Gecmişe Özlem

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esdergoon
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Gecmişe Özlem

Mesaj gönderen Esdergoon »

Merhaba Yaklasık 5 senedir kadar oldu bu oyunu oynayalı son 6 aydır bırakmanın esiğindeyım sanırım bıraktım tek yaptıgım bilgisayarı actıgımda oyuna girmek değil eskiden oyundan duydugum hazzı düsünmek aldıgım zevki düsünmek Ve foruma girip eski konulara bakmak ve eski arkadasları bulabilmek umuduyla eski konuları karıştırmak ve okumak oyundan aldıgım tadı zevki şimdide almak oynamak istiyorum ancak oyuna bile girmek icimden gelmiyor nedenini bilmiyorum ama giremiyorum sanırım eski ortam eski arkadaslıklar kalmadıgı ve oyun yasının 18 yas altına dusmesi coluk cocugun cirit atması şu sekildede olabilir oyunda yasayabılecegım herseyı yasadım ve artık sıkıldım bıktım Oyuna yenılık gelmemesi yöneticilerin ilgilenmemesi de sebep gosterılebılır. Cok nadir de olsa giriyorum oyunda yeni oyuncu yok görev bolgeleri bos oynayan maksimum 50 kisi onlarda hep aynı kisiler ya ws atıyorlar yada ct giriyorlar OYUN BİTMİS. Ancak eskiye dönüp baktıgımda keske dönebilseydik o zamanki kisilerle aynı seyleri yapabilseydik dostluk arkadaslık yardımlasma oyuna yeni basladıgımda Lwl atladıkca gorev yaptıkca bi cok dostum arkadasım oldu sohbetler sabahlamalar bisiler icin cırpınmalar ama biliyorum hic bir zaman eskisi gibi olmayacak en fazla girip foruma bakabiliyorum daha fazlası icimden gelmiyor Ama herseyiyle ikv cok güzeldi cok sey yasadık Bir hayattı ikv Hersey gibi bu hayatta benim icin bitti...

Sunucu Eminönü Esdergoon(Büyü) EsdergonnII(Savaşçı)
Redgörls(Ablam) Şimdiki ismi MeloDi Oyuna assa yukarı birlikle basladık birlikte üstümüzü dizdik herseyi birlikte yaptık şu an kendisi halen devam ediyor karakterimi yeni actıgım gune gerı donup Redgörls ile tekrar cabalamak yer altında 6 ay gece gunduz nobetlese yonca cekmek isterdim :) hey gidi günler hey

“Genel Etkileşim” sayfasına dön