Blok
-
abcdabcd
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: E K o L
Blok
Küfür ettiğim için hesabım bloklandı fakat aileme küfür ettikleri için kendimi tutamadım... Susturlma cezası aldım 7 gün fakat ardanda blok cezası geldi fakat blok cezası kaç günlük nerden öğrenebilirim.? yetkililer :evil:
Re: Blok
Selam,
İletişim/Destek Formu üzerinden bildirim tipini Ceza İtiraz şeklinde seçerek cezanız hakkında bilgi edinebilirsiniz.
İletişim/Destek Formu üzerinden bildirim tipini Ceza İtiraz şeklinde seçerek cezanız hakkında bilgi edinebilirsiniz.
- Definder
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Özgürler
Geçmiş olsun.
Aileye küfredecek ŞEREFTEN YOKSUN insanlara atılması gereken blokları, küfür yediği için ' küfür ettiğinde mağdura blok atan yönetim senide unutmayacağız.
Eminim o adam 3 gün sus yemiştir.
Aileye küfredecek ŞEREFTEN YOKSUN insanlara atılması gereken blokları, küfür yediği için ' küfür ettiğinde mağdura blok atan yönetim senide unutmayacağız.
Eminim o adam 3 gün sus yemiştir.
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: R U S
abcdabcd yazdı:Teşekkür ederim . Birde ALLAH, DİN IRK karıştırmadım blok atılması doğru mu gmler sizce?
Allah , Din ve Irk a karşı bir küfür de bulunduğunda istisnasız 999 gün ban atıyorlar diye biliyorum.
Büyük ihtimal sen 14 gün susturma almıştın. Sınırdaydı. Ve ardından ban cezaların başladı. Büyük ihtimal ban yeme sebebin bu ama yinede desteğe bildirim tipini Ceza İtiraz olarak seçip mesaj yollamanı öneririm.
Umarım net bir yanıt alabilirsin.
Mustafa Kemal ATATÜRK