Merhaba,
Cosa Nostra ailesi olarak oyundaki aktifliği arttırmaya yönelik birçok çalışmalarımız mevcut. Üzerinde çalıştığımız birçok projeyi zaman zaman sizinle paylaşacağız. Çalışmalarımıza düzenleyeceğimiz sınıf turnuvasının tanıtımı ile başlıyoruz.
Bir süredir hazırlandığımız, "Şef'in Savaşı" etkinliğimizin ilk duyurusunu yapmaktan gurur duyuyoruz. Turnuvanın kurallarını, yapılacakları ve işleyişini daha detaylı bir şekilde çok yakında açıklayacağız. Şimdilik buraya tıklayarak etkinliğimizin tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.
İyi eğlenceler.
Şef'in Savaşı Etkinliği!
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Şef'in Savaşı Etkinliği!
Etkinlik yapmaktan ciğerimiz soldu
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Güzel video. Başarılar.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Video'yu izleyeyim dedim Sora övünce. Gerçekten etkileyici ve başarılı olmuş. Ortaya bu video kadar elle tutulur bir çalışma çıkarırsınız umarım , bol şans.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Teşekkür ederim.Sora yazdı:Güzel video. Başarılar.
Teşekkür ederim. Umarım güzel bir etkinlik çıkaracağız.mobilsorun yazdı:Video'yu izleyeyim dedim Sora övünce. Gerçekten etkileyici ve başarılı olmuş. Ortaya bu video kadar elle tutulur bir çalışma çıkarırsınız umarım , bol şans.
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Loncanızın kuklacıda olduğunu öğrenince çok sevindim.Takipteyim.Kısmet olursa bende bir gün loncanıza girerim belki belli mi olur 
-
- Salgın Koruyucusu
roa çakması imza hicret çakması web sitesi ve etkinlikler derlenmiş bir kural sistemi. Allah yolunuzu açık etsin kardeş farklı etmenleri bir araya getirip ilginç bir yol ve bol reklamlı bir gidişatta ilerliyorsunuz. vuku bulan olaylar sonrasında bile oyunu uzun bir süre önce bırakmama rağmen kuklacının roa ve hicret gibi parmakla gösterilen arz loncaları arasına sizinde girmenizi temenni ediyorum. hedefinize ulaşırsınız inşallah.
Kardeş o yazı tipi RoA nın tapulu malı değil.straight121 yazdı:roa çakması imza hicret çakması web sitesi ve etkinlikler derlenmiş bir kural sistemi. Allah yolunuzu açık etsin kardeş farklı etmenleri bir araya getirip ilginç bir yol ve bol reklamlı bir gidişatta ilerliyorsunuz. vuku bulan olaylar sonrasında bile oyunu uzun bir süre önce bırakmama rağmen kuklacının roa ve hicret gibi parmakla gösterilen arz loncaları arasına sizinde girmenizi temenni ediyorum. hedefinize ulaşırsınız inşallah.
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Boktan bir etkinlik yahu oyuncu kalmamış siz daha etkinlik peşinde misiniz güldürmeyin? Zaten şu destek ekibi varya destek ekibi adam gibi ilgilenseler oyun bu hale gelmezdi. Ne yazsak kaldırıldı ne sorsak geçiştirildi Ki bi çalışmaları yok geleceğe dair anca boş boş oyalanın. Yazık hala şu oyun için ayırdığınız zamana...
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...