Çakma karakterler
Çakma karakterler
Geçenlerde karakterlerimden birisinin sadece yazılışını değiştirip açmışlardı bugünse Hypersonic diye çakma bir karakter açmışlar. Bu insanlar bunları yaptıklarında ne geçiyor ellerine? Millete adamlık dersi veren karaktersiz herifler kalkıp bunları yaptığında başkalarının da zoruna gidiyor.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
Re: Çakma karakterler
Evet gerçekten çok can sıkıcı bir durum bir kaç arkadaşım sadece ismi taklit ediliyor diye ismini değiştirmek zorunda kaldı.
Şu oyuna gerçekten birşeyler yapmalı artık yöneticiler. Eskiden aktif yöneticiler vardı 29 level zamanında. Bölgede klanda şurda burda rahatsızlık verenlere gerekeni yapıyolardı. Artık plusı olan konuşuyor manasına geliyor bu gidişat. Biz karşıya en ufak argo kelimemizde 7 gün susturulalım. Bu insanlar ellerini kollarını sallayarak gezsinler.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
- Ssaqula
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Diriliş Ertuğrul
Aynısı bizlerinde başına geliyor. Birileri gene birşeyler peşinde.
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Tabi bu konuda da kullanıcının eli kolu bağlı durumda. Biz hiçbir şey yapamayız. Yönetim de aynı şekilde. Adam isim açma özgürlüğü vermiş sonuç itibariyle. İlgilenin konuyla desek de bir şey yapacaklarını düşünmüyorum. Bizde sinir olduğumuzla kalırız ancak.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
- HypeRSoNicQ
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Şahsıma açılmış sahte karakterlerin olduğunu şimdi öğrendim.Arkadaşlarım böyle oyunlara düşmez fakat herhangi birinizden benim adıma bişeyler yapabilir.Dikkatli olmanızı öneririm.
Şahsıma açılmış sahte karakterlerin olduğunu şimdi öğrendim.Arkadaşlarım böyle oyunlara düşmez fakat herhangi birinizden benim adıma bişeyler yapabilir.Dikkatli olmanızı öneririm.
ZaafımsıN
Saqula kardeşimizin başı yandı bi ara iyi hatırlarsa, benim kim olduğumu anlamıştır artik zor bela geri aldık çalınanı