oyunu hic bilmeden sifirdan oynasaydiniz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
zorhac
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

oyunu hic bilmeden sifirdan oynasaydiniz

Mesaj gönderen zorhac »

Arkadaslar tamamen rastgelip bugun oyunu gormus olsaydiniz indirip oyuna baslasaydiniz tepkiniz tavriniz elestrileriniz ve begendikleriniz neler olurdu ?
benim begenimlerim
tamemen turkce olmasi ve turk oyuncular ayrica npc lerin turk olmasi ve oyunun tarihcesi ve sirlari
elestirim
Oyuna sifir baslasam farelerde cetecilerde kimsenin olmayisi artik herkesin c.t onunde ve holde olmasi kenan atan bile yok
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Tek Yumruk

Re: oyunu hic bilmeden sifirdan oynasaydiniz

Mesaj gönderen Tertip »

İKV = Ömür bardağını dolduran şerbet! Oyunu şimdi tanımış olsam; bir yudum alır, bıraktığı tat ile yoluma devam ederdim. Yıllar önce yaptığım gibi kana kana içmezdim. Ha beğendiğim ne olurdu? -Eminönü

*Yaşlanma Psikolojisi!
*Acı Gerçekler!
Resim
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Ikv ile zula farklı tarz oyunlar. Zula tarzım değil diye sildim aynı ikv gibi olacak sonu. Sebep oyuncuların ikv oyuncuları ile aynı türde yani argo ve küfür laf atma sataşma vs. Daha ne oyunlar var oynanabilecek.
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
byprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen byprens »

ybrdelisix yazdı:Ikv ile zula farklı tarz oyunlar. Zula tarzım değil diye sildim aynı ikv gibi olacak sonu. Sebep oyuncuların ikv oyuncuları ile aynı türde yani argo ve küfür laf atma sataşma vs. Daha ne oyunlar var oynanabilecek.
ruslarlada cs go çekilmiyor bro :D
TuuKTuuK
ıIıSeCTuSıIı

MİRTV
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen NATHAN »

ybrdelisix yazdı:Ikv ile zula farklı tarz oyunlar. Zula tarzım değil diye sildim aynı ikv gibi olacak sonu. Sebep oyuncuların ikv oyuncuları ile aynı türde yani argo ve küfür laf atma sataşma vs. Daha ne oyunlar var oynanabilecek.
aynen kardeşim ya oyun bitti oyun çöktü ve tek ve en büyük sebebi oyuncuların argo ve küfür laf atma sataşmaları :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Merhabalar. Hikayesi ile, müzikleri ile sıradışı olan bu oyunu, saçma hikayesi ve kurgusu olan metin gibi oyunlara tercih ederdim. Keşke IKV kurgusundaki sağlamlığı oyun sisteminde de görebilsek.

Artılardan sanırım bahsettim. Gelelim eksikerine;
Alışveriş esnasında sağ tık kısayolu işlevinin olmaması,
Sabit bir ticaret alanının bulunmaması,
Tılsım sistemi ile bir nebze giderilse de savaş sisteminin tek düzeliğe sahip olması,
Alışverişte 200m'lik para sınırının bulunması,
Eşya geliştirmelerinin tek bir yükseltmeden ibaret olması, ( oyunumızda sembolik olarak bir çok rün var, meran çivi yazıları/sembolleri vesaire, ancak oyun sistemine dahil değil. Bu alanda bir çeşitlilik görmeyi umuyorum.)
Son eklenti paketinde hikayenin yarıda bırakılması, (Eski ve oyunu sağlam kurgusu sebebiyle oynayan oyuncular için.)
Başlangıç düzeyindeki oyuncular için bir girişimde bulunulmaması, (cengizhan gibi paraya dayalı kalitesiz bir yapımda bile yeni oyuncular için fırsatlar ve hediye paketleri dağıtılıyor. Bu uygulama bizim oyunumuzda ise oyun içinde geçirilen süre ile orantılı bir şekilde şaheser hediyesi olarak gündeme getirilebilir.)
Bitmeyen lag, donma veyahut bağlantı kesilmeleri. Sunucular tenha olduğu zaman da slotlara jetpqack takılması,
falan feşmekan eklenebilir çıkartılabilir.

Her ne olursa olsun her haliyle güzel IKV.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön