Lütfen attıgım iletilere cevap verim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Lütfen attıgım iletilere cevap verim

Mesaj gönderen showmaster »

Yönetim lütfen attıgım iletilere cevap verin . 1 ileti atıyosunuz gerisi yok çarın silindi 6 senelik emegim silindi benim burda 6 sene plus dediniz aldık kutu dediniz fuarda poşetlerle aldık akçe dediniz yine aldık şimdi 15 gün plus yüklemedik ve çarın o arada silindiği çarımı geri vermiyorsunuz yani bu olacak şey mi . Konuyu buraya açınca destek iletişim felan bişeyler yazıyorsunuz hemen atıyoruz cevap alamıyoruz ki buraya yazıyoruz . Bi yol gösterin savcılıga mı gidelim plus mu yükleyelim sigorta mı alalım bi yol gösterin bende ona göre hareket edeyim ama bana çarımı geri verin bu bi kaç yaratıgın yüzünden ben 6 senelik emegimden olmak istemiyorum . En kısa zamanda mesajınızı bekliyorum
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Re: Lütfen attıgım iletilere cevap verim

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Merhabalar;

Karakterinizin silindikten sonra geri kurtarılması için, silindiği esnada hesabınızda Plus Paket veya Karakter Sigortası ürünlerinden birisinin bulunması gerekmektedir. Aksi halde geri kurtarılması mümkün değildir. Daha açıklayıcı bir dil ile anlatacak olursak; hesabınızda Plus Paket veya Karakter Sigortası ürünlerinden birisi varken silerseniz, bir kopyası sistemde kalır ve kurtarmanız mümkün olur. Fakat bu ürünler yokken sildiğiniz zaman, sistemden kalıcı olarak silmiş olursunuz ve teknik ekip dahil olmak üzere hiç kimsenin kurtarma şansı olmaz. Kaybınız için üzgünüz, geçmiş olsun.

Saygılarımla, iyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön