Dünyanın sonu değil sonuçta.
Sınava girecek arkadaşlara Allah zihin açıklığı versin. Bol şans :!:
YGS Stresi
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: ....
Re: YGS Stresi
Kasmaya gerek yok, üşendiğimden ne lisede ders çalıştım ne ygs/lys' e hazırlanırken. Kulaktan dolma bilgilerle girip 346 puan yaptım. Konya Selçuk üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım okuyorum.
Sınava girecek herkese başarılar...
Sınava girecek herkese başarılar...
YGS sınavına girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim .Umarım emeğinizin karşılığını almanız dileğiyle
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERİ
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Hadi geçmiş olsun.
O bölümden mezun olunca ne iş yapmayı planlıyosun ?seyirci yazdı:Kasmaya gerek yok, üşendiğimden ne lisede ders çalıştım ne ygs/lys' e hazırlanırken. Kulaktan dolma bilgilerle girip 346 puan yaptım. Konya Selçuk üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım okuyorum.
Sınava girecek herkese başarılar...![]()
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: ....
İyi bir yabancı dile sahipsen çok sayıda iş imkanı sağlayabilen bir bölüm. En basitinden özel sektörde veya devlette çalışabilirsin...
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Özele bulaşmayın kardeşler kötü olsun devlet güvenceniz olsun sonra 18 saat mesai ile geceniz gündüzünüz kalmaz bir mesajla işten çıkartırlar tazminat bile alamassınızseyirci yazdı:İyi bir yabancı dile sahipsen çok sayıda iş imkanı sağlayabilen bir bölüm. En basitinden özel sektörde veya devlette çalışabilirsin...
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
Selamun Aleykum arkadaşlar ,
Yine bir YGS sınavı geldi çattı
Geçen sene aylaklıktan dolayı düşük puan yaptığımız üniversite sınavını İnşallah bu sene iyi bir puanla geçeceğiz. Sınava girecek tüm arkadaşlara Allah zihin açıklığı versin emeklerini boşa çıkarmasın. Son 3 Gün
İyi Forumlar..
Yine bir YGS sınavı geldi çattı
İyi Forumlar..
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Fen ve edebiyat bolumu sececek arkadaslarima tek tavsiyem yol yakinken geri donun secmeyin. Ygs den yuksek puan alamam lys de tuttururum bi bolum dusuncesinde olmayin. Tutturursunuz da tuttugunuz sey sadece universite olmayabilir. 2011 de ve 2013 de olmak uzere iki kere girip ikisindede universiteyi kazanip giden birini iptal eden biri olarak soyluyorum . Tarih - edebiyat - felsefe gbi onu kapali olan bolumlerde sansinizi zorlamayin. Suan 2. Sinif tarih bolumundeyim + hazrlik 3 senedir bu cileyi cekiyoruz kpss den atanma olasili o kadar dusuk ki daha 1000 tane tarih ogrencisi bulunan (4 sinif dahil) karabuk universitesinden bu sene mezun olup atanan olmadi. Siz siz olun ygs den secin . FEN VE EDEBIYAT bolumleri pismanliktir. Kpss pismanliktir.
YGS.... bundan 6 yıl önce bende o stresi yaşadım.
Girecek tüm arkadaşlara başarılar stres yapmayın rahat olun daha başarılı olursunuz.
Girecek tüm arkadaşlara başarılar stres yapmayın rahat olun daha başarılı olursunuz.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi