Oyundaki lagdan bunalarak foruma attım kendimi
İyi Forumlar.
Buluşmalarda "satılıyor" zaten.Oyun içi düşen bir şey, her an para ile satın alınabilir olsa saçma olmaz mı zaten.Ne önemi kaldı Miğrat ve Sığınakların?Özel buluşmalarda da satılması taraftarı değilim kesinlikle.venomtr yazdı: Öncelikle Merhaba ,
Oyundaki lagdan bunalarak foruma attım kendimi. Neyse konuya geçelim Agop' un kuyumcu olduğunu herkes biliyor. Ancak kuyumcu da yüzük , kolye v.s yerine sadece reçete satılıyor. Ben Agop ' a değerli yüzük kolyeleri akçe veya oyun parasına satılmasının taraftarıyım. Düşüncelerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevirim .
İyi Forumlar.
venomtr yazdı: Öncelikle Merhaba ,
Oyundaki lagdan bunalarak foruma attım kendimi. Neyse konuya geçelim Agop' un kuyumcu olduğunu herkes biliyor. Ancak kuyumcu da yüzük , kolye v.s yerine sadece reçete satılıyor. Ben Agop ' a değerli yüzük kolyeleri akçe veya oyun parasına satılmasının taraftarıyım. Düşüncelerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevirim .
İyi Forumlar.
İşin içine akçe girerse neden olmasınDefinder yazdı:venomtr yazdı: Öncelikle Merhaba ,
İyi Forumlar.
Düşünce güzel ama yürürlüğe girmez.
Düşünmeye Devam
Hahahaha sanmamybrdelisix yazdı:İşin içine akçe girerse neden olmasınDefinder yazdı:venomtr yazdı: Öncelikle Merhaba ,
İyi Forumlar.
Düşünce güzel ama yürürlüğe girmez.
Düşünmeye DevamSonuçta keseleri dolacak
![]()