İKV deki kazanımlarınız nelerdir ? Bu oyun size neler kattı ? Bu konu altına yazınız.
Önce ben başlayayım :
Arkadaş ve LAG !
İKV 'deki Kazanımlarınız...
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
İKV 'deki Kazanımlarınız...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Re: İKV 'deki Kazanımlarınız...
İleri derecede Piskopatlık Okul önünden geçmeye korkuyorum o derece. (beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep alyına beeeeeeeeeeep)
A R Z L O D O S
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Eğlence
Vakit kaybı
Vakit kaybı
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
ARZLODOS yazdı:İleri derecede Piskopatlık Okul önünden geçmeye korkuyorum o derece. (beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep alyına beeeeeeeeeeep)
Zincir bozan.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Zamanında bilgisayarım kötü olduğundan dolayı çoğu zamanımı bu oyunda harcıyordum.Bana her insana güvenmemem gerektiğini , temkinli davranmayı öğretti.Ticaret yelpazesi geniş olmadığı için ucuz'a al biraz pahalıya sat politikası ile ticaret zekasını kazandırdı
39 zamanında yaptığımız vs'ler/klan savaşları/er meydanları ile zevkli ve heyecanlı hatırladıkça özlemini duyduğum keyifli anlar, 49 zamanı ile genişleyen oyun bölgesi ve enfes hikayesi ile yaşattığı haz kazandıklarım arasında.Hikaye'nin dışında müziklerini söylememe bile gerek yok sanırım
Son zamanlarda fazla girmesemde oyuna bu güzel hikayenin sonu gelmez umarım dile kolay 6 senemizi heba ettik 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
IKV bir turk oyununun ne kadar gelisebilecegini anllati anlatiyor.
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
mobilsorun yazdı:Zamanında bilgisayarım kötü olduğundan dolayı çoğu zamanımı bu oyunda harcıyordum.Bana her insana güvenmemem gerektiğini , temkinli davranmayı öğretti.Ticaret yelpazesi geniş olmadığı için ucuz'a al biraz pahalıya sat politikası ile ticaret zekasını kazandırdı39 zamanında yaptığımız vs'ler/klan savaşları/er meydanları ile zevkli ve heyecanlı hatırladıkça özlemini duyduğum keyifli anlar, 49 zamanı ile genişleyen oyun bölgesi ve enfes hikayesi ile yaşattığı haz kazandıklarım arasında.Hikaye'nin dışında müziklerini söylememe bile gerek yok sanırım
Son zamanlarda fazla girmesemde oyuna bu güzel hikayenin sonu gelmez umarım dile kolay 6 senemizi heba ettik
Bahsettiğin eski zamanlardan hiçbir zaman pişman olmadım. O günleri geri getirebilsem ve yine İKV olsaydı , yine oynardım. Ama bu sefer daha bilinçli , daha bağlanmadan...
Bu oyun gibi bir oyun bir daha gelir mi diye de düşünmeden duramıyorum açıkçası. Ama sanırım gelmez.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Stres,Paha biçilemez dostluklar ve Vakit kaybı..
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Çok güzel açıklamış arkadaşXxxChesTeRxxX yazdı:Stres,Paha biçilemez dostluklar ve Vakit kaybı..
Çok değerli dostluklar (Gerçek hayatlara taşınmış dostluklar), Bazı kişiliksizlerin ve Grup bölgelerindeki şans siteminin verdiği stres , Gerçek hayatta yapılması gerekenleri unutup bu oyuna bağlanmak ve sonrasında geç kalınmışlık hissi. En büyük kayıp ise cebimizdeki para :? Eski yöneticilerin zamanında dalga geçerlerdi seni sponsor yapmaları gerek diye

Elimizde sadece kullanma hakkımız olan sanal ürünler. Üstelik para harcayarak elde ettiğimiz.