 2 3 tane beşiktaşlıları örnek gösterip tüm beşiktaşlıları karaktersiz göstermek gibi olmaz yani böyle bir düşünce ben bu gün bi tane zırhsız m1'li bir büyücü vardı 1500 fiziklerde bi tanede 1100 fiziklerde m1 + m2 2 si olan iki tane oyuncuyu sokayım dedim rica ettiler neyse biz 2 tane full büyüyüz ve şifacı benim kendi adamlarım onlar zaten kabul ediyor ama bir türlü tank bulamadıık he diyecek kimi diyor ben ezikleri dizmek için mi vaktimi harcıyacam kimisi bu gurp stu bile kesemez yaşına mı vereyim neresinden tutuyım anlamadım nasıl bi zihniyet yani şuan oyunu biri yeni başlasın demekki kıyamet asada bassa m1 de bassa oynayamyacak belli bu neden boyle bu insanlar bu kadar bencil anlayamadım çözemedim oyunda suan suan online kaç kişi var acaba merak ediyorum 100' ü geçermi koskoca bi camiadan bahsediyoruz sebebi ne acaba hiç düşündüüz mü ?Bourne yazdı:Yukarıdaki cümle,yazınızın en son cümlesi.Bu çerçevede yorum yaptım.Diyorsanızki üstüm full kendim için rahatsızlık duyduğum birşey değil,sizi tebrik ediyorum.Yapacağınız şey kendiniz gibi düşünen insanları bulup bu oyunu oynamak.Zor olan bu.Ve böyle birşey de malesef kolay olmuyor.Şu ikv de yaşadığım en enteresan olay yardım ettiğin kişilerin haddi hesabı olmaması ama o insanlar oyunu öğrendikçe ve güçlendikçe sana düşman olması.Abartmıyorum düşman olması)).O sana bir arkadaş bir dost gibi yaklaşır zamanını harcarsın.Oyunu rahat bir şekilde oynamaya başlayınca sanırki üstüne semer vurulacak.Oysaki beklediğin oyunda iyi insanlarla bu oyunu oynamaktır.Üstteki yazımda yazdığım ''menfaat ve ego üzerine kurulu bir düzen hakim online oyunlarında'' yorumum işkembeden attığım bir yorum değil defalarca başıma gelen yaşadığım bir tecrübedir.İşte insanları bu duruma getirende oyun içindeki şartların insanları hırslandırıp kontrolden çıkarmasıdır.Oyun sahipleri bu hırsı paraya çevirme umuduyla körükleyip durdular.Sonuç olarak bir arkadaş,dost meclisi kurup eğlenmek üzerine kurulu bir düzeni ikv de oluşturmak akıntıya karşı kürek çekmek gibidir.Yazına iyi niyetle yorum yapmaya çalıştım varsa kusurum afola.Ve bu oyunun katilleri sizleri tebrik ediyorum çok iyi bir şey becerdiniz bir zaman sonra emin olun ki bir zaman sonra oyunu oynayan o cok beklediğiniz +2000 met1 li fizikği bulursunuz /nah...
Sonuç itibariyle oyunla alakalı umudunu ve beklentini yitirmemiş biri olarak hala iyi niyetinle oyunda aktif olmanda bir sakınca yok.Hepimiz insanız belki sen olaylara daha pozitif ve daha akılcı bakabiliyorsundur.Fazlada yıpratmadan kendini umarım oyunda aradığın iyi ortamı bulursun.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !