Merhaba arkadaşlar.
Hani aksilikler gelince üst üste gelir derlerya, gerçekten çok doğru bir söz. Yaşadığım onca soruna rağmen sırf amcam arkadaşlarım hatırına oyuna geri dönmüştüm. Oyunda başıma gelmeyen hiçbir şey kalmadı. Aylar önce başladı herşey;
Dostum dediğim biri oyundaki varımı yoğumu çaldı. Yaklaşık 5 aradan sonra oyuna geri döndüm. Bu sefer bazı kişilik sahipleri ile sorunlar başladı. Bilinmeyen servislerden soyadımdan tanıdığım birilerinin telefon numaralarını bularak sürekli rahatsız etmeye başladılar, hakkımda sürekli atıp tuttular. Ailemi işin içine karıştırdılar. Klandan sürekli ağır küfürlere maruz kaldım. Yasakla yasakla derken nereye kadar böyle kişileri yasaklayacağımı düşünür durdum. Sabahtan geceye kadar küfürlere maruz kalıyordum. Yöneticilerimiz sürekli "yasaklayın" diyorlar ama işte... Biri küfür etmek isterse her türlü ediyor maalesef. Bugün ise sevdiğim arkadaşlarımın tümü sırf bir grup bölgesi için bana tavır tutmuş aralarından biri karakterini silmiş bulunmakta. Herkes bana tavır tutmaya başladı sanki onların düşmanıymış gibicesine... Bu oyunu daha fazla oynayamayacağım, hele ki bu durumlar karşısında...
Böyle bir oyunu bulmak zor hatta imkansız; Oyun İKV sevgisi ile bürünmüş iyi kişilerin yönetimi altında, hiçbir karşılık beklemeksizin gönüllü olarak çalışan saygıdeğer yöneticilerimiz ve bir o kadar oyun aşkı ile oyuna bağlı olan arkadaşlar yüzünden. Böyle bir oyun işte bu yüzden asla bulunmaz. Hakkınızı helal edin arkadaşlar, benden buraya kadar...
Buraya kadar...
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kervanı
Buraya kadar...
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Buraya kadar...
Cok uzuldum bence hata yapiyosun pes etmen sadece seni sevmeyenleri mutlu eder gunlugunu takib ediyordum en cok uzulenlerdenim.
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kurtuluş
Yaşadığın olaylara çok üzüldüm. Aksilikler ard arda gelmiş. Kendini fazla üzme, sana bunu yapanlar elbet birgün bedelini ödeyecektir.
Yolun açık olsun, umarım ileride tekrar aramıza dönersin.
Yolun açık olsun, umarım ileride tekrar aramıza dönersin.
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: R U S
En iyisini yaptığından emin olabilirsin. Bir oyun yüzünden kendini üzmeye değmez.
Hayatında başarılar dostum. Şans seninle olsun.
Hayatında başarılar dostum. Şans seninle olsun.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Çok içten bir konuşma. Bundan sonra hakkında hayırlısı olsun.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Yolun açık olsun , en iyisini yaptın bence de. Kafaya takılmayacak şeyler bunlar boşuna üzülmeye gerek yok.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

- kordugum
- Demirci Çırağı
ulan bi bırakmadınız oyunu iyi olmuş hırhız egolu hataylılara küfürüde durduk yere yemişsindir şimdi suçgg duyurusundan haber ver kardeş
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Sen bi ara biraz mantıklı konuşmaya başlamıştında şu sıralar nasıl trollesem nasıl trollesem diye sıvıyorsun.kordugum yazdı:ulan bi bırakmadınız oyunu iyi olmuş hırhız egolu hataylılara küfürüde durduk yere yemişsindir şimdi suçgg duyurusundan haber ver kardeş
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Troll'lük bile ayağa düştü azizim.Dawnguard yazdı:Sen bi ara biraz mantıklı konuşmaya başlamıştında şu sıralar nasıl trollesem nasıl trollesem diye sıvıyorsun.kordugum yazdı:ulan bi bırakmadınız oyunu iyi olmuş hırhız egolu hataylılara küfürüde durduk yere yemişsindir şimdi suçgg duyurusundan haber ver kardeş
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..