NERDESINIZ ??? 3 GUNDUR OYUN COKUYOR
Re: Sunucu listesi gelmiyor!
Arkadaşlar halen gelmiyor değil mi sunucu listesi
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Bİ ZAHMET BAKIN
Ağzına sağlık dostum.EYUNAL yazdı:Sabahtan beri bu resmi yayınlamak istiyordum. Ama bir tarafım hep engel oldu..
Sabahtan beri oyun ile ilgili hiç bir görevlinin yanıt vermemesinden ötürü bu görseli paylaşıyorum.
Anlaşılan o ki zulaya dalıp gitmişler
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Teşekkürlermobilsorun yazdı:Ağzına sağlık dostum.EYUNAL yazdı:Sabahtan beri bu resmi yayınlamak istiyordum. Ama bir tarafım hep engel oldu..
Sabahtan beri oyun ile ilgili hiç bir görevlinin yanıt vermemesinden ötürü bu görseli paylaşıyorum.
Bugün sabah 11 civarında 1 GM 1 tane etkinlik görevlisi foruma girip çıktı onun dışında hiç bir yetkili foruma giriş yapmadı bu kadarına da pes arkadaş
Not:Fotoğraftaki yorumu yapan bendim ve şimdi tekrar aynı yere baktığımda yorumumun silindiğini gördüm bu kadarına da pes !
Aynı şekilde benimde yorumum silinmiş.''Şuanda Proje Lideri olduğunuz oyuna giriş yapılamıyor,girilse de oynanılmıyor ama siz halen Zula oynamaktasınız.Bol şansEYUNAL yazdı:Teşekkürlermobilsorun yazdı:Ağzına sağlık dostum.EYUNAL yazdı:Sabahtan beri bu resmi yayınlamak istiyordum. Ama bir tarafım hep engel oldu..
Bugün sabah 11 civarında 1 GM 1 tane etkinlik görevlisi foruma girip çıktı onun dışında hiç bir yetkili foruma giriş yapmadı bu kadarına da pes arkadaş
Not:Fotoğraftaki yorumu yapan bendim ve şimdi tekrar aynı yere baktığımda yorumumun silindiğini gördüm bu kadarına da pes !

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- tunch26
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: R O A
Adamların bakmıyor sözde hızlı destek 2 gün sonra cevap gelecek heralde yazık günah o kadar emeğe. Bir kişinin üstünede yıkmak olmaz ama arkadaşlar bunu ekip yapmış ekip ilgilenecek ama nerdee...
"Duydum ki gıybetimi yapmışsın, yüzüme söylemekten kaçmışsın. Benim gibi bir acizden korkmuş, Allah'tan korkmamışsın."
Demek ki ya Zula yapımcıları ya da oyuncular ile yapımcılar arasında kontak kuran arkadaş yandaş çıktıSparineus yazdı:Aynı şekilde benimde yorumum silinmiş.''Şuanda Proje Lideri olduğunuz oyuna giriş yapılamıyor,girilse de oynanılmıyor ama siz halen Zula oynamaktasınız.Bol şansEYUNAL yazdı:Teşekkürlermobilsorun yazdı:Ağzına sağlık dostum.EYUNAL yazdı:Sabahtan beri bu resmi yayınlamak istiyordum. Ama bir tarafım hep engel oldu..
'' yazmıştım.
- sonya12
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Şehrin Azizleri
Gm ler bi çözüm bulun para yiyeceğinize
LAG LAG LAG LAG LAG LAG yeter artık :evil: bi çözüm bulun şuna :evil: :evil: :evil:
:shock: Fotoğraf silinmemiş. Ekip Zula ya yatay geçiş yaptı sanırım.EYUNAL yazdı:Sabahtan beri bu resmi yayınlamak istiyordum. Ama bir tarafım hep engel oldu..
Az önce bi mod girdi hızlı desteğe bakıp çıktıDawnguard yazdı::shock: Fotoğraf silinmemiş. Ekip Zula ya yatay geçiş yaptı sanırım.EYUNAL yazdı:Sabahtan beri bu resmi yayınlamak istiyordum. Ama bir tarafım hep engel oldu..