Arkadaşlar çok uzun düşündüm ve bir karara vardım. Yazımı oldukça kısa tutmaya çalışacağım. Uzun uzun detaya inerek yazacak vaktim yok
Ben Beyaz Köşk ve Eminönü sunucularının ikisinde de bulunan ve beta döneminden başlayarak 49 Levellerin açılmasından 2-3 ay sonra oyunu bırakan bir İKV oyuncusuydum
2-3 gündür düşündüm ve oyuna tekrar dönmeye karar verdim. Eski karakterlerimin hepsinin şifreini unuttum hiçbir şey kalmadı. Yeniden başlamayı planlıyorum. Ama bu sefer bireysel değil arkadaşlarımla. Sadece plan dahilinde ama çok güzel olacak inanıyorum.
1-) Öncelikle oyuna benim gibi oyunu bırakan ama aklının bir köşesinde ikv aşkı ve sevgisi olan
2-) Oyunda eski zamanlardaki tatlı telaşları görev grup ruhunu ve bilincini özleyen o arkadaşlık dostluk ortamını arzulayan
3-) Oyunun geri gidişini üzülerek izleyen ve keşke böyle olmasaydı da eski günlerdeki gibi olsaydık diyen
4-) 18 Yaşından büyük her şeye uyum sağlayabilen ve birlik bilincinden kopmayan
5-) Zaman fark etmeksizin birebir iletişim kurulabiliecek
6-) Daima arkadaşlarını seven ve destekleyen
7-) İstanbul Kıyamet Vakti'ndeki o eski dostluk ortamını yeniden canlandırmak isteyen
Benimle bu veya buna benzer fikirlere sahip olan oyunu bırakmış arkadaşlarımızla tekrardan başlamak istiyoruz. Hala güzel bir şeyler olabileceğini ispat etmek isteyenleri görmek istiyoruz.
Şimdilik bu kadar yazabildim çok vaktim yok daha sonra tekrar detaylıca konuşabiliriz.
Tüm oyunculara ve bu oyuna gönül vermiş, oyunu oynayan oynamayan fark etmez herkese selamlar.
Geri Dönüyoruz
-
Comeback
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Mazi'nin Sahipleri
Geri Dönüyoruz
Kudretbey [49] - Eminönü - Mazi'nin Sahipleri
Avukat
Avukat
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Geri Dönüyoruz
Aleyküm selam
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
oyunu yeni bırakmış birisi olarak söylüyorum sana bunu başlama ticaret ölmüş durumda maden arıyorsun satan yok 2 saat arıyorsun biri sonunda pm atıyor sevınıyorsun kondrıt kaça diyorsun sana dediği şey şu 6.5m
oyuncu sayısı inanılmaz düştü aradığını bulamıyorsun sunucular ankaya döndü bildigin meteorda ki 15 20 kısılık klan savasları dısında oyunda sessizlik ve tenhalık hakim ilgilenen kimse yok yetkılıler boş etkınlıkler dışında hiç birşey yapmıyor yakın zamanda bır yenılık olmayacagıda her yönden belli yaklaşık 3 yıldır bizi holl gibi bir bölge ile idare ettiriyorlar bıldıgın yeraltının kopyası ıcıne akrep ve orumcekler doldurmuslar
Oyunun geliştiricilerinin hayal güçleri çok zayıf her bölgede daracık mekanlar ve aynı tip yaratıklar adamlar akrepleri 2 beden büyütüyorlar daracık korıdorlara sıkıştırıyorlar al sana yenı bolge deyip geçiyorlar.
Hala oyuna devam eden kişiler bile şikayetçi ve oyuna küsmüş durumda vakit öldürmek için oynuyorlar hepsi bu onlarda yarın öbür gün giderler.
Oyuna yenı başlayan kimse olmadıgı ıcın oyunun gelişmesi imkansız eskiden yenı başlayanlar emınonu kalabalıgını goruyordu antrepoaların kalabalıgı labırent ve mıletten yardım alarak karakterını büyütüyordu sohbet ve grublaşma vardı ama artık in cin top oynuyor eminonunde antrepoda labide vs kendi çabalarıyla 49 olsa ıtemlerını dizse bıle bolgelere giremicekler çünkü yüksek hasar + m1 lazım ve bunlara 0 dan başlayan bir oyuncunun ulaşmazsı yıllar sürer
Özetle git başlama uzaklara git zamanını harcama yazıktır eğer boş zamanın varsa bıle daha kalıtelı oyunlar oyna
oyuncu sayısı inanılmaz düştü aradığını bulamıyorsun sunucular ankaya döndü bildigin meteorda ki 15 20 kısılık klan savasları dısında oyunda sessizlik ve tenhalık hakim ilgilenen kimse yok yetkılıler boş etkınlıkler dışında hiç birşey yapmıyor yakın zamanda bır yenılık olmayacagıda her yönden belli yaklaşık 3 yıldır bizi holl gibi bir bölge ile idare ettiriyorlar bıldıgın yeraltının kopyası ıcıne akrep ve orumcekler doldurmuslar
Oyunun geliştiricilerinin hayal güçleri çok zayıf her bölgede daracık mekanlar ve aynı tip yaratıklar adamlar akrepleri 2 beden büyütüyorlar daracık korıdorlara sıkıştırıyorlar al sana yenı bolge deyip geçiyorlar.
Hala oyuna devam eden kişiler bile şikayetçi ve oyuna küsmüş durumda vakit öldürmek için oynuyorlar hepsi bu onlarda yarın öbür gün giderler.
Oyuna yenı başlayan kimse olmadıgı ıcın oyunun gelişmesi imkansız eskiden yenı başlayanlar emınonu kalabalıgını goruyordu antrepoaların kalabalıgı labırent ve mıletten yardım alarak karakterını büyütüyordu sohbet ve grublaşma vardı ama artık in cin top oynuyor eminonunde antrepoda labide vs kendi çabalarıyla 49 olsa ıtemlerını dizse bıle bolgelere giremicekler çünkü yüksek hasar + m1 lazım ve bunlara 0 dan başlayan bir oyuncunun ulaşmazsı yıllar sürer
Özetle git başlama uzaklara git zamanını harcama yazıktır eğer boş zamanın varsa bıle daha kalıtelı oyunlar oyna
Asrın hatasını yapma
-
Comeback
- Sahaf Yardımcısı

Bakın arkadaşlar biliyoruz ki eğer eski bir oyuncuysanız oyunun oynandığı güzel ortam, sıkı dostuluklar ve en önemlisi sanki ilk kez oynuyormuşçasına aldığınız haz ve heyecan bambaşkadır.
Bu söylediklerimi bu oyunu daha önceden oynayan ve oyunu bırakanlar çok iyi bilecektir. Benim gibi düşünen ve o günleri özleyen arkadaşlarımın olduğunu biliyorum. O yüzden burdayım.
Yönetimin ilgisizliği yüzünden oyunda bir şey yapılmıyor diye özlediğimiz o günleri geri getiremeyeceğiz anlamına gelmez. Herkes birbirine atarsa ben yapmam sen de yapma... kim yüklenecek yükü ? Konuyu açtıktan 1-2 saat sonra bir kaç mesaj geldi bile bana seninleyiz diyen. Biliyorum ki oyunda yenilik yok ya da oyuncu yok diye biz bunu tekrar yapamayacağız diye bir şey yok. Eğer biz ilgisiz kalırsak tabii ki o günler gelmeycektir. Bunu yönetim sağlayamaz. Oyuncular sağlar.
İlk iletimde 7 tane madde saydım. O şartları sağlayanlar mesaj atsın bu konuyu görüşelim aramızda. Gerçekten eskiyi özleyenler var. Ve biz bunu getirmek istiyoruz kendi aramızda. Tekrardan dediğim gibi şu an aktif oyuncu değilim. Sıfırdan başlayacağız. İlk kez oynuyor gibi. Agah Efendiyi tanıyıp Jandarma Ali'yle konuşacağız. Söylemek, sormak istediğiniz her türlü şeyi bana Özel Mesaj olarak yazın, özel olarak konuşalım. Tekrardan tüm oyuncu arkadaşlarıma selamlar iyi geceler.
Bu söylediklerimi bu oyunu daha önceden oynayan ve oyunu bırakanlar çok iyi bilecektir. Benim gibi düşünen ve o günleri özleyen arkadaşlarımın olduğunu biliyorum. O yüzden burdayım.
Yönetimin ilgisizliği yüzünden oyunda bir şey yapılmıyor diye özlediğimiz o günleri geri getiremeyeceğiz anlamına gelmez. Herkes birbirine atarsa ben yapmam sen de yapma... kim yüklenecek yükü ? Konuyu açtıktan 1-2 saat sonra bir kaç mesaj geldi bile bana seninleyiz diyen. Biliyorum ki oyunda yenilik yok ya da oyuncu yok diye biz bunu tekrar yapamayacağız diye bir şey yok. Eğer biz ilgisiz kalırsak tabii ki o günler gelmeycektir. Bunu yönetim sağlayamaz. Oyuncular sağlar.
İlk iletimde 7 tane madde saydım. O şartları sağlayanlar mesaj atsın bu konuyu görüşelim aramızda. Gerçekten eskiyi özleyenler var. Ve biz bunu getirmek istiyoruz kendi aramızda. Tekrardan dediğim gibi şu an aktif oyuncu değilim. Sıfırdan başlayacağız. İlk kez oynuyor gibi. Agah Efendiyi tanıyıp Jandarma Ali'yle konuşacağız. Söylemek, sormak istediğiniz her türlü şeyi bana Özel Mesaj olarak yazın, özel olarak konuşalım. Tekrardan tüm oyuncu arkadaşlarıma selamlar iyi geceler.
Avukat
Avukat
Bak kardeşim herkezin bir dönem boş ve güzel vakit geçirdiği zamanlar oldu. Şayet ben bekar iken 12 ila 16 saat oyunda online oluyordum. Şimdi ise evlendim ve bir bebeğim olacak. Benim tüm loncadaki arkadaşlarım oyunu bırakmış iken ben 2 yıl tek başıma devam ettim. Bu 2 yıl içerisinde çeşitli hatırı sayılır loncalardan davet geldi.(lonca sıralamasının en üstünden) orada da herkez oyunu bıraktı. Kısa bir süre önce bende oyunu bıraktım ve sadece işyerinde cepten foruma giriyorum. Yani anlayacağınız ikv benim için bitmiştir. Ailem ve ikv arasında seçim yapmam lazımdi. Ve kararımı verdim. Artik değerli vaktimi hamile olan eşim ve doğacak çocuğuma harcayacağım. Cepten foruma girdiğim için yazım hatası olabilir. mobilsorun ve vahdet yorumumun altına yazmazsa sevinirim.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
6. günün şafağında program ekle/kaldıra bakın..
-
Comeback
- Sahaf Yardımcısı

Haziran ayına kadar bizimle olacak 5 istekli, yürekli, fedakar insan arıyorum. Bulacağıma dair inancım tamdır. Umarım her şey iyi ve güzel olur. Özel mesaj atabilirsiniz arkadaşlar. Şahsım adına ben, o gelecek kişilere eskileri aratmamak için elimden gelenin en iyisini yapacağıma dair söz veriyorum. Karar sizin arkadaşlar. Biz bir düşüncemizin taslağını oluşturup sizlere sunduk. Bunu okuyan kim varsa burada ve yukarıda yazdıklarımdan emin olabilir. Hayallerimiz ve planlarımız çok eğlenceli ve güzel olacak diyor. Umarım öyle olur. Ben inanıyorum. Her şey istemekle ve birliktelikle olur. Bunu başarmak isteyen de olacaktır. Hepinize selamlar ve iyi günler dilerim. Ne diyeyim arkadaşlar özel mesajlarınızı bekliyorum. Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Tekrardan iyi günler dilerim
Avukat
Avukat
-
EklentiPaketi
- FareAdam Düşmanı

Bu şekil üstüne yazsalar?
zxcvzxcv yazdı:Bak kardeşim herkezin bir dönem boş ve güzel vakit geçirdiği zamanlar oldu. Şayet ben bekar iken 12 ila 16 saat oyunda online oluyordum. Şimdi ise evlendim ve bir bebeğim olacak. Benim tüm loncadaki arkadaşlarım oyunu bırakmış iken ben 2 yıl tek başıma devam ettim. Bu 2 yıl içerisinde çeşitli hatırı sayılır loncalardan davet geldi.(lonca sıralamasının en üstünden) orada da herkez oyunu bıraktı. Kısa bir süre önce bende oyunu bıraktım ve sadece işyerinde cepten foruma giriyorum. Yani anlayacağınız ikv benim için bitmiştir. Ailem ve ikv arasında seçim yapmam lazımdi. Ve kararımı verdim. Artik değerli vaktimi hamile olan eşim ve doğacak çocuğuma harcayacağım. Cepten foruma girdiğim için yazım hatası olabilir. mobilsorun ve vahdet yorumumun altına yazmazsa sevinirim.
EklentiPaketi yazdı:Bu şekil üstüne yazsalar?olmazzxcvzxcv yazdı:Bak kardeşim herkezin bir dönem boş ve güzel vakit geçirdiği zamanlar oldu. Şayet ben bekar iken 12 ila 16 saat oyunda online oluyordum. Şimdi ise evlendim ve bir bebeğim olacak. Benim tüm loncadaki arkadaşlarım oyunu bırakmış iken ben 2 yıl tek başıma devam ettim. Bu 2 yıl içerisinde çeşitli hatırı sayılır loncalardan davet geldi.(lonca sıralamasının en üstünden) orada da herkez oyunu bıraktı. Kısa bir süre önce bende oyunu bıraktım ve sadece işyerinde cepten foruma giriyorum. Yani anlayacağınız ikv benim için bitmiştir. Ailem ve ikv arasında seçim yapmam lazımdi. Ve kararımı verdim. Artik değerli vaktimi hamile olan eşim ve doğacak çocuğuma harcayacağım. Cepten foruma girdiğim için yazım hatası olabilir. mobilsorun ve vahdet yorumumun altına yazmazsa sevinirim.