Merhaba Arkadaşlar;
Yaklaşık olarak meteorun ilk açıldığı zamanlarda Beyaz Köşk te başladığım İKV macerama bu hafta son veriyorum. Anka sunucusunun da ilk oyuncularından sayılırım. Çok fazla online olamadım Anka da ama "Arkadaşlar Listesi" ni full dolduracak kadar tanışıyoruz.
Oyuna ilk merhaba dediğim zamanları hatrlıyorum. Koordinatlar beta zamanının olduğundan Lodos Muhafızı görevindeki muhafızları bulabilmem tam 6 günümü almıştı. Saolsun IMBLOCK (Alper) ile tanışmam da bu şekilde oldu. Şimdi ara ara forumda eski konulara bakıyorum; eskiden çoooook güzelmiş oyun be..Ha şimdi fena mı? Değil elbette ama artık ..demir almak günü gelmiş zamandan...
Neden bırakıyorum; birçok sebepten....Hiçkimseye ya da hiç bir gruba sitemim veya kırgınlığım yok. İlk başladığımda plus alarak başladım ve tüm bu yıllar süresince hiç plussız oynamadım...Hiç uyarı-susturma-ban-ikaz v.b bir olumsuz durumum olmadı. Hiç kimseye küfür etmedim, rencide edecek bir söz dahi söylemedim. Herkese yardıma koştum gerektiğinde birçok kişiye (onlarca) plus hediye ettim.
Ajitasyon yaptığımdan veya -bu- dur demek için bunları yazıyor değilim...Nasılsa artık kesin geri dönüş yok. Sizlerle de "benim için oyun budur" kavramımı paylaşmak istedim...
Sağlıcakla, esenlikle, güzellikle kalın....
ELVEDA
Burak
Not : Burakkk isimli carımın herşeyini yarın (27.02.2010) öğlen saatlerinde köşkteki oyuncularla paylaşıp carı sileceğim.
ELVEDA....
ELVEDA....
...irişir menzil-i maksuduna aheste giden,
tiz'i reftar olanın payine taman dolaşır...
Burakkk---Byfancy---Mirza
Re: ELVEDA....
Öncelikle çok üzüldüğümü belirtmeliyim ancak bazı şeylerin önüne geçemiyoruz.
Sana reel hayatında başarılar !!
Sana reel hayatında başarılar !!
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Kardeşim öncelikle şunu belirtmek isterim " BeyazKöşk " bir çok kişiyi iyi veya kötü içinde barındırdı ve onlara güzel hatıralar bıraktıracak imkanlar verdi. BeyazKöş'ün büyük bir geçmişi olmasa da yaşattıklarıyla bir çok şeyi hep beraber büyük bir şevinçle ,heyecanla yaşadık. Sözüm sana ki sen de bizim bir kardeşimizsin, Agah efendi'nin bir neferisin, Komutan'ın şeçilmiş askerlerindensin.Reel hayatında başarılar , mutluluklar ve sağlıklı bir yaşam sürmen dileğimle.
Hoşçakal..
Bir gün İKV Camiasına tekrar dönersen herşeyi kaldığın yerden devam etmeni isterim. Char'ının eşyalarını hatıra için dağıt ama ona harcadığın emeği bir çırpıda silmeni istemem. Onu silme o hep BeyazKöşk'ün içinde senin bir hediyen olarak kalsın.
Hoşçakal..
Bir gün İKV Camiasına tekrar dönersen herşeyi kaldığın yerden devam etmeni isterim. Char'ının eşyalarını hatıra için dağıt ama ona harcadığın emeği bir çırpıda silmeni istemem. Onu silme o hep BeyazKöşk'ün içinde senin bir hediyen olarak kalsın.
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
bncede ssılmee sewdıgın bı arkdasına hedıye öle adı kalsın carın bnce
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Merhaba,
Bu kararını verdiğin güne dek Beyaz Köşk'e kattıkların için kendi adıma teşekkür ederim.
Mutlu kalman dileklerim ile.
Erdoğan
Bu kararını verdiğin güne dek Beyaz Köşk'e kattıkların için kendi adıma teşekkür ederim.
Erdoğan
Merhaba,Bir gün İKV Camiasına tekrar dönersen herşeyi kaldığın yerden devam etmeni isterim. Char'ının eşyalarını hatıra için dağıt ama ona harcadığın emeği bir çırpıda silmeni istemem. Onu silme o hep BeyazKöşk'ün içinde senin bir hediyen olarak kalsın.
...gemileri yakmak... hikayesini ve anlamını hepimiz biliyoruz. Yakmak gerek ki içimizde ümit kalmasın. Silmezsem geri dönerim, kendimden biliyorum
Allaha emanet olun.
Ben sizlere teşekkür ederim. Umarım İKV yi sizlerle daha güzel yerlerde göreceğiz. Buna inancım tamdır.Erdogan yazdı:Merhaba,
Erdoğan
Sağlıcakla ve esenlikle....
Burak
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
Güle güle demek gelir elimden sadece.
Ama yukarıda denildiği gibi karakterlerini silme.
Bir 49 level karakter kasmaktan çekinip oyuna dönmüyeceksen...Bunca zaman yukarıda dediğin gibi sakin bir şekilde oynamış biriysen.Bir karakter seni korkutmaz geri dönersin 1 aydada 4 adet 49 level kasarsın zaten.
Ama yukarıda denildiği gibi karakterlerini silme.
Bir 49 level karakter kasmaktan çekinip oyuna dönmüyeceksen...Bunca zaman yukarıda dediğin gibi sakin bir şekilde oynamış biriysen.Bir karakter seni korkutmaz geri dönersin 1 aydada 4 adet 49 level kasarsın zaten.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- Ieverybody
- Sahaf Yardımcısı
Abi A.e.o Oyunda konuştuk zaten herşeyi ama bir gün mutlaka dön ANTALYAYA gelincede mutlaka tel çek*Byfancy yazdı:Merhaba Arkadaşlar;
Yaklaşık olarak meteorun ilk açıldığı zamanlarda Beyaz Köşk te başladığım İKV macerama bu hafta son veriyorum. Anka sunucusunun da ilk oyuncularından sayılırım. Çok fazla online olamadım Anka da ama "Arkadaşlar Listesi" ni full dolduracak kadar tanışıyoruz.
Oyuna ilk merhaba dediğim zamanları hatrlıyorum. Koordinatlar beta zamanının olduğundan Lodos Muhafızı görevindeki muhafızları bulabilmem tam 6 günümü almıştı. Saolsun IMBLOCK (Alper) ile tanışmam da bu şekilde oldu. Şimdi ara ara forumda eski konulara bakıyorum; eskiden çoooook güzelmiş oyun be..Ha şimdi fena mı? Değil elbette ama artık ..demir almak günü gelmiş zamandan...
Neden bırakıyorum; birçok sebepten....Hiçkimseye ya da hiç bir gruba sitemim veya kırgınlığım yok. İlk başladığımda plus alarak başladım ve tüm bu yıllar süresince hiç plussız oynamadım...Hiç uyarı-susturma-ban-ikaz v.b bir olumsuz durumum olmadı. Hiç kimseye küfür etmedim, rencide edecek bir söz dahi söylemedim. Herkese yardıma koştum gerektiğinde birçok kişiye (onlarca) plus hediye ettim.
Ajitasyon yaptığımdan veya -bu- dur demek için bunları yazıyor değilim...Nasılsa artık kesin geri dönüş yok. Sizlerle de "benim için oyun budur" kavramımı paylaşmak istedim...
Sağlıcakla, esenlikle, güzellikle kalın....
ELVEDA
Burak
Not : Burakkk isimli carımın herşeyini yarın (27.02.2010) öğlen saatlerinde köşkteki oyuncularla paylaşıp carı sileceğim.
Oyunada arada sırada gir olurmu ( senin yerine cvp verim : PIKI
Olmadı ama Dönüşün çook iyi olur.En kısa zamnda tüm işlerini yoluna koy rahata erince bekliyorum Abi
Bana hem abi,hem arkadaş,hem dost , herşey oldun sana çook minnettarım REAL hayatında Büyük başarılarını
görürüz inş SAğlıcakla kal abim
Seni ÇOOOOOOOOOOOOOOOOK seven kardeşin
IeverybodyAtaxconquerorWOHOLKANxXxAnatoniaxXx
Mühümmatı getir.

Ölüm oyunu

Kayıp Çocuk

Ölüm oyunu

Kayıp Çocuk

Merhaba,
Köşkte bulunan Burakkk - Sezde - Sawyer - BBurakk carlarımın tüm eşyalarını ve paralarını dağıtıp carları sildim...
Allaha emanet olun...
Köşkte bulunan Burakkk - Sezde - Sawyer - BBurakk carlarımın tüm eşyalarını ve paralarını dağıtıp carları sildim...
Allaha emanet olun...
Çarları silmeyip gene hayrına birine verseydin güzel olurdu hatta oyuna devam etmen güzel olurdu ama senin seçimin gerçek hayatta sana başarılar.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER