Etkinlik Öneri ve Yorumları

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
ARON
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları

Mesaj gönderen ARON »

Zifan yazdı:
IRifatSrkyI yazdı:Merhaba ,

Kod: Tümünü seç

Afet’ten sonra İstanbul'un dar sokaklarında, kaosun getirdiklerine karşı yaşam mücadelesi verenler arasından sıyrılabilenler her zaman kılıcını en iyi kullanan, en kadim büyüleri hiç yüksünmeden yapabilen, yaşamları kendi yaşamından önde tutanlar olmuşlardır.

Birbirinden tamamen ustalık gerektiren bu üç sınıfın nicelikleri, afetten sonra nedeni bilinmeyen bir şekilde açığa çıkan “Erg” adı verilen enerjiyi akıllarını kaçırmadan kullanmayı başarabilen insanlar tarafından ortaya çıkarılmıştı.

Bir sınıfın ilminin sonuna kadar giden Nefer, etrafını çevreleyen kıyamet kaosunun çok daha fazlasını içinde yaşayan ve buna hükmeden, gerektiği takdirde kendi varlığını feda edebilendir!

Şimdi ise bu üç sınıf arasındaki mücadeleye tanıklık edeceğiz.
"Kılıçlar bilensin!, Kudretler dolsun!, zihinler toplansın!"

Klanlar kategorisi altında Lodos ve Arz'ın Çocukları forumlarında açılan konularda 02.02.2012 - 11.02.2012 tarihleri arasında ekran görüntülerinizi paylaşın, ödülü kazanın!

Haydi neferler, KLAN KLANA bir savaş sizi bekliyor!

Yarışma süresinin sonunda en çok fotoğraf yayınlayan kişiye mücadele ettiği klana göre adının altına
1 Ay boyunca Cesur Lodos Neferi veya Cesur Arz Neferi lakabı verilecektir.

Yarışmaya düşmanınızın öldüğünü görüntüleyen ekran görüntüsü ile katılabilirsiniz.
Ekran görüntüsünü PrintScrn tuşuyla alabilirsiniz
Alınan ekran görüntüsünde düşmandan gelen klan parası görülmelidir.
OkO karşılaşmalarında ise karizması olmayan düşmanı öldürdüğünüze dair ekran görüntüsü de yeterli olacaktır.
Katılım için ekran görüntüsünü resim yükleme sitelerinden birine yükleyerek konu altında mesaj olarak paylaşmalısınız.

Yarışmanın bitiş tarihine kadar en çok fotoğraf yayınlayan kullanıcı yarışmanın galibi olur.
Yayınlanmış bir fotoğrafın sonraki aylarda yayınlanması yasaktır.
Üzerinde değişiklik yapılan veya yapıldığı inceleme sonrasında anlaşılan görüntüler diskalifiye edilecektir.
Klan Parası ve Karizma için anlaşmalı kesilen karakterlerin fotoğrafları kabul görmeyecektir.
Konu içerisindeki fotograf harici iletiler uyarılmaksızın silinecektir.
Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.

KP (klan parası) canavarları olarak bu etkinliğin tekrardan faaliyete geçmesini istiyoruz..Bence eski katılımlara göre şuan ki katılımların daha fazla olabileceğine ve zevkli bir etkinlik olacağını umuyoruz.

İyi geceler.

Buna buradan fazla katılım olacağını sanmıyorum lakin bir anket yaparsanız Zifan. Daha iyi ve sağlıklı sonuçlar elde edebiliriz.

Selam IRifatSrkyI,
Bu etkinliğimiz belirttiğiniz üzere,keyif alarak gerçekleştirdiğimiz bir etkinlikti lakin paylaşımlarda çok fazla suistimal ile karşılaşınca bir süre askıya alındı. Oyuncularımızın istekleri doğrultusunda ilerleyen zamanlarda tekrar düzenlenebilir.
İlginiz için teşekkür ederiz.

Merhaba ,
Etkinlik hakkında her hangi bir gelişme yok sanırım . ?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Sunucuların Genel Sohbet kanallarında bulunan " OkO Karşılaşmaları" isimli konunun devamı niteliğinde değişik bir etkinlik önereceğim.

Her sunucuda klasman klasman veya karma bir düzen ile Vs şampiyonları ilan edelim. Nasıl mı olacak? Misal Eminönü sunucusunda büyücü klasmanında Vs atmak üzere katılım sağlanır ve ilk katılımdan sonra rakiplerini alt eden kişiler ödülle mükafatlandırılır.(Sunucular arası aktarım,Silah yükseltme,Şaheser Silah vb.) Daha sonra o şampiyonumuzu kesmek üzere diğer oyuncular da biraz olsun Vs alanında canlılık gösterebilirler. Oyundaki bölgelerden alacağı olmayan ve olsa dahi değişiklik arayıp da bulamayan,sıkılan neferler için epey ilgi çekici olacaktır diye düşünüyorum. Şampiyona için bire bir karşılaşmaların finalinde karşı iki klan mensubu olursa Er Meydanı'nda da yapılabilir.
Misal 6/6 grup ile girilir ve diğer arkadaşlar er meydanından çıkabilirler veya etkinlik görevlileri hariç diğer arkadaşlar çıkabilirler. Böylece kısa süren 3 karşılaşmalık oyun anlayışı yerine 20 dakikalık sancak alma yarışı ortaya çıkacaktır.
Diğer oyuncular bunu /em yaparak skor takibinde bulunabilir hatta etkinlik görevlisi canlı yayın veya video ile diğer arkadaşların seyretmesini sağlayabilir. Bu tür değişik etkinlikleri düzenlemek ve hayata geçirmek zor görünmüyor. Dikkate alacağınızı düşünüyorum ve en kısa zamanda bu tarz etkinliklerde görüşmek dileğiyle esen kalın :)
Kullanıcı avatarı
ozanba9999
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen ozanba9999 »

SeRRuh yazdı:Sunucuların Genel Sohbet kanallarında bulunan " OkO Karşılaşmaları" isimli konunun devamı niteliğinde değişik bir etkinlik önereceğim.

Her sunucuda klasman klasman veya karma bir düzen ile Vs şampiyonları ilan edelim. Nasıl mı olacak? Misal Eminönü sunucusunda büyücü klasmanında Vs atmak üzere katılım sağlanır ve ilk katılımdan sonra rakiplerini alt eden kişiler ödülle mükafatlandırılır.(Sunucular arası aktarım,Silah yükseltme,Şaheser Silah vb.) Daha sonra o şampiyonumuzu kesmek üzere diğer oyuncular da biraz olsun Vs alanında canlılık gösterebilirler. Oyundaki bölgelerden alacağı olmayan ve olsa dahi değişiklik arayıp da bulamayan,sıkılan neferler için epey ilgi çekici olacaktır diye düşünüyorum. Şampiyona için bire bir karşılaşmaların finalinde karşı iki klan mensubu olursa Er Meydanı'nda da yapılabilir.
Misal 6/6 grup ile girilir ve diğer arkadaşlar er meydanından çıkabilirler veya etkinlik görevlileri hariç diğer arkadaşlar çıkabilirler. Böylece kısa süren 3 karşılaşmalık oyun anlayışı yerine 20 dakikalık sancak alma yarışı ortaya çıkacaktır.
Diğer oyuncular bunu /em yaparak skor takibinde bulunabilir hatta etkinlik görevlisi canlı yayın veya video ile diğer arkadaşların seyretmesini sağlayabilir. Bu tür değişik etkinlikleri düzenlemek ve hayata geçirmek zor görünmüyor. Dikkate alacağınızı düşünüyorum ve en kısa zamanda bu tarz etkinliklerde görüşmek dileğiyle esen kalın :)
Kesinlikle Katılıyorum
xMeZaR/ASKLEPİOS

DieHunter

YASUO

2008 - ...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
-Mustafa Kemal Atatürk

Resim
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Ölüm oyunu Saklı görseli buL Düello Sancak savaşı ayda 2 kez yapılıyor. Cümleyi tamamla neden 1 kere yapılıyor. Forum etkinliklerine daha çok ağırlık verilmeli bence. Oyunu oynayan çok ama forumu kullanan kullanıcı sayısı çok az. Bu sayede forum kullanıcı sayısı artmış olacak.
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

viewtopic.php?f=87&t=127988&start=10
bu etkinlikte, görseli ilk ben paylasmama rağmen; adım kazananların arasında geçmemiş nedenini sormamda bir sakınca var mı acaba?
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

" Pardonn! buraya kim bakıyor acaba?"
Kullanıcı avatarı
MrMorgan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: San Antonio Spurs

Mesaj gönderen MrMorgan »

Ben bir latte alabilirmiyim?
MrdexteR,kennyS
"mehkan"
Resim
Latte
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Latte »

MrMorgan yazdı:Ben bir latte alabilirmiyim?
Ne vereyim abime?
Kullanıcı avatarı
MrMorgan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: San Antonio Spurs

Mesaj gönderen MrMorgan »

Latte yazdı:
MrMorgan yazdı:Ben bir latte alabilirmiyim?
Ne vereyim abime?
Sen bize 2 çay ver abi biri açık.
MrdexteR,kennyS
"mehkan"
Resim
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

VatanSeveriz yazdı:viewtopic.php?f=87&t=127988&start=10
bu etkinlikte, görseli ilk ben paylasmama rağmen; adım kazananların arasında geçmemiş nedenini sormamda bir sakınca var mı acaba?
Selam VatanSeveriz ,
Paylaştığınız görsel bağlantısının bizim paylaştığımız görsel bağlantısıyla eşleşmemesiyle cevabınız geçerli sayılamamıştır.Yapacağımız diğer saklı görseli bul kazan etkinliğinde bu madde de değişikliğe gidilebilir İlginiz için teşekkür ederiz.

“Etkinlikler” sayfasına dön