Rica ediyorum artık şu oyunun flash playerını güncelleyin bu ne kardeşim yahu gidiyoruz windows 8 kuruyoruz en son güncel adobe flash playerı yüklüyoruz ama gel gör oyunun flash playerı eski diye yarım saat kullanıcı adı şifre girme bölümünde yazıyı yazdıktan sonra yarım saat gelmesini bekliyoruz.
Bana hiç tarayıcı çerezinden vs. bahsetmeyin şuan işletim sistemini kuralı 3 hafta bile geçmemiştir.
Arkada chrome u falan açın kasmıyo diye bahanede söylemeyin öyle bir şeyde olduğu yok her türlü kasıyor.
Ayrıca bana şimdi sert konuşuyosunuz falan da demeyin sonuna kadar hakediyorsunuz bu oyunu bizler oynuyoruz bizler para verip eşya alıyoruz ama sözümüzü bir kere olsun dinlemiyorsunuz hiç kusura bakmayın.
Adobe flash playerın eski olması sorunu
- Gecelerinsavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Adobe flash playerın eski olması sorunu
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Metehan
Gecelerinsavasci
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Re: Adobe flash playerın eski olması sorunu
kardeşim ben de chrome yi açinca geçmiyor ama lol launcherinin ilk ekranını (kullanıcı ad şifre istemeyen sadece ücretsiz şampiyon rotasyonu ,yama notları ve oyna butonu olan pencere) açınca geçiyor
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ben steam açıkken girdiğim için gecikme problemi yaşamıyorum.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
enteresan herkes farklı bir programla basitçe bu sorunu gideriyor fakat yönetim bir türlü gideremiyor 
M.Ö 800 Nerull adındaki DEV arkadaşımız bu durumun kısa zamanda giderileceğini bildirmişti
Bir zamanlar bu sorun ile ilgili M.Ö 1000 lerde Nerull adlı dev arkadaşımız bu durumun yakında düzeltileceğini belirtmişti :geek:
İletilerim forum kurallarına asla aykırı değildir.İletim silinecekse hangi sebepten ve suçtan dolayı silindiyse mesaj atın !
İletilerim forum kurallarına asla aykırı değildir.İletim silinecekse hangi sebepten ve suçtan dolayı silindiyse mesaj atın !