Merhaba Arkadaslar Yaklaşık 4 Senedir ikv oyununun oynamaktayım Son 6 Aydır oyunu bırakma Noktasına gelmiştim Cok nadir giriyordum Son Olarak oyuna girdiğim günlerden bi gün EsdergoonII Adlı Savascı karakterimdeki Tılsımlarımın Olmadıgını farkettim KaSaya v.b yerlere baktıktan sonra bi Sekilde calındıgını Farkettim Trojen Keyloger Siber Saldırı Yada Şifremi bilen biri dicem ama kimsede yoktu. Hani Su sekilde yapabılırdım belki ugrasmaya değmez zaten bırakıyorsun oyunu diyip peşine dusmezdim ama Şöyle bisey var ki Emek Oyunu oynamasanda o tılsımları uretirken zamanında verdiğin Çaba ve Hic bir emek harcamadan o tılsımları Cebe indiren mahlukat her ne olursa olsun cezasız kalmamalıydı... Bunun Için Ertesi gunu Kartal Anadolu Adliyesine gidip Dilekcemi Gerekli Savcılıga verdim Yaklasık 15 gün gecti beklemekteyim site yöneticileri çalan kisiyi biliyor savcılıkdan kendileriyle ırtıbata gectıklerı zaman bılgılerı paylasıcaklar O Mahlukat ta gerekli cezayı görecek az kaldı sabrederim ben benim icin sorun değil ADALET yerini bulacak Herkeze tavsiyem Sanalda olsa Hakkınızı yedirmeyin kimseye Emek Emektir...
Esdergoon(büyü)
EsdergoonnII(Savaşçı)
Adres bilgisi okunabildiğinden, görsel kaldırılmıştır.
[GM]Zifan
HIRSIZLIK(ADLİYE)
- Ssaqula
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Diriliş Ertuğrul
Re: HIRSIZLIK(ADLİYE)
Güzel bir davranış, elinize sağlık. Forum kurallarına aykırı değil ise bu işi yapanın kim olduğunu bilmek isteriz. Takipteyiz.
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
- mrkhrbr
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kabadayılar
En doğrusunu yapmışsın. Sonuç alacağından şüphen olmasın. Tam olarak hangi gün olayın yaşandığını biliyorsan sonuç alman çok daha kolay olacaktır. Geçmiş olsun, hem sana, hemde çalan şahsiyetsize 
Benzer bi durum benimde başıma geldi. 17.02.2015 tarihinde bende savcılığa gittim ve gerekli süreci başlattım. viewtopic.php?f=46&t=127761
En kısa sürede maduriyetinin giderilmesi dileğiyle...
Benzer bi durum benimde başıma geldi. 17.02.2015 tarihinde bende savcılığa gittim ve gerekli süreci başlattım. viewtopic.php?f=46&t=127761
En kısa sürede maduriyetinin giderilmesi dileğiyle...
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
İnşallah adalet yerini bulur.