Almak serbest Satmak yasak
- psyDUCK
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Almak serbest Satmak yasak
Nasıl oluyor arkadaşlar bu işin mantığı nedir
Birisi bölgeden "5500 akçe alınır." yazınca sorun olmuyor ben "satayım 5500 akçe" diyince hesabım blok yiyor
Bu nasıl bi kafa yapısıdır
İKV yönetimine hayranım gerçekten 
Yeni forum hesabım : XXX
Re: Almak serbest Satmak yasak
Senin gibleri çoksa olur bence neden olmasın insanın yüzüne gülüp arkdan iş ceviyorsan olur satan varmı dersin biri pm atar birde utanmadna sikayet ederler.
Mantık zati ölmüş kırıntı bir destek ile işi götürüyorlar eskileri blokladıkca yeni yetmelerin gelmesinden ümit bağlayan bir yönetim var. Sen sosyal deneylerine devam et sor akçe satıyonmu evet satıyom derse sikayet et bakalaım kaçı blok yiyecek.
Mantık zati ölmüş kırıntı bir destek ile işi götürüyorlar eskileri blokladıkca yeni yetmelerin gelmesinden ümit bağlayan bir yönetim var. Sen sosyal deneylerine devam et sor akçe satıyonmu evet satıyom derse sikayet et bakalaım kaçı blok yiyecek.
A R Z L O D O S
- psyDUCK
- Sahaf Yardımcısı

Harbi haa güzel fikirARZLODOS yazdı:Senin gibleri çoksa olur bence neden olmasın insanın yüzüne gülüp arkdan iş ceviyorsan olur satan varmı dersin biri pm atar birde utanmadna sikayet ederler.
- showmaster
- FareAdam Düşmanı

Valla kardeşim karşıda öyle bir destek ekibi var ki yani bunu canı gönülden söylüyorum Allah kimseyi ellerine dusurmesin. Yani su ana kadar onların bana bi faydasi dokunmadi en ufak bi faydası benim hesabım bundan 3 4 sene önce blok yedi 999 gun bu sene açılması lazm mesaj atıyorum diyorum ki bana sadece hangi tarihte ve ne sebeple blok yedigini soyleyin sanki duvara söylüyorum kopyala yapıştır kopyala yapıştır cevaplar hep aynı yani iyisi mi gördün mu açığıni oyunun yüklen ordan koparabildigini kopar
- psyDUCK
- Sahaf Yardımcısı

Merhabalar;showmaster yazdı:Valla kardeşim karşıda öyle bir destek ekibi var ki yani bunu canı gönülden söylüyorum Allah kimseyi ellerine dusurmesin. Yani su ana kadar onların bana bi faydasi dokunmadi en ufak bi faydası benim hesabım bundan 3 4 sene önce blok yedi 999 gun bu sene açılması lazm mesaj atıyorum diyorum ki bana sadece hangi tarihte ve ne sebeple blok yedigini soyleyin sanki duvara söylüyorum kopyala yapıştır kopyala yapıştır cevaplar hep aynı yani iyisi mi gördün mu açığıni oyunun yüklen ordan koparabildigini kopar
Bahsettiğiniz konu hakkındaki şikayetinizi İletişim/Destek Formu > Görüş ve Öneriler başlığı altında doğrudan ilgili ekibe iletebilir, destek ekibimizin keyfi yerindeyse, yaptığı kupon tuttuysa , gün içinde sevgilisiyle tartışmamışsa veya başka herhangi canını sıkan bi olay gerçekleşmemişse bu konu hakkında size bilgi verilmesini sağlayabilirsiniz. Diğer türlü gibseniz bilgi alamazsınız. İlginiz için teşekkür ederiz.
İyi forumlar.
- showmaster
- FareAdam Düşmanı

Ne diyo kolpacinoda sabri abi:psyDUCK yazdı:Merhabalar;showmaster yazdı:Valla kardeşim karşıda öyle bir destek ekibi var ki yani bunu canı gönülden söylüyorum Allah kimseyi ellerine dusurmesin. Yani su ana kadar onların bana bi faydasi dokunmadi en ufak bi faydası benim hesabım bundan 3 4 sene önce blok yedi 999 gun bu sene açılması lazm mesaj atıyorum diyorum ki bana sadece hangi tarihte ve ne sebeple blok yedigini soyleyin sanki duvara söylüyorum kopyala yapıştır kopyala yapıştır cevaplar hep aynı yani iyisi mi gördün mu açığıni oyunun yüklen ordan koparabildigini kopar
Bahsettiğiniz konu hakkındaki şikayetinizi İletişim/Destek Formu > Görüş ve Öneriler başlığı altında doğrudan ilgili ekibe iletebilir, destek ekibimizin keyfi yerindeyse, yaptığı kupon tuttuysa , gün içinde sevgilisiyle tartışmamışsa veya başka herhangi canını sıkan bi olay gerçekleşmemişse bu konu hakkında size bilgi verilmesini sağlayabilirsiniz. Diğer türlü gibseniz bilgi alamazsınız. İlginiz için teşekkür ederiz.
İyi forumlar.
''İçki ve kumardan uzak durun ama zinadan kaçın kaçın''
Bizimkide o hesap:
''Bütün online oyunlardan uzak durun ama IKV den kaçın kacin''
Merhaba,showmaster yazdı:Valla kardeşim karşıda öyle bir destek ekibi var ki yani bunu canı gönülden söylüyorum Allah kimseyi ellerine dusurmesin. Yani su ana kadar onların bana bi faydasi dokunmadi en ufak bi faydası benim hesabım bundan 3 4 sene önce blok yedi 999 gun bu sene açılması lazm mesaj atıyorum diyorum ki bana sadece hangi tarihte ve ne sebeple blok yedigini soyleyin sanki duvara söylüyorum kopyala yapıştır kopyala yapıştır cevaplar hep aynı yani iyisi mi gördün mu açığıni oyunun yüklen ordan koparabildigini kopar
999 gün blok yemişseniz hesabınız süresiz kapatılmıştır anlamına geliyor. Ordaki 999 gün karakteriniz bir daha aktif olamıcağı anlamına gelir. Belki bir umut yanlış hatırlamıyorsam geçen yıllarda karakterleri 999 gün blok yemiş üyelere af gelmişti.[ Karakteri geri verdiler ama içindeki maden vb gibi materyaller sıfırlanmıştı].Umarım yardımcı olmuşumdur.
İyi Formlar.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERİ
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
Bakış Açını Sevdim Delikanlı.. Haklısın. 
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
Adalet e bak 

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
- showmaster
- FareAdam Düşmanı

viewtopic.php?f=46&t=127349Milliyet yazdı:Merhaba,showmaster yazdı:Valla kardeşim karşıda öyle bir destek ekibi var ki yani bunu canı gönülden söylüyorum Allah kimseyi ellerine dusurmesin. Yani su ana kadar onların bana bi faydasi dokunmadi en ufak bi faydası benim hesabım bundan 3 4 sene önce blok yedi 999 gun bu sene açılması lazm mesaj atıyorum diyorum ki bana sadece hangi tarihte ve ne sebeple blok yedigini soyleyin sanki duvara söylüyorum kopyala yapıştır kopyala yapıştır cevaplar hep aynı yani iyisi mi gördün mu açığıni oyunun yüklen ordan koparabildigini kopar
999 gün blok yemişseniz hesabınız süresiz kapatılmıştır anlamına geliyor. Ordaki 999 gün karakteriniz bir daha aktif olamıcağı anlamına gelir. Belki bir umut yanlış hatırlamıyorsam geçen yıllarda karakterleri 999 gün blok yemiş üyelere af gelmişti.[ Karakteri geri verdiler ama içindeki maden vb gibi materyaller sıfırlanmıştı].Umarım yardımcı olmuşumdur.
İyi Formlar.
Merhaba;
Umarım kapak olmuştur