Eminönü,Meteor,Ada,Yer Altı Hani İtem
Sıfırdan bir karakter kastım savaşçı şuan 49 lvl ve ttnet plusu herzaman kullanıyorum yani sürekli plusum ama verdiğim paranın boşa gittiğine inandım sebebi ise 1 den 49 lvl e kadar kasılan bir karaktere hiçmi item düşmez.
Bir düşünün 49 lvl e ulaşmak için kaç adet yaratık kesiliyor bana düşen tek işe yarar item bayan 177 tek item zırh birde arsenikli tek item yüzük en fazla 3 tanede iksir reçetesi
Ben boşunamı para ödüyorum oyuna bazı geceler sabaha kadar item kasıyorum düşerde satar para ederiz diye ama yok arkadaş item düşmüyor plussuz hesaplara düşüyor adam gözümün önünde çift item 177 kafa düşürüyor plusu yok bana çöp bile düşmüyor bu olaydan sıkıldım ve yönetimden bir cvp bekliyorum.
PLUSUM AMA ;) ???
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: PLUSUM AMA ;) ???
:?
Ben plusum süresince yalnızca bayan şifacı yücelen bir pantolon düşşürdüm onu da günlerce uğraşı 4 milyondan sattım birde bayan büyücü kan çlan el :? para etmiyor yanisevdamdaglara yazdı:Eminönü,Meteor,Ada,Yer Altı Hani İtem
Sıfırdan bir karakter kastım savaşçı şuan 49 lvl ve ttnet plusu herzaman kullanıyorum yani sürekli plusum ama verdiğim paranın boşa gittiğine inandım sebebi ise 1 den 49 lvl e kadar kasılan bir karaktere hiçmi item düşmez.
Bir düşünün 49 lvl e ulaşmak için kaç adet yaratık kesiliyor bana düşen tek işe yarar item bayan 177 tek item zırh birde arsenikli tek item yüzük en fazla 3 tanede iksir reçetesi
Ben boşunamı para ödüyorum oyuna bazı geceler sabaha kadar item kasıyorum düşerde satar para ederiz diye ama yok arkadaş item düşmüyor plussuz hesaplara düşüyor adam gözümün önünde çift item 177 kafa düşürüyor plusu yok bana çöp bile düşmüyor bu olaydan sıkıldım ve yönetimden bir cvp bekliyorum.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
ben plusum banada hiç item düşmedi düştüyse 1 kaç kere düştü sağlam item ama bölge ve klandan yazma özelliğiyle item alıp satarak iyi para kastım şimdi şahaeseim bile var
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Yanlız değilsin
ben oyunu 3 senedir oynuyorum ne 39 level ken nede 49 level olduğundan beri daha üzerime bir parça bana düşen item yok. 1-2 tane düşen oldu onlarda senin dediğin gibi klan kanalına yansıtılacak itemler değildiler. Sabahlara kadar maden topluyarak yaptım bende herşeyimi 
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Katiliyorum.Savas yazdı:Arkadaşlar Plus Paket ' i olan her oyuncuya İtem Düşecek diye bir kural yok Plus Paket sadece size efsunlu eşya düşme şansınızı artırıyor.Efsunlu eşya düşürmek tamamen şansa bağlı diye düşünüyorum.
İyi Eğlenceler...
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Düşene nasıl düşüyorsa sizede düşer merak etmeyin.Biraz sabır birazda şans gerekli...

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- AGAHBEYPESETMEZ
- Sahaf Yardımcısı
Plus üyelerin , normal üyelere karşın item düşürme oranı daha yüksektir.Fakat bu demek değildir ki;
Normal üyelere düşmez,plus üyelere item düşer.
Aradaki fark sadece şansın artmasıdır.Tamamen şansa bağlı,fakat plus üyelerin şans oranı daha fazladır.
- flash
- Cin Avcısı
- Lonca: Illturkeyllı
Plus alınca maalesef istenilen ölçüde item düşmüyor zaten kardeşim

Mayıs 2007'den beri...
☜☠☞flash☜☠☞
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
evet haklısınız bende plusum ama plus olunmca para eden item düşecek diye bir şey yokki. efsunlu olan her item giriyorbuna her düşürdüğün max enerji olabilir mesela.
bunlar kestiğiniz yaratıklara bağlı yani bir karacinden item düşmesi ile bronz akrep arasında fark var birde çok kasmanız gerekli.sevdamdaglara yazdı:Eminönü,Meteor,Ada,Yer Altı Hani İtem
avakado=eminönü