smoke23 adlı kullanıcı sonuna kadar haklı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: smoke23 adlı kullanıcı sonuna kadar haklı

Mesaj gönderen kordugum »

Bencillikle alakası yok adam alır almaz size ne kardeşim yıllardır var bu almayanı aende alma veya kendin kur grubu napalım yani adamın işi vardır serice çıkmak ister almaz saçma sapan genelleme yapmayın oyun zaten eski havası yok evet
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

kordugum yazdı:Bencillikle alakası yok adam alır almaz size ne kardeşim yıllardır var bu almayanı aende alma veya kendin kur grubu napalım yani adamın işi vardır serice çıkmak ister almaz saçma sapan genelleme yapmayın oyun zaten eski havası yok evet
Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte.
Resim
Kullanıcı avatarı
zxcvzxcv
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen zxcvzxcv »

Smoke23 yazdı:
mobilsorun yazdı:
zxcvzxcv yazdı:Hiç kimse birini grba almak zorunda değil. Tılsımın yoksa git çalış seninde olsun. Smoke sana şu an çok güzel şeyler söylüyorum anlarsın. Demekki senide bölgeye almamışlar sende 1 lwl çar açıp sövmüşsündür. Böyle konu açtığına göre
Resim

Su adam bile trollemiş seni 14 yasından büyük olduğunu sanmıyorum (bunu zxcv'ye söylüyorum mobil sana değil) teşkillatta 3 karakterimde full + full ve bütün tılsımlar olmasada gerekli tılsımların coğuna sahibim anlayacağın bana bu konuyla gelme bir ressamdan konusmak için ressam olmam mı gerekli aynı şekilde ezileni savunduğum için benimde mi ezilmem gerekli bunu anlasa bu ülke komple zaten çağ atlayacağız.Senin gibi bu iğrenç düşünceler oyuna hakim olduğundan beri zaten ne tadı kalmış ne tuzu eski oyunu özlüyor çoğu kişi dikkat edin hala oynayanlardan yaşça büyük insan kalmamıştır.Varsada sayıları eskiye nazaran epey azalmıştır en azından benim gözlermlerim bu yönde bit bitmediniz yemin ediyorum bi bitmediniz bu nasıl bencillik bu nasıl kibir bu nasıl hırs bu nasıl ego...
Ulan mal çocuk ben senin konuyu açtığın yazıyı okuyup yazı yazdım. Tüm yazılanları okumak zorundamıyım. Yaşıma 14 den fazla değil yazmışsın, kuklacıya gel tanışalım yaşımı öğrenirsin. Ve mobilsorun as herşeye maydanoz olma velet. Smoke23 seni bölgeye almıyorlarsa gel ben alırım seni bölgeye bu kadar ötmeye değmez. Kördüğüm'e de katılıyorum. Bu arada Smoke23 meseleyi memleket meselesi yapmış :mrgreen: kardeşim konuyu kendi sunucu kanalında açacaksın burada genel konuşma nereden biliyorsun her sunucunun aynı olduğunu. İnsanlığı senden mi öğreneceğiz. Ben bu güne kadar grup sıkıntısı yaşamadım. Belli ki yıllardır oynuyorsun ama çevre edinememişsin bu senin sorunun bence sen git bi sunucu değiş ondan sonra gel konu aç ama genel de değil sunucu kanalında aç.
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

@zxcvxczvcxwjdjaksbwk artık her neysen , konuşma üslubundan konuya bakış açından bakıyorumda çok boş bi insansın.Yaşını veletliğini bilmem ama harbi boş adamsın.Ha bide smoke ile hiç bir konuşmuşluğum görüşmüşlüğüm yok objektifim yani.
Resim
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

As kısaltması ile küfür eden bir karaktersizin yaşı bence 10 falandır.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Ttaymmm
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: R U S

Mesaj gönderen Ttaymmm »

mobilsorun yazdı:As kısaltması ile küfür eden bir karaktersizin yaşı bence 10 falandır.
Fazla değil mi ?
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kordugum »

Beyler bitmiş bir oyun için tartışmaya değmez artık ne diyeyimki
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Smoke23 »

Beyler ben farklı bir bakış açısı ile olaya baktım ve sakin bi kafayla düzgün bi şekilde konuyu incelerseniz sizde görüceksiniz su anki sistem yeni oyuncuya kapalı bi sistem ''Çalış Yap'' diye direk dışlayamam ben bu oyun boyle değildi eskiden yardım vardı , muhabbet vardı şimdi bir bölgeye giriyorsun 1 kelime yazmadan bölgeyi bitirdiğim oluyor aynı robotlara döndük sürekli bölge at at at bide şifacı başkasını kaldırdı diye grubdan cıkan herifler yemin ederim yok demeyin şahit oldum.Ama şimdi m1 üretmek için tabiki çalısıcaklar ama aynı zamandada bölgelere alacağız yeni baslayan adam sizce ilk m1 mi basmalı kıyamet asa mı ? 2 sini çok uzun bir sürede basar bence gerçek para yatırması gerekli bayağı kıyamet asası senin vesilenle düşse bu adama daha sıkı sıkı sarılmazmı oyuna m1 üretmek için daha çok uğraşmazmı bi şeylerin farkına varın 2 sene öncesine göre şimdiki online kişi sayısı arasında dağlar kadar fark var girin http://www.istanbuloyun.com sıkça sorulan sorular bakın yeni bölge gelecek mi ? Ne demeiş adam ''Oyuna olan arz ve talebe göre yeni bölgeler geleblir''oyuncu kaybettirmeyin kazandırın yardımsever olun teşkilatta bi ara arzlardan bir grup vardı hatırlamıyorum gaffar direnç kırarak kesildği zamanlar daha elek buz 1 tane güneş asalı adam alırlardı tılsım yok o zaman sadece o güneş asalı direnç kırardı böyle görüntüler tekrar görmek isteriz ve rica edeceğim bu konuya su @zxcvxczvcxwjdjaksbwk mıdır nedir ismide random beyni gibi entry girmesin kardeşim rica ediyorum akıl olmadan fikir edinmek nasıl bir şeydir bir kez daha şahit oldum at gözlüğünü çıkar öyle bak dünyaya bu insanla bizim oyumuzda şimdi bir mesela buda var...
Kullanıcı avatarı
zxcvzxcv
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Smoke23 yazdı:Beyler ben farklı bir bakış açısı ile olaya baktım ve sakin bi kafayla düzgün bi şekilde konuyu incelerseniz sizde görüceksiniz su anki sistem yeni oyuncuya kapalı bi sistem ''Çalış Yap'' diye direk dışlayamam ben bu oyun boyle değildi eskiden yardım vardı , muhabbet vardı şimdi bir bölgeye giriyorsun 1 kelime yazmadan bölgeyi bitirdiğim oluyor aynı robotlara döndük sürekli bölge at at at bide şifacı başkasını kaldırdı diye grubdan cıkan herifler yemin ederim yok demeyin şahit oldum.Ama şimdi m1 üretmek için tabiki çalısıcaklar ama aynı zamandada bölgelere alacağız yeni baslayan adam sizce ilk m1 mi basmalı kıyamet asa mı ? 2 sini çok uzun bir sürede basar bence gerçek para yatırması gerekli bayağı kıyamet asası senin vesilenle düşse bu adama daha sıkı sıkı sarılmazmı oyuna m1 üretmek için daha çok uğraşmazmı bi şeylerin farkına varın 2 sene öncesine göre şimdiki online kişi sayısı arasında dağlar kadar fark var girin http://www.istanbuloyun.com sıkça sorulan sorular bakın yeni bölge gelecek mi ? Ne demeiş adam ''Oyuna olan arz ve talebe göre yeni bölgeler geleblir''oyuncu kaybettirmeyin kazandırın yardımsever olun teşkilatta bi ara arzlardan bir grup vardı hatırlamıyorum gaffar direnç kırarak kesildği zamanlar daha elek buz 1 tane güneş asalı adam alırlardı tılsım yok o zaman sadece o güneş asalı direnç kırardı böyle görüntüler tekrar görmek isteriz ve rica edeceğim bu konuya su @zxcvxczvcxwjdjaksbwk mıdır nedir ismide random beyni gibi entry girmesin kardeşim rica ediyorum akıl olmadan fikir edinmek nasıl bir şeydir bir kez daha şahit oldum at gözlüğünü çıkar öyle bak dünyaya bu insanla bizim oyumuzda şimdi bir mesela buda var...
Ulan hala oyun üzerinde duruyorsun armut . Yaşın benden büyük olsaydı yazdıklarımı anlardın. Hala oyundan medet umuyorsunuz yok adam çağıralım yok ezikleri gruba alalım. Bırakın veletler bu ayakları ikv den bi çıkarınız mı var? Tılsım basmak kolaymı ya çok uzun süre oynayacaksın yada para yatıracaksın. Bunu anlamayacak kadar kaz kafalısınız.
Gelelim mobilsorun senin kadar boş insan görmedim. İleti kasmak için yorum yapıyorsun kalkmışsın yaşıma laf ediyorsun. He çok merak ediyorsan yaşımı bilemediniz 5 yaşındayım oturun aşağı şimdi. Sizler hala bu oyunun ne olduğunu anlamamışsınız kafa yaşınız ortada.
Ve mobilsorun bundan sonra foruma girdikçe sana tek kelime yazacağım. Artık sen nasıl anlarsan. Ve A.S
Kullanıcı avatarı
zxcvzxcv
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Dawnguard yazdı:@zxcvxczvcxwjdjaksbwk artık her neysen , konuşma üslubundan konuya bakış açından bakıyorumda çok boş bi insansın.Yaşını veletliğini bilmem ama harbi boş adamsın.Ha bide smoke ile hiç bir konuşmuşluğum görüşmüşlüğüm yok objektifim yani.
davarguartmısım adın herneyse ilk yazıyı oku ve öyle yorum yap.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön