Hatırlayan kaç kişi kaldı ki ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Re: Hatırlayan kaç kişi kaldı ki ?

Mesaj gönderen Bloodmage »

Geçmişe duyulan özlem tamamen psikolojik mesela 15 20 yaşına geldiğine çocukluğuna özlem duyarsın yetişkin olduğunda gençliğine yaşlı olduğunda yetişkinliğine bu tamamen psikolojik aslında özlem duyduğun şey onun hayalidir emin ol ikv tekrar o döneme dönse bir yerden sonra sıkılırsın sen onun hayalini seviyorsundur
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

Bloodmage yazdı:aslında özlem duyduğun şey onun hayalidir
Güzel yaklaşım ben de özlem duymayı özlemekle izah etmeye çalışıyodum, meğer kelime hayalmiş
Kullanıcı avatarı
XUchiHa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen XUchiHa »

Bloodmage yazdı:Geçmişe duyulan özlem tamamen psikolojik mesela 15 20 yaşına geldiğine çocukluğuna özlem duyarsın yetişkin olduğunda gençliğine yaşlı olduğunda yetişkinliğine bu tamamen psikolojik aslında özlem duyduğun şey onun hayalidir emin ol ikv tekrar o döneme dönse bir yerden sonra sıkılırsın sen onun hayalini seviyorsundur
pek sanmıyorum çünkü düşününce daha çok zevk aldık oyuncu sayısı çok yüksekti etkileşim vardı çeşitlilik vardı şimdi savaşçıların hepsi bıçak sırtı kimin kimden farkı var ? item düşürme yok üretme yok bi karşılaştırma yap gerçekten oyun hiç iyi bir durumda değil
yunusss (29) [BETA]
ARAGONN (49) [2015-?]
Kullanıcı avatarı
bidakka
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen bidakka »

Eskilerden pek bir şey kalmadı zira hatırlayanlardan yaşayan yok artık.

ve niceleri...

Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen IIHYPNOSII »

bidakka yazdı:Eskilerden pek bir şey kalmadı zira hatırlayanlardan yaşayan yok artık.
Nocomment daha ölmedi. :ugeek:
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kullanıcı avatarı
XUchiHa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen XUchiHa »

olay kalan kişiler değil bence olay çeşitlilik zevk hiçbiri yok m1 in olsun 2 haftada full ol bu kadar basit oldu oyun element hasarı resmen yok oldu ben labirentte kan çalan dan eksik olmayan insanları item düşürmeye hevesli olan zamanları özledim
yunusss (29) [BETA]
ARAGONN (49) [2015-?]
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

Bu mısır çarşısının yanındaydı Arz ve Lodos yerleri. Orada savaşırdık :D
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Madalyaların giyilebildiği zamanlar :)
Resim
Resim
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Smoke23 »

bidakka yazdı:Eskilerden pek bir şey kalmadı zira hatırlayanlardan yaşayan yok artık.

Tolkienden alıntılar...

Güzel konu seneyi hatırlamıyorum ama sanırım aynı savaştan bahsediyoruz ;

Lodoslar çetecilerin ordan çıktı yola neden bilmiyorum orada toplanmıstık eski klan meydanında handanla ismetin yan yana durduğu yerde çarpıştı neferler bu kadar çok oyuncu ilk defa görüyordu oyunda herkes bilgisayarda hafiften kasmaya basladı havada ucuşan meteoritler buz okları adeta bir ışık şöleni gibiydi o zamanlar oynayanlar bilir birine vurdunmu falan bildiğin damacanayı doldurcak kadar kan sıçrıyordı oluk oluk her yer kan efektleri doluydu o zamanlar oyun gözüme hep daha güzel gelmiştir nedense ama diğer arakdaşlarında dediği gibi gene sıkılırdık cünki insan oğlu böyledir sıkılır ama gene oyun bu kadar kötümü devam eder savaşçı wsleri 5 saniye sürüyor nerde o eski wsler tecrübe önemliydi çok tecrübe şimdi 5 saniye interneti hızlı olan hop alıyor wsyi hele o def 2 3 tılsımı yokmu oyunda ki en nefret ettiğim gereksiz tılsım çifteyle büyücü kesiyor adam yok ya yemin olsun size aklı selim 5 6 tane bu bilgisayar işlerinden anlayan eleman verin bana kafamdakileri anlatayım onlara suan oyun mis gibi olurdu bu kadarda oyuncu sayısı düşmezdi.

Edit: Yotubede videosu vardı bu savaşın ama bulamadım gaffar keismi stu kesimi milynlarca boş video çekilmiş o savaşı bulamadım bulan varsa atsında bi özlem gidereyim.
Kullanıcı avatarı
XUchiHa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen XUchiHa »

Smoke23 yazdı:

Tolkienden alıntılar...

Güzel konu seneyi hatırlamıyorum ama sanırım aynı savaştan bahsediyoruz ;

Lodoslar çetecilerin ordan çıktı yola neden bilmiyorum orada toplanmıstık eski klan meydanında handanla ismetin yan yana durduğu yerde çarpıştı neferler bu kadar çok oyuncu ilk defa görüyordu oyunda herkes bilgisayarda hafiften kasmaya basladı havada ucuşan meteoritler buz okları adeta bir ışık şöleni gibiydi o zamanlar oynayanlar bilir birine vurdunmu falan bildiğin damacanayı doldurcak kadar kan sıçrıyordı oluk oluk her yer kan efektleri doluydu o zamanlar oyun gözüme hep daha güzel gelmiştir nedense ama diğer arakdaşlarında dediği gibi gene sıkılırdık cünki insan oğlu böyledir sıkılır ama gene oyun bu kadar kötümü devam eder savaşçı wsleri 5 saniye sürüyor nerde o eski wsler tecrübe önemliydi çok tecrübe şimdi 5 saniye interneti hızlı olan hop alıyor wsyi hele o def 2 3 tılsımı yokmu oyunda ki en nefret ettiğim gereksiz tılsım çifteyle büyücü kesiyor adam yok ya yemin olsun size aklı selim 5 6 tane bu bilgisayar işlerinden anlayan eleman verin bana kafamdakileri anlatayım onlara suan oyun mis gibi olurdu bu kadarda oyuncu sayısı düşmezdi.

Edit: Yotubede videosu vardı bu savaşın ama bulamadım gaffar keismi stu kesimi milynlarca boş video çekilmiş o savaşı bulamadım bulan varsa atsında bi özlem gidereyim.

eskiden klandakiler grup falanda kurabiliyordu suan 35 lv sin görevin var yürüyorsun emin önü meteor girişinde 2 ofansif ne olursa olsun kafa atıyor 2-3 kp için kp olayındada em canlandırılmalı savaş yok iki item dizenin parçaladığı bi oyundayız şuan herkes klasik of full bıcak ben bundan felaket derecede sıkıldım
yunusss (29) [BETA]
ARAGONN (49) [2015-?]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön