Car silinme
- showmaster
- FareAdam Düşmanı

Car silinme
Bugün carm sifremin kimsede olmamasina ragmen plus yokken silindi 20 veya 15 gün olmamstir plussuz durdugum bu arada carm silindi bu ne rezalettir Sifremin kimsede olmadigina eminim nasıl gidiyor insanin emegini cope atmak bu kadar rahat mi bu cari silenlerin yatacak yeri yok allah hepsinin belasini versin eger yonetim cari geri almazsa onlara iki cift lafm var
Re: Car silinme
Geçmiş olsun kardeş
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Geçmiş olsun.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Geçmiş olsun.
- byprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
showmaster yazdı:Bugün carm sifremin kimsede olmamasina ragmen plus yokken silindi 20 veya 15 gün olmamstir plussuz durdugum bu arada carm silindi bu ne rezalettir Sifremin kimsede olmadigina eminim nasıl gidiyor insanin emegini cope atmak bu kadar rahat mi bu cari silenlerin yatacak yeri yok allah hepsinin belasini versin eger yonetim cari geri almazsa onlara iki cift lafm var
oyunun sitesinden üye işlemleri => Karakter Transfer Taleplerim den karakterinin başka hesaba aktarılıp aktarılmadığına bak aktarıldıysa desteğe başvurura bulun
karakter silindiğinde geri kurtarabilmek için plus yada "Karakter Sigortası" olması zorunludur
plussuzken silindiyse bişey yapılamaz
Geçmiş olsun.
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
- showmaster
- FareAdam Düşmanı

Valla kardeşim çok kolay bişey yapılamaz diyosun benim çarım en az 6 senelik ve bu sürede en az 4 sene boyunca pluslu kalmıştır eger ne zaman bittiğine bakarlarsa 15 veya en fazla 20 gün geçmiştir bitmesinin üzerinden YGS sınavm oldugu için yüklemedim sınavdan sonra yüklerim dedim ve bu arada çarı hala bulamadım kimin sildiğini bi kaç insanlıktan nasibini almamış bi kaç karakter yoksunu milletin emeğini gözeten artık insan demeye dilim varmıyor oluşumlar çarı silmiş . Şimdi bu hesapta plus yokken silindiği için geri kurtarılamıyo demek insafsızlık degilmidir . Hesapta çt kutu +5 kasa derindeki sır ayı ne ararsan herşey var yani o kadar akçe felan çektik o kadar plus yükledik 15 gün yüklemedik silindi ve kurtarılamaz diyorlar ayıp yani hani ben burda yönetimden bir şeyler bekliyorum attıgım iletilerede cevap vermiyorlar ayıptır günahtır o kadar emege diyorum. Hesabın şifresi kimsede yoktu nasıl oldu onuda anlamadm. Burdan yönetime sesleniyorum eger ki siz oyuncularınız emegini koruyorsanız burda size iş düşüyor he derseniz ki savcılık oraya da giderim bunu mailimde yazdım size ama geri dönmediniz ben o çarı geri istiyorum insanın 6 senelik emegi 3 tıkta gidemez yani yönetimden şimdiye kadar bi fayda görmedik burda görmek istiyorum en azndan iletilerle iletişime geçin benimlebyprens yazdı:showmaster yazdı:Bugün carm sifremin kimsede olmamasina ragmen plus yokken silindi 20 veya 15 gün olmamstir plussuz durdugum bu arada carm silindi bu ne rezalettir Sifremin kimsede olmadigina eminim nasıl gidiyor insanin emegini cope atmak bu kadar rahat mi bu cari silenlerin yatacak yeri yok allah hepsinin belasini versin eger yonetim cari geri almazsa onlara iki cift lafm var
oyunun sitesinden üye işlemleri => Karakter Transfer Taleplerim den karakterinin başka hesaba aktarılıp aktarılmadığına bak aktarıldıysa desteğe başvurura bulun
karakter silindiğinde geri kurtarabilmek için plus yada "Karakter Sigortası" olması zorunludur
plussuzken silindiyse bişey yapılamaz