Benim bu oyunu öncelikli oynama sebeplerimden biri arkadaşlıklar ve yapılan sohbetler. Burada kurulan arkadaşlıkların gerçek hayatta da arkadaşlığımızı pekiştirdiğimiz kişiler oldu.
Oyunun Türkçe olması ve hikayenin tamamıyla oyunla bağdaşması.
Bölgeler; evet bölgeler diyebiliyoruz ama o eskidendi bu. Çünkü o kesememek, debelenmek, bunu nasıl yaparız diyerek uğraşmalar bunlar bir tat veriyordu. Şimdi ise tek verdiği kabak tadı .
Çeşitli item kombinasyonları deneyerek savaşmak, Şuanda oyunda kalmamanın ara arada girmemin sebeplerinden bir tanesi karşı klandan birileriyle savaşmak .
Bu savaşlarda eskisi gibi tat vermiyor çünkü karşındaki kişi oynamayı bilmiyorsa sen bundan ne kadar zevk alabilirsin. Bunun sebebi oyundaki hasarların aşırı derecede artmış olması oyuncuların taktik düşünmelerine gerek duymadan sabit oynanan bir oyun gibi büyücülerin durduğu yerden kullandığı skilleri atması, Savaşçıların tank yapıp silahla vurması ( Evet bu bir taktik sonuçta ama ben hasara olan durumu göstermeye çalışıyorum) vs. Bir büyücü başka bir büyücüye 2 kere vuruyor. Bir savaşçı bir büyücüye yakın menzilden 1 kere uzun menzilden 2 kere vurmasını gerektiriyor. Bir savaşçı başka bir savaşçıya sert ağır ve aradaki düz vuruşlar kaçmaz ise 5 sn lik bir çarpışma olmasını gerçekleştiriyor. Yani herşeyin anlık olduğu bir oyunda bizim oyuncular malesef su sözleri söylüyorlar.
Tabi oyunda pc ye bakmıyorum sen anca öyle kesersin
Sunucuda bilmeyen arkadaşlar olabilir büyücü FeRMaN 'ı kullanıyorum. Ful arz savaşçılar gelip kesemediklerinde söyledikleri niye kaçıyon
Yine bir arz savaşçı deparı tesla ile engellendikten sonra durdurma şansını deniyor ve bb 3 yardıma ile bozduğumda anca bb3 ile kesersin diyor
En nefret ettiğim konu savaşırken iksir içmeme laf söyleyenler. Arkadaşlar ben iksirleri oyunda geceler kastığım maden ve paralarla üretiyorum ve zevkim için harcıyorum. Hangi savaşta iksirin yasak olduğunu gördün sen yada bunun eziklik kavramı olarak ön plana çıktığını. Senin tek gördüğün yer kendi lukatın onunda sebebi kesilmene bir etken bulmak .
Beyaz köşk oyuncularına her daim savaşmalarını bölgede kendilerini harap etmemelerini itemin önemli olmadığını söylüyorum. Çarım yakında arz olacak Tamamen zevk amaçlıdır ve savaşmak adına dır. Şimdiden kesilecen olan bizi kesecek olan dostlarıma söylüyorum bu tamamen zevktir. Kesmek kesilmek oyunun amacıdır kasıt yoktur. Herkese saygılar sevgiler
Savaşmada en iyi taktik hata yapmamaktır. FeRMaN