Onca emek boşa gitti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
husban
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kaybedenler Kulübü

Onca emek boşa gitti

Mesaj gönderen husban »

3 gün önce m1 vede y2 çalındı bir şekilde
Ve ikv yönetimi ise hiç bir şey yapmaksızın ellerinden geleni yapamıyorlarmış siz ne işe yarıyorsunuz yahu
O kadar zaman harcadım ki onları kasmak için ne yazikki boşa gitti ...LNt gelsin sizin gibi ekibede sözde ikv ekibi
zaten siz anca gelin etkinlik yapın gidin başkada birşey yk hiç sordunuzmu değerli oyuncularımız oyun hakkında rahatsız olan varmı yada sorun yaşayan varmı diye nerde ...
siz holde para kasmak nedir bilirmisiniz .

İkv yönetimin mesajı
Hesap bilgilerinin sorumluluğu ve güvenliği birinci derecede hesap sahibine aittir. Hesap bilgilerinin paylaşılması durumunda ortaya çıkabilecek problemlerden hesap sahibinin sorumlu olduğunu, oyuna üye olurken karşınıza çıkan Kullanıcı Sözleşmesi'nde kabul ve taahhüt etmiş olursunuz. Alışveriş yoluyla çalınan materyal, para, eşya gibi unsurların iadesi sağlanamamakta, bu durumda destek birimlerimiz size yardımcı olamamaktadır. Eşya İade birimimiz sadece silinen Şaheser, Nadide ve Tılsım eşyalarına yönelik hizmet vermektedir
Resim
Resim
Resim
Resim

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
Insane
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Onca emek boşa gitti

Mesaj gönderen Insane »

Gecmis Olsun Arkadasim
Cixybaba 49
Abinizz 36
Support 30
Dembaba 1 (Isim Degistirme Hakki Icin Bekliyor :)
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Geçmiş olsun yoldaş
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Hesap bilgilerinin sorumluluğu ve güvenliği birinci derecede hesap sahibine aittir. Hesap bilgilerinin paylaşılması durumunda ortaya çıkabilecek problemlerden hesap sahibinin sorumlu olduğunu, oyuna üye olurken karşınıza çıkan Kullanıcı Sözleşmesi'nde kabul ve taahhüt etmiş olursunuz. 

Herkese şifre vermeyin arkadaşlar buda ibretlik bi konu olsun.Geçmiş olsun sanada.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

Yönetim haklı diyebilirim.Şifren kendinde olmalı sadece,''Kardeşim'' diyene şifre verilirse eğer bu olur.Her kardeşim diyene şifre verdin demiyorum hançer,yanlış anlama.
Her ne kadar senin konuna ters bir yorum attığımda oyuna girip tüm loncanı özelime küfürlerle yağdırsan da üzüldüm,geçmiş olsun.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Saltour
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Saltour »

Ben bir abimden met1 ödünç alıp cemberlitas a giriyordum. Herneyse bir allahsiz abimin çakma hesabını açmış benle konuşmaya başladı. Stuart a gelmiştim. Abi sen gir cara şans lisin sen dedim. Oda tamam ama şifreyi unuttum dedi. Mal gibi verdim şifreyi. Carda ne var ne yok sormuştu Allahsiz. Tabii ki met1 de gitti. Fakat met1 sahibi abk

Hasan sen üzülme oyunuda bırakma eğlenmene bak fene yaparız dedi.

Adam resmen bana sövmesi gereken yerde teselli verdi destek verdi.tabii ben gururuma yediremedim sattım büyücüyü 120m ye. Parasını verdim almadı. Sonra arada whatsapp dan konuştuk hala daha konuşuruz. 120m paranın olduğu hesabın şifresini verdim aldimi almadımı bilmiyorum ama harbi adamın dibi idi.
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

Saltour yazdı:Ben bir abimden met1 ödünç alıp cemberlitas a giriyordum. Herneyse bir allahsiz abimin çakma hesabını açmış benle konuşmaya başladı. Stuart a gelmiştim. Abi sen gir cara şans lisin sen dedim. Oda tamam ama şifreyi unuttum dedi. Mal gibi verdim şifreyi. Carda ne var ne yok sormuştu Allahsiz. Tabii ki met1 de gitti. Fakat met1 sahibi abk

Hasan sen üzülme oyunuda bırakma eğlenmene bak fene yaparız dedi.

Adam resmen bana sövmesi gereken yerde teselli verdi destek verdi.tabii ben gururuma yediremedim sattım büyücüyü 120m ye. Parasını verdim almadı. Sonra arada whatsapp dan konuştuk hala daha konuşuruz. 120m paranın olduğu hesabın şifresini verdim aldimi almadımı bilmiyorum ama harbi adamın dibi idi.
Vay be kardeş şanslı olan abin değil senmişsin böyle bir abiye sahip olduğun için

“Genel Etkileşim” sayfasına dön