NERDESINIZ ??? 3 GUNDUR OYUN COKUYOR
NERDESINIZ ??? 3 GUNDUR OYUN COKUYOR
Bazi seyleri bilerekmi yapiyorsunuz ?? Sizin aileniz yok herhalde ? Bu oyundakiler sizi gunde kac defa aniyor biliyormusnuz ? 3 gundur TESKILAT sunucusunda oyun oynanmiyor...... Biri ben adamim deyip bir seyler soylesin.Valla bir cinnet her seyi degistirir.
E R R O R
Kargalarin Sesi !
- IIRooTII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: NERDESINIZ ??? 3 GUNDUR OYUN COKUYOR
TTNET İN ALT YAPI ÇALIŞMASININ SONUNA GELİYORUZ GALİBA :ugeek:
ERROR yazdı:Bazi seyleri bilerekmi yapiyorsunuz ?? Sizin aileniz yok herhalde ? Bu oyundakiler sizi gunde kac defa aniyor biliyormusnuz ? 3 gundur TESKILAT sunucusunda oyun oynanmiyor...... Biri ben adamim deyip bir seyler soylesin.Valla bir cinnet her seyi degistirir.![]()
[ PartyGhost ]
Teşkilat

Teşkilat

- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Zula Açık Beta Testi başladığı için herkes orada 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
oyun bitti lem hala şikayet ediyorsunuz
latveria konuları silmekten bıktı .. gidin başka oyunlara yazk zamana 
Zula dedigin oyun wolfteamin birebir kopyasi grafikleri degistirip Turk yapimi duye yutturmuslar haksiz miyimmobilsorun yazdı:Zula Açık Beta Testi başladığı için herkes orada
Hemde dibine kadar haksızsın kardeş daha girip oynamayan adamlar bile diyor yok şöyle yok böyle nedir bu karalama kampanyası ? Güvendiğim oyun tecrübeme dayanarak söylüyorum gayet başarılı bir oyun.zorhac yazdı:Zula dedigin oyun wolfteamin birebir kopyasi grafikleri degistirip Turk yapimi duye yutturmuslar haksiz miyimmobilsorun yazdı:Zula Açık Beta Testi başladığı için herkes orada
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Dawnguard yazdı:Hemde dibine kadar haksızsın kardeş daha girip oynamayan adamlar bile diyor yok şöyle yok böyle nedir bu karalama kampanyası ? Güvendiğim oyun tecrübeme dayanarak söylüyorum gayet başarılı bir oyun.zorhac yazdı:Zula dedigin oyun wolfteamin birebir kopyasi grafikleri degistirip Turk yapimi duye yutturmuslar haksiz miyimmobilsorun yazdı:Zula Açık Beta Testi başladığı için herkes orada
ben yükledim kardeşim tamamen wolfteam ve anlaşılan sen oynamamışın
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Online FPS tadı almak istiyorsan yükle steam'ı 24 TL'ye CS-GO al. Bıkmadan oynarsın.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Guzel kardesim.oynamadigimi.nerden biliyorsun ayrica tarafsiz birine soralim acaba oyun wolfteam kopyasi mi deil mi diye 100 tl sine iddaaya girerim bakDawnguard yazdı:Hemde dibine kadar haksızsın kardeş daha girip oynamayan adamlar bile diyor yok şöyle yok böyle nedir bu karalama kampanyası ? Güvendiğim oyun tecrübeme dayanarak söylüyorum gayet başarılı bir oyun.zorhac yazdı:Zula dedigin oyun wolfteamin birebir kopyasi grafikleri degistirip Turk yapimi duye yutturmuslar haksiz miyimmobilsorun yazdı:Zula Açık Beta Testi başladığı için herkes orada
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
3 yıldır uğraştılar tek bir lafınla yerle birmi edecen oyuna girde bir karakter tasarımlarına harita tasarımlarına bak kopyamı degilmi girde bir bak seslendirmeyi kim yapmış iyice saçmalıyorsunuz 3 tane dil destegi hazır arapça dahil hadi yapabiliyorsan yap adamlar büyük oynuyor Chinajoy g star gibi asyanın en büyük fuarlarında tanıttılar oyunun ilk ve Türk standı Türk bayrağıyla Allah aşkına üretmiyorsanız üretene destek verin ya da vermeyin susun çamur atmayın bu nasıl bir düşünce anlamak mümkün degil oyunun kendine özgü yapısı var KBT de 1.ydim saçma sapan yorumlar yapmayın
Wolfteamla ne alaka harbi ayık kafaylamı yazdın
Lan şaka gibi olm bir gidin
Wolfteamla ne alaka harbi ayık kafaylamı yazdın
Lan şaka gibi olm bir gidin