Böyle saçmalık görmedim rezalet...
Böyle saçmalık görmedim rezalet...
Yav arkadaşım holde arkadaşla geziyorum birden karşıma arz çıktı yanında 35 level lodos var. Geldi lodos arza dedi bu adam sana daldı diye (benden bahsediyor). Sen bana nasıl dalarsın diye kesti. Nasıl bi zihniyettir bu? Allah beyin dağıtırken sen ne yapıyordun be insan denilesi varlık. Diyorum dalmadım yanından geçtim diye anlamıyor. Dalmışsın banane diyor. Nedir bu ya. Adam oturuyor orda tek yanından geçip gidiyoruz arkadaşla ayıp olmasın diye dalmıyoruz. Böyle varlıklara oyunu zehir edeceksin...
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Asla emin olamazsın...
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Böyle saçmalık görmedim rezalet...
Kalabalıkta artistik yapanın tenhada özrü kabul olmaz. Gördüğün yerde keseceksin öylelerini.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Saçma. Bu bir oyun sinirin kaldırmıyorsa klandan çıkmalısın. Hol bölgesi savaş için yapılmış bir bölge.
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Okudun mu adamın yazdığını ? Eğer okuduysan idrak edebildin mi ?IIHYPNOSII yazdı:Saçma. Bu bir oyun sinirin kaldırmıyorsa klandan çıkmalısın. Hol bölgesi savaş için yapılmış bir bölge.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Dostum Büyük Hol'ün mottosu bu : " Kesenide kestirenide holde kastırmam yaşatmam! " o yüzden sizde karşınıza çıkan insanlar için her 2 klandanda ofans hesaplar açıp holün farklı merkezlerine yerleştirin sorununuz çözülmeyecek dahada büyüyecek ama sizde malum kişiler gibi güç gösterisi yapıp holün tapusunun sizin elinizde olduğunu belirticeksiniz ve kutsal hol kardeşliği arasına girip holün sayılı gamer ları arasında olucaksınız YAŞASIN KUTSAL HOL KARDEŞLİĞİ fakirlere ölüm
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Sorununu anlıyorum fakat bunun yeri burası değil oyunda her şekilde öldürülebilirsin zira bunu kabul etmiş oluyorsun klana girerken. Bu durumun üstesinden gelmek için önce güçlü komunda senin olman gerekir her istediklerinde seni kesmeyeceklerini kanıtlamış olman gerekir ve bunun için de zaman gerekiyor.Benden bir tüyo çok sinir bozucu insanlar ile karşılaşırsan f4 çekerek benzdirmeyi dene ve her ne yapıyorlarsa biraz vaktini ayır engel ol. Xenotim kasıyorlarsa saatte, oraya klansız bi büyücü koyabilirsin, kp kasıyorsa 1 enerji ile kaldırabilirsin daha bir çok pislik yapabilirsin ama şunu unutma hiç biri doğru olan değil fakat hepsi seçenek, tercih senin.
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Üstadlar
Böyleleri adama kafayı yedirtebilir. Dikkatli olun.
Yedirttiler zatenvahdet yazdı:Böyleleri adama kafayı yedirtebilir. Dikkatli olun.
Nefer!
Asla emin olamazsın...
Asla emin olamazsın...
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
Klanlarda Heran Kesilmeye Hazır Olmalasınız Tabi ki de.
Çocuk Beyinliler Çok Hatta Beyinsizlerin Çokluğu Oyunun Bıktırıcı Olmasının Sebebi Oldu.
O Tür Gereksizler Yüzünden Bayağı Sinirlendiğim Olmuştu. Ve bende 5 Seviye Lodos Görünce Dayanamayıp Kesiyordum Taa ki Oyunu Bırakana Kadar. Şuan Kafam Rahat :ugeek: :ugeek:
Çocuk Beyinliler Çok Hatta Beyinsizlerin Çokluğu Oyunun Bıktırıcı Olmasının Sebebi Oldu.
O Tür Gereksizler Yüzünden Bayağı Sinirlendiğim Olmuştu. Ve bende 5 Seviye Lodos Görünce Dayanamayıp Kesiyordum Taa ki Oyunu Bırakana Kadar. Şuan Kafam Rahat :ugeek: :ugeek:
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
Aynısı bir çok kez başıma geldi 2 kişiyken dokunmuyor 6-7 kişiyken dalıyor aradan yarım saat geçiyorum tek yakalıyıp kesiyorum niye kesiyorsun diyor bölgeden ağlıyor bende başlıyorum ana avrat saydırmaya