YANLIŞ ANLAŞILMA SONUCU ÇARIM BLOK YEDİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Badem56
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Derindeki Sır

YANLIŞ ANLAŞILMA SONUCU ÇARIM BLOK YEDİ

Mesaj gönderen Badem56 »

Merhabalar..
Ben kuklacı sunucusundan Xanax çarıma boş yere yanlış anlaşılma sonucu blok attılar. Dun gece kuklacı sonucusuna gırdım tam 5 defa oyundan hattı baglantı hatası dıyordu bana. Emınönu sunucusuna gırdım Etkınlıık diye çar açtım sadece bi arkadaşa şaka amaçlı sadece arkadaşa dıyorum bakın şaka amaçlı kendımı yönetıcı olarak tanıttım sonra emınönunde bölgeye yazdım Merhabalar dıye demek bırılerı yanlış anlamış şikayet etmiş. Zaten benım dedıgım gibi şaka amaçlı yazdım bölgeden merhabalr yazdıktan sonra şaka oldugnu söyledım veda edıp çıktım. Inanmıyorsanız yönetıcıler bakabılır çara ne zaman girdigimi, ne yazdıgımı ve hangı sunucuda kaç dakıka kaldıgmı. İnanmıyorsanız eger emınönu sunucusundakı arkadaşı sizle konuşturayım bıle dedım. Ama ne yazıkkı o çara blok atan yönetıcı emege saygıyı bılmıyor sanırsam. Hanı hiç birşey deyılde sadece emeklerıme acıyorum. O kadar emek verdığim çara bır yanlış anlaşılma sonucu çarımın bloklanması gerçekten bana göre üzücü bi durum. Destege kaç defa mesaj attım yönetıcı taklıdı yaptıgım için çarımın blok yedıgıni söylediler. Eger allah rızası içinde olsa bir yönetıcı veya yetkili bir kişi bana ulaşabilirse kendısıne olayı tüm gerçekçiliğiyle ortaya dökerım. Hangi yönetıcı blok atmışsa çarıma kendısı bizzat kuklacıdakı tüm uyelere sorabılır benı eger bırısınden benım hakkımda yanlış bir söz duyarsa açmasın çarımı kabul ederım.

Facebook adresım: Kanarya_azrail1084@hotmail.com
[İçerik düzenlendi]
En son LatveriA tarafından 19 Şub 2015 23:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Güvenlik sebebiyle Skype adresi kaldırıldı.
LatveriA
Dev Ana'nın Gözdesi
Dev Ana'nın Gözdesi

Re: YANLIŞ ANLAŞILMA SONUCU ÇARIM BLOK YEDİ

Mesaj gönderen LatveriA »

Ceza İtiraz kanalından bu hususla alakalı tarafınıza yanıt verilmişti. Forum kanalından bunu dile getirmeniz, cezanızda bir değişiklik yapılmasını sağlamamaktadır. İlgili birimle tekrar irtibata geçebilirsiniz.

Bilginize.
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön