Almak serbest Satmak yasak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
psyDUCK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Almak serbest Satmak yasak

Mesaj gönderen psyDUCK »

Nasıl oluyor arkadaşlar bu işin mantığı nedir :D Birisi bölgeden "5500 akçe alınır." yazınca sorun olmuyor ben "satayım 5500 akçe" diyince hesabım blok yiyor :D Bu nasıl bi kafa yapısıdır :D İKV yönetimine hayranım gerçekten :D
Yeni forum hesabım : XXX
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Almak serbest Satmak yasak

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Senin gibleri çoksa olur bence neden olmasın insanın yüzüne gülüp arkdan iş ceviyorsan olur satan varmı dersin biri pm atar birde utanmadna sikayet ederler.

Mantık zati ölmüş kırıntı bir destek ile işi götürüyorlar eskileri blokladıkca yeni yetmelerin gelmesinden ümit bağlayan bir yönetim var. Sen sosyal deneylerine devam et sor akçe satıyonmu evet satıyom derse sikayet et bakalaım kaçı blok yiyecek.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
psyDUCK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen psyDUCK »

ARZLODOS yazdı:Senin gibleri çoksa olur bence neden olmasın insanın yüzüne gülüp arkdan iş ceviyorsan olur satan varmı dersin biri pm atar birde utanmadna sikayet ederler.

Mantık zati ölmüş kırıntı bir destek ile işi götürüyorlar eskileri blokladıkca yeni yetmelerin gelmesinden ümit bağlayan bir yönetim var. Sen sosyal deneylerine devam et sor akçe satıyonmu evet satıyom derse sikayet et bakalaım kaçı blok yiyecek.
Harbi haa güzel fikir :D Diyeyim 1000 akçe 150m ' den alınır akçe satan var mı? Ee Bir sürü kişi ben satayım diyecek. Sonra Blok Şovvv :D
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

Valla kardeşim karşıda öyle bir destek ekibi var ki yani bunu canı gönülden söylüyorum Allah kimseyi ellerine dusurmesin. Yani su ana kadar onların bana bi faydasi dokunmadi en ufak bi faydası benim hesabım bundan 3 4 sene önce blok yedi 999 gun bu sene açılması lazm mesaj atıyorum diyorum ki bana sadece hangi tarihte ve ne sebeple blok yedigini soyleyin sanki duvara söylüyorum kopyala yapıştır kopyala yapıştır cevaplar hep aynı yani iyisi mi gördün mu açığıni oyunun yüklen ordan koparabildigini kopar
Kullanıcı avatarı
psyDUCK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen psyDUCK »

showmaster yazdı:Valla kardeşim karşıda öyle bir destek ekibi var ki yani bunu canı gönülden söylüyorum Allah kimseyi ellerine dusurmesin. Yani su ana kadar onların bana bi faydasi dokunmadi en ufak bi faydası benim hesabım bundan 3 4 sene önce blok yedi 999 gun bu sene açılması lazm mesaj atıyorum diyorum ki bana sadece hangi tarihte ve ne sebeple blok yedigini soyleyin sanki duvara söylüyorum kopyala yapıştır kopyala yapıştır cevaplar hep aynı yani iyisi mi gördün mu açığıni oyunun yüklen ordan koparabildigini kopar
Merhabalar;

Bahsettiğiniz konu hakkındaki şikayetinizi İletişim/Destek Formu > Görüş ve Öneriler başlığı altında doğrudan ilgili ekibe iletebilir, destek ekibimizin keyfi yerindeyse, yaptığı kupon tuttuysa , gün içinde sevgilisiyle tartışmamışsa veya başka herhangi canını sıkan bi olay gerçekleşmemişse bu konu hakkında size bilgi verilmesini sağlayabilirsiniz. Diğer türlü gibseniz bilgi alamazsınız. İlginiz için teşekkür ederiz.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

psyDUCK yazdı:
showmaster yazdı:Valla kardeşim karşıda öyle bir destek ekibi var ki yani bunu canı gönülden söylüyorum Allah kimseyi ellerine dusurmesin. Yani su ana kadar onların bana bi faydasi dokunmadi en ufak bi faydası benim hesabım bundan 3 4 sene önce blok yedi 999 gun bu sene açılması lazm mesaj atıyorum diyorum ki bana sadece hangi tarihte ve ne sebeple blok yedigini soyleyin sanki duvara söylüyorum kopyala yapıştır kopyala yapıştır cevaplar hep aynı yani iyisi mi gördün mu açığıni oyunun yüklen ordan koparabildigini kopar
Merhabalar;

Bahsettiğiniz konu hakkındaki şikayetinizi İletişim/Destek Formu > Görüş ve Öneriler başlığı altında doğrudan ilgili ekibe iletebilir, destek ekibimizin keyfi yerindeyse, yaptığı kupon tuttuysa , gün içinde sevgilisiyle tartışmamışsa veya başka herhangi canını sıkan bi olay gerçekleşmemişse bu konu hakkında size bilgi verilmesini sağlayabilirsiniz. Diğer türlü gibseniz bilgi alamazsınız. İlginiz için teşekkür ederiz.

İyi forumlar.
Ne diyo kolpacinoda sabri abi:

''İçki ve kumardan uzak durun ama zinadan kaçın kaçın''

Bizimkide o hesap:

''Bütün online oyunlardan uzak durun ama IKV den kaçın kacin'' :D
Kullanıcı avatarı
Milliyet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Milliyet »

Merhaba,
999 gün blok yemişseniz hesabınız süresiz kapatılmıştır anlamına geliyor. Ordaki 999 gün karakteriniz bir daha aktif olamıcağı anlamına gelir. Belki bir umut yanlış hatırlamıyorsam geçen yıllarda karakterleri 999 gün blok yemiş üyelere af gelmişti.[ Karakteri geri verdiler ama içindeki maden vb gibi materyaller sıfırlanmıştı].Umarım yardımcı olmuşumdur.
İyi Formlar.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERİ
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Bakış Açını Sevdim Delikanlı.. Haklısın. ;)
Kullanıcı avatarı
husban
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Lonca: Kaybedenler Kulübü

Mesaj gönderen husban »

Adalet e bak :(
Resim
Resim
Resim
Resim

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Milliyet yazdı:
Merhaba,
999 gün blok yemişseniz hesabınız süresiz kapatılmıştır anlamına geliyor. Ordaki 999 gün karakteriniz bir daha aktif olamıcağı anlamına gelir. Belki bir umut yanlış hatırlamıyorsam geçen yıllarda karakterleri 999 gün blok yemiş üyelere af gelmişti.[ Karakteri geri verdiler ama içindeki maden vb gibi materyaller sıfırlanmıştı].Umarım yardımcı olmuşumdur.
İyi Formlar.
viewtopic.php?f=46&t=127349

Merhaba;
Umarım kapak olmuştur

“Genel Etkileşim” sayfasına dön