Merhabalar , değerini yitirmiş ikv oyuncuları ben ''Suçlular gene biziz''
bkz : viewtopic.php?f=22&t=127019
Başlıklı yazının sahibiyim ve yazımı kanıtlar nitekikte hadiseler yaşamaya devam ettim 1700 küsur fiziksel bilgi var + met1 ve diğer zırhı düşürücü tılsımlarada sahip olmama ''rağmen'' beğenilmeyip bölgelere alınmamak insanı hüzünlendiriyor yani ben alınmıyorsam bu bölgeye yeni başlamış bi oyuncu zaten hiç başmamalı bile bu lanet oyuna.Gaffar ve Semiha dan birşey düşmemesi oyuncu hatası mı ? Veyahut üstü full olmayan bir oyuncu tecrübesiz olduğunu mu gösteriyor ? Ben en az sizin kadar bu bölgelerde saatlerimi geçirdim şans benden yana olmadı orası ayrı ama bu tutum varya ''BÜTÜN GRUP +2000 HASAR OLMALI YOKSA KESİLMİYOR'' bu tutum silinmeli adamlar beni almıyorlar resmen son kişi kalmış beni alsalar beklediği sürede kesip çıkarız bile bu kafayı yaşamak istiyorum sonra ''ikvye yeni bölge gelmicek mi ? Bu ne ya hep aynı şeyler sıkıldım'' diye maval okurlar ulan densiz herifler kaç kişi sizin yüzünüzden oynu bıraktı Allah bilir adamlara oyunu oynatmıyorsunuz e buda ikvnin sonu oldu al sunucu kapanıyor gece adamların haberi yok olmaz tabi haklıdır oyuna talep mi var ? Oynayan adam mı bıraktınız ? Dün ki bebeler iki üç item düştü diye birden adam olmuşlar bu ne kibir lan bu nasıl ego ? Bitirdiniz lan oyunu 8 senedir oynuyorum aralıklarla bir umut vardı hikaye tamamlanacak diye oda zor görünüyor yönetim talep olursa diye bir şart koşmuş sizin yüzünüzden nice oyuncu bıraktı oynu iyi halt ettiniz /alkış...
http://i.hizliresim.com/31g75p.png
http://i.hizliresim.com/RbG0An.png
http://i.hizliresim.com/pm20An.png
http://i.hizliresim.com/k10bQ9.png
İKV'nin bittiğinin belgeli kanıtı !!!
Re: İKV'nin bittiğinin belgeli kanıtı !!!
S.a kardeşim öncelikle sana kanıtlıyorum 2 tane büyücü dizdim büyücüler hasara bakıyorlar ben ezik çarlarımı almıyorlardı m1 olmasına rağmen ve lonca arkadaşları ile gittim dizdim sağolsunlar. hasarım 2331 oldu herkes gel diyor ben çok hasarım tek başıma yüksek olup çok gaffar kestiğim olmuştur kimseye de senin hasarın düşük gelme dediğim tek adam varsa buyursun söylesin. Yeni bir büyücü dizeyim dedim hasar 2000 yine almadılar m1 olmasına rağmen hasarımın dürüst olduğum için almıyorlar... Böyle saçmalık görmedim adam ceket farklı pantolon farklı fiziksel bile değil hasarı 1600 yine alıyorlar kanıtla demezler ve çok gördüm öyle arkadaşları diyecek bir şeyim de yok kimseyi de kırmadım alt tarafı bir oyun yüzünden değmez kırmayı kimseyi yalan söyleyip söyle hasarım 2200 üstündeki ceketine bakar doğru der...Yani oyunda adil olan eziliyor buda başka bir mesele iyi günler diliyorum iyi oyunlar
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Arkadaşım kimse (atıyorum) 30 dakikada gidebileceği yolu tanımadığı adamı almak için 32 dakikada gitmek istemez.Riske neden girsin ki düşük bir hasar alıp.Bu serzeniş tam anlamıyla "boş yapmak"tan başka bir şey değil.2200 hasar niye gelsin gaffara demişsin.Bir itemi eksik olunca hasar 2200 civarı oluyor zaten demek ki onun da alacağı oluyor.Veya diğer setten eksiği oluyor.Her neyse işte seni gruba almamalarından rahatsız isen tılsımların 2.seviyelerini basmanı öneririm
veya kendi 1750 hasarlılar grubunu kurmanı :!: Boş yapmak yerine buralarda serzenişte bulunmak yerine git holde fiziksel bilgi (III) bas mesela
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Adam istediği tılsımı bassın üstünde kıyamet ceket yoksa gene almayacak bir ton insan var oyundaTRoyxpunisher yazdı:Arkadaşım kimse (atıyorum) 30 dakikada gidebileceği yolu tanımadığı adamı almak için 32 dakikada gitmek istemez.Riske neden girsin ki düşük bir hasar alıp.Bu serzeniş tam anlamıyla "boş yapmak"tan başka bir şey değil.2200 hasar niye gelsin gaffara demişsin.Bir itemi eksik olunca hasar 2200 civarı oluyor zaten demek ki onun da alacağı oluyor.Veya diğer setten eksiği oluyor.Her neyse işte seni gruba almamalarından rahatsız isen tılsımların 2.seviyelerini basmanı öneririmveya kendi 1750 hasarlılar grubunu kurmanı :!: Boş yapmak yerine buralarda serzenişte bulunmak yerine git holde fiziksel bilgi (III) bas mesela
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
wonka yazdı: Adam istediği tılsımı bassın üstünde kıyamet ceket yoksa gene almayacak bir ton insan var oyunda![]()
Sizin sunucuyu bilemedim

Boş yapan sensin kardeşim.Adam burdaki sorunun zaten tılsıma rağmen hasar sormaları oldugunu soyluyor.1750 hasar gaffara oldukca yeter ama sen ve senin gibi egolaslar yuzunden insanlar buralarda sorununu anlatmaya calısıyor ki burda bile egoya devamTRoyxpunisher yazdı:Arkadaşım kimse (atıyorum) 30 dakikada gidebileceği yolu tanımadığı adamı almak için 32 dakikada gitmek istemez.Riske neden girsin ki düşük bir hasar alıp.Bu serzeniş tam anlamıyla "boş yapmak"tan başka bir şey değil.2200 hasar niye gelsin gaffara demişsin.Bir itemi eksik olunca hasar 2200 civarı oluyor zaten demek ki onun da alacağı oluyor.Veya diğer setten eksiği oluyor.Her neyse işte seni gruba almamalarından rahatsız isen tılsımların 2.seviyelerini basmanı öneririmveya kendi 1750 hasarlılar grubunu kurmanı :!: Boş yapmak yerine buralarda serzenişte bulunmak yerine git holde fiziksel bilgi (III) bas mesela
((HeyTBe))
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
BaRuT yazdı:Boş yapan sensin kardeşim.Adam burdaki sorunun zaten tılsıma rağmen hasar sormaları oldugunu soyluyor.1750 hasar gaffara oldukca yeter ama sen ve senin gibi egolaslar yuzunden insanlar buralarda sorununu anlatmaya calısıyor ki burda bile egoya devamTRoyxpunisher yazdı:Arkadaşım kimse (atıyorum) 30 dakikada gidebileceği yolu tanımadığı adamı almak için 32 dakikada gitmek istemez.Riske neden girsin ki düşük bir hasar alıp.Bu serzeniş tam anlamıyla "boş yapmak"tan başka bir şey değil.2200 hasar niye gelsin gaffara demişsin.Bir itemi eksik olunca hasar 2200 civarı oluyor zaten demek ki onun da alacağı oluyor.Veya diğer setten eksiği oluyor.Her neyse işte seni gruba almamalarından rahatsız isen tılsımların 2.seviyelerini basmanı öneririmveya kendi 1750 hasarlılar grubunu kurmanı :!: Boş yapmak yerine buralarda serzenişte bulunmak yerine git holde fiziksel bilgi (III) bas mesela
![]()
Ah benim lafta kalan uygulamaya gelince kendini düşünen arkadaşım.Benim buraya yazdıklarım ile oyunda yaptıklarım aynıdır.Sen senin kurduğun bölgeye 2000 fizik m1'li büyücüyü mü alırsın 1700 fizik m1'li büyücüyü mü? İkisi de aynı anda gelmek için PM attıklarında tabi ki 2000'liyi seçersin.Bu kadar basit hiç yok 1700ü seçerim ayağına yatmayalım.Buradan reklam yapıp düşüğün yanında rolü yapmaya gerek yok.

Kardeşim seninle zaten benim dünya görüşüm farklı bu besbelli benim bir düşüncem var sen ve senin gibiler yüzünden bu oyun suan bu durumda.Kaç kişi oyunu bırakmış ben 8 senedir ara ara bıraksamda bu oyunu oynamaktayım 2 aydır dönmüş bulunmaktayım 1.5 senedir oynamıyordum ve ben bıraktığımda bu oyun böyle değildi oyuncu sayısıda yüzdeye vurursak bunun 2 3 katı daha fazlaydı.Oyuna şuan yoğun bir kibir dolmuş üstünü dizen adamın maddi yetersizlikler nedeni ile veyahut şans faktörü yüzünden üstüne dizememiş olan insanı dışlar vaziyette buldum herkes değil ama coğunluk bu şekilde dün bana bir şifacı grup kurarken pm attı 1100 şifam var x kestim ama gaffara hiç almıyorlar dedi şimdi bu adam illa mevlana asa basmak zorunda mı 1100 şifa ile gaffar kesilmiyor mu ? Aldım adamı kabaca ne yapılacagını anlattım 1 tane bile hata yapmadan gittik mesela bu oyuncu gelen baskılara ve daha fazla sürece bu bölgelere alınmamaya devam etse belki boşu boşuna hala oynadıgını düşünüp oyunu bırakma kararı alıcaktı o gruptanda şifacıya mevlana ceket düştü böyle düşün bakalım.TRoyxpunisher yazdı:BaRuT yazdı:Boş yapan sensin kardeşim.Adam burdaki sorunun zaten tılsıma rağmen hasar sormaları oldugunu soyluyor.1750 hasar gaffara oldukca yeter ama sen ve senin gibi egolaslar yuzunden insanlar buralarda sorununu anlatmaya calısıyor ki burda bile egoya devamTRoyxpunisher yazdı:Arkadaşım kimse (atıyorum) 30 dakikada gidebileceği yolu tanımadığı adamı almak için 32 dakikada gitmek istemez.Riske neden girsin ki düşük bir hasar alıp.Bu serzeniş tam anlamıyla "boş yapmak"tan başka bir şey değil.2200 hasar niye gelsin gaffara demişsin.Bir itemi eksik olunca hasar 2200 civarı oluyor zaten demek ki onun da alacağı oluyor.Veya diğer setten eksiği oluyor.Her neyse işte seni gruba almamalarından rahatsız isen tılsımların 2.seviyelerini basmanı öneririmveya kendi 1750 hasarlılar grubunu kurmanı :!: Boş yapmak yerine buralarda serzenişte bulunmak yerine git holde fiziksel bilgi (III) bas mesela
![]()
Ah benim lafta kalan uygulamaya gelince kendini düşünen arkadaşım.Benim buraya yazdıklarım ile oyunda yaptıklarım aynıdır.Sen senin kurduğun bölgeye 2000 fizik m1'li büyücüyü mü alırsın 1700 fizik m1'li büyücüyü mü? İkisi de aynı anda gelmek için PM attıklarında tabi ki 2000'liyi seçersin.Bu kadar basit hiç yok 1700ü seçerim ayağına yatmayalım.Buradan reklam yapıp düşüğün yanında rolü yapmaya gerek yok.
Ben şuan full'üm tek bir eksiğim var trans asa fullendim diye bi takım haklar doğmuyor bana en azından sizler gibi değilim ve girdiğim gruplarda genellikle 1 tane bile olsa ejderli veya güneş asalı insan olmasına dikkat ediyorum o insanlarında bu grup bölgelerinden yararlanmaya hakları var siz bunları ellerinden alıyorsunuz.Ya hadi tamam hızlı girip çıkmak istemeniz doğal tabii ki ama bazen görüyorum 2000 hasar az mı ? veyahut 1900 yada 1800 bazı insanlar o kadar b0kunu çıkartıyor ki + 2200 hatta ve hatta +2311 diyenler bile var ki buda demek oluyor ki herşeyin full ve gözlğün mor olacak inanın isim vermiyeceğim ama +2311 isteyen insanlar var.Kusura bakmayın ama bu tercih falan değildir bu kibirdir bu başka bişey değildir bu egodur.Yavaş yavaş met 2 3 de moda oldu onuda sorar olmuşlar bakıyorum Allah akıl fikir versin hepinize bir oyun için insanların kalbini kırmaya değmez 3 5 dakikanın hesabını yapmayın.
''Bu oyunu gerçekten seviyorsanız oyuncu kazandırın , kaybettirmeyin.''
http://i.hizliresim.com/q4NoMZ.jpg
http://i.hizliresim.com/M6BnpM.jpg
http://i.hizliresim.com/QRzrBj.jpg
İsimleri kapadım hiç bir reklam amacı gütmüyorum çok ummmakla beraber örnek teşkil etmesini dilerim.
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Selamlar gençlik.
Bu Bölge olayında arkadaşa katılıyorum ben bölge ye yabancı biriyle pek nadir girerim bunun nedeni tılsım veya hasar değildir oyuna tekrar girmemin nedeni ile aynıdır tılsım muhabbeti gelmeden öncede bu gaffar vardı ve halen var benim carda 1 asa eksikti bundan 2 yıl önce ve yeni yeni girmeye başladım baktım ben hariç herkezde asa mevcut
Ve tılsım sistemi gelmiş biraz daha insanlar seçici olmuş.
Oyna ara vermeden önceki dönemde güneş asali arkadaşları bölgeye sokmaktan vazgeçmemiş olan arkadaşım DyBCaNi sayesinde herkez item dizerdi
Ve gaffar nasil kesilir diye carlarina girip tanklik veya buyuculuk yapardık
Gaffari teskilatta ilk arge desteği almadan
Gbmx ide tüm sunucularda ilk kesen kişileriz adamlar halen m1 siz kesilmez diye grupa adam almıyorlar arkadasinda dediği gibi Egolaslar nerden geldiklerini unutuyorlar burda ilk gaffar kesiminden sonra formda nasıl kesilir diye tane tane konu açtım özel mesajlarda halen ip cu isteyen mailler var ben ego yapmıyor adama ihtiyaç duyulduğunda m1 siz veya m1 li hasari zaten söylemiyorum bile kişi alıyorsam sizin gibi 1 e basıp rahat gaffar kesimi yapmaya çalışan adamların konuşmaya egolaslarini tatmin etmeye hakkınız yok halen güneş asali adamlar bizimle sığınak atıyorlar
Yani anlayacagin kendi sunucun icinde egolas yap bilader burası tesko
Bu Bölge olayında arkadaşa katılıyorum ben bölge ye yabancı biriyle pek nadir girerim bunun nedeni tılsım veya hasar değildir oyuna tekrar girmemin nedeni ile aynıdır tılsım muhabbeti gelmeden öncede bu gaffar vardı ve halen var benim carda 1 asa eksikti bundan 2 yıl önce ve yeni yeni girmeye başladım baktım ben hariç herkezde asa mevcut
Oyna ara vermeden önceki dönemde güneş asali arkadaşları bölgeye sokmaktan vazgeçmemiş olan arkadaşım DyBCaNi sayesinde herkez item dizerdi
Gbmx ide tüm sunucularda ilk kesen kişileriz adamlar halen m1 siz kesilmez diye grupa adam almıyorlar arkadasinda dediği gibi Egolaslar nerden geldiklerini unutuyorlar burda ilk gaffar kesiminden sonra formda nasıl kesilir diye tane tane konu açtım özel mesajlarda halen ip cu isteyen mailler var ben ego yapmıyor adama ihtiyaç duyulduğunda m1 siz veya m1 li hasari zaten söylemiyorum bile kişi alıyorsam sizin gibi 1 e basıp rahat gaffar kesimi yapmaya çalışan adamların konuşmaya egolaslarini tatmin etmeye hakkınız yok halen güneş asali adamlar bizimle sığınak atıyorlar
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

QSOMEGOSALENQ yazdı:Selamlar gençlik.
Çok klasik olucak ama böyle egosların zaten yaşını herkes biliyor.