Playstore'den Sanal KrediKartı ile Alışveriş Yapmak (İNİNAL)
- DxNxZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Mustafa Kemal Atatürk
Re: Playstore'den Sanal KrediKartı ile Alışveriş Yapmak (İNİ
Reserved :arrow: :arrow:
Çoğu oyunda olan mobil ödeme sıkıntıları yüzünden ben de bu kartı kullanıyordum. Yararlı konu.
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
- asittir
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Hocam ben dün migrostan ininal kart aldım playstoreden kutu almak için ve karta 100 tl yüklettim alırken. İnternetten kartı aktif etmek istiyorum. İninalın sitesindeki videodaki herşeyi yaptım fakat kart durumunuz açık değil diye sürekli hata verip kartı aktif etmiyor ve alışveriş yapamıyorum. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misin?
- xKABADAYI
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
BunudaBanlayin yazdı:Playstore'de Mobil ödemeye yapılan zam nedeniyle bir çok oyuncu isyan etmiştir. Sizlere bu durumdan nasıl kurtulabilirsiniz detaylı olarak anlatacağım. İlk olarak TANSAŞ veya MİGROS hiper marketlerinden İninal Kart satın alıyorsunuz. Kart ücreti 5TL olup ilk alışta yükleme yaptırıyorsunuz fakat bu rakam size kalmış birşey , 25TL,50TL,100TL,200TL ve 300TL yüklenebiliyor tek seferde. Daha sonraki bakiye yüklemelerinizde 2 TL işlem ücreti alınacaktır. ALDIĞINIZ İNİNAL KARTIN İNG BANK OLMASINA DİKKAT EDİN. SAKIN PAYPAL KART ALMAYIN BAZI YERLERDE KULLANAMAYABİLİRSİNİZ VE ALIŞVERİŞ YAPARKEN HATA MESAJLARI ALABİLİRSİNİZ. PAYPAL KART TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI ÜZERİNDEN ALIŞVERİŞ YAPMANIZI SAĞLAMAKTADIR.
Kartınızı aktifleştirmek için yandaki Linke tıklıyorsunuz > http://www.ininal.com/kartini-aktiflestir.php
Kartınızı aktifleştirdikten sonra https://kartislemleri.ininal.com/login üzerinden giriş yapıp size Kredi Kartının üzerindeki 16 Haneli numara , Son kullanma tarihi ve arkasında bulunan 3 haneli CVC kodunu girerek kartınızdaki bakiyenizi görebilirsiniz.
bilgi verdiğin için teşekürler kartın aidatları felan yok dimi
Herşeyimiz hazır bakiyemizi yükledik ve sıra alışveriş yapmaya geldi.
Alacağımız ürünü sepete ekliyoruz.
Kredi Kartı ile Ödeme seçeneğine tıklıyoruz.
Tek çekimden başka bir seçeneğimiz olmadığı için bu yoldan devam ediyoruz. Sonrada "Ödeme Yap" butonuna tıklıyoruz.
Gelecek olan ekranda tekrar "Ödeme Yap" seçeneğine tıklıyoruz.
Kartın üzerindeki isim seçeneğine Kart'ı ne olarak kayıt ettirdiyseniz onu yazıyorsunuz. Diğer bilgiler kartın üzerinde vardır.
3D Güvenlik sistemi ile yine kayıt ettirdiğiniz telefonunuza gelecek olan şifreyi ekrandaki kutucuğa yazıyorsunuz ve Gönder diyorsunuz.
Eğer ödeme hakkında sorun çıkmassa onay mesajı alıyorsunuz . Sepetime giderek aldığınız ürünü görebilirsiniz.
Eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu banaBu sayede 7.5TL vermekten kurtulmuş olacaksınız
(Yedek olarak fazla bakiye yatırdığınız takdirde bir sonraki alışverişinizde bakiye yüklemesine 2TL vermekten kurtulmuş olacaksınız. Bakiye yüklemelerini yine Tansaş ve Migros kasiyerlerinden yapabilirsiniz.)
NOT: Faydalı bir konu ise sabitlensin :arrow:
- kordugum
- Demirci Çırağı
Gülimse paşam konuyun sabitlirem xDe
- DxNxZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Mustafa Kemal Atatürk
İşlem başarısız diyor acil yardım lütfen kartınız 3dse uyumlu değil diyor kayıdı yaptırdım ama işlemi kabul etmiyor
- Healingxtouch
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Yararlı bir konu.Eline sağlık.
[LegendOfAnatoliA](ŞİFACI) / [RoAxİoN](SAVAŞÇI) / [RoAxİONn](BÜYÜCÜ)