Yeni bir başlangıç

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
DontWorryBeHappy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Yeni bir başlangıç

Mesaj gönderen DontWorryBeHappy »

Merhaba İKV severler;
Bİldiğiniz gibi yönetim uzun zamandır oyunla pek ilgilenmiyor bundan sonra da ilgileneceklerini sanmıyorum.Hemen hemen her sunucuda aktif bir oyuncuyum ve hemen hemen her sunucuda hırsızlık ve küfürbazlık hat safhaya ulaşmış vaziyette.Hepiniz gibi ben de hırsızlığın olmadığı küfürlerin ağza alınmadığı bir oyun istiyorum fakat malesef bunun önüne geçemiyoruz.Fakat benim gibi düşünen hırsızlığın ve küfürbazlığın olmadığı bir sunucu istiyorsanız ANKA sunucusunda toplanalım.Oraya gelecek insanlar maden çekmeye Xenotim kasmaya değil de düzenli sohbet etmeye zevkli bölge atmaya gelirse eğer çok neşeli bir ortamda oyun oynayabiliriz.ANKA'da bazı kurallar vardır.

1-Biri maden başında ise ve AFK dahi olsa o madeni başkası çekemez o onun hakkıdır.
2-Arzlar lodoslara dalıp kesmez lodoslar arza dalıp kesmez.
3-Biri bir bölgede maden cekiyorsa ve başkası o bölgede maden cekmeye geldiyse birbirlerine saygılı olurlar ve biri bölgeyi terk edip başka bölgede çeker.Ya da 2 taraf uzlaşır madenleri aralarında pay ederler.
4.Hiçbir şekilde küfür ya da hakaret edici sözler sarfedilmez.

Hadi arkadaşlar yakın arkadaşlarınızı da alın ANKA'ya gelin.Gerçekten bu kurallara uyacaksanız küfür etmeyip açgözlülük yapmayacaksanız bu sunucuda yeni bir dünya oluşturabiliriz.Ha yok ben adam keserim küfür ederim maden cekerim diyorsanız kendi sunucunuzda kalmanız önemle duyurulur.

İyi Formlar
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni bir başlangıç

Mesaj gönderen kordugum »

1.madde çok saçma olmuş
İyi formlar.
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

Adam kesmezlermiş :)

O karakterlere yığınla efsunlu eşyayı günlerini haftalarını harcayarak elde edip koyabilmiş oyuncular karşı klan karakterini kesmek için sizden izin mi alacak? Sohbet istiyorsan skype aha orada, burası oyun platformu chat değil.

İkinci bir mesele, oyun kelimesi rekabetle anlam kazanır; birinin maden çekeceği görülmüşse gidip ondan önce sizin çekmenizin saygısızlıkla katiyen bir alakası yoktur.

Sığ düşüncelerinizden kurtulabilmeniz temennilerimle..
DontWorryBeHappy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen DontWorryBeHappy »

Böyle maden için pislik yapacak adamlar,Egosunu tatmin etmek için işinde olan adamı kesecek adamlar gelmesin kalan sağlar bizimdir:)

Kullanıcı avatarı
psyDUCK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen psyDUCK »

1 yıldan uzun süredir Anka'da oynadım. İsmim CounteR' di. Öyle anlattığın gibi değil pek. Ama Anka'da az kişi olduğu için Tangriss'te ya da madenlerde sorun çıkmıyor. Eğer kişi sayısı artarsa sorunları da beraberinde getirecektir. Yazları sunucu biraz kalabalıklaşıyor ve Tangriss' te kimse kasamıyor. Her gelen kasmak istiyor ve kimse birbirine bırakmayınca savaş çıkıyor Tangriss'te . Anka da savaşlar pek bireysel de olmuyor. Çoğu oyuncunun birbirinde telefonları var. Hemen arıyorlar hesabına gir tangriss e gel savaş var diye. Cümbüş oluyor. Çoğu sunucuda meteorda olmayan savaş Anka ' da tangiriss ' te oluyordu zaman zaman. Yani demem o ki Anka ' nın diğer sunuculardan farkı oyuncu sayısının çok az olması. Bırakta öyle kalsın , kalmazsa Anka'da diğer sunucular gibi olacak emin olabilirsin .
Yeni forum hesabım : XXX
Kullanıcı avatarı
Ssaqula
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Diriliş Ertuğrul

Mesaj gönderen Ssaqula »

1 ve 2 olmamış.
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)

İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)

2009...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön