Fake mareşaller :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Penthouse
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: T N T

Re: Fake mareşaller :)

Mesaj gönderen Penthouse »

kardeş bu konunun amacı ne sanane milletin rütbesinden varsa paran varsa zamanın sende yap . Bence imkanın olsa yapardın zaten
Kullanıcı avatarı
Ssaqula
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Diriliş Ertuğrul

Mesaj gönderen Ssaqula »

Smoke23 yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:
Enchanter yazdı:Birinin çıkıp da ben hilesiz hurdasız kastım diyebileceğini sanmıyorum. :) 100 karakteri olsa bile elbet daha da hızlı kasmak için birşeyler yapılmıştır
Emin ol Gözlük çeken herkes karizma satın almıştır. Ki mantıklı olanda bu zaten amacın gözlük çekmekse.. Konuyu açan arkadaşa şöyle diyeyim sana , "Dinime küfreden müslüman olsa". İster Mareşal olsun , ister tek yıldız pembe , karizma satın almayan yoktur.
3 tane karakterimde teşkilatta şifacı büyücü yeşil tek yıldız savaşçı pempe tek yıldız 1 kere dahi kp alınmamıştır sabah akşam arz peşinde koşarım orası ayrı ve çoğu zamanda plus olmaz hesapta.

Emeğe gelince teşkilattakiler bilir DADASKENT vardı 3 yıldız mavi mareşeline kadar göremedim ben o aralar bırakmıstım sanırım ama daha 39 level iken oyun 3 yıldız maviydi kp mi kastı o zamanlar kendi kendine yapması pek mümkün gibi değil ama bilmiyorum.

Gene PUMA vardı mareşal kp mi kastı onuda bilmiyorum oaralar bu sekilde kp kasmak pek moda değildi cünki daha sonra oyunu bırakmıştı oğlunun vefatı üzerine hatta halit girmenç icadı buradan gelir oğlunun adıdır.
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)

İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)

2009...
Kullanıcı avatarı
Ssaqula
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Ssaqula »

Ssaqula yazdı:
Smoke23 yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:
Enchanter yazdı:Birinin çıkıp da ben hilesiz hurdasız kastım diyebileceğini sanmıyorum. :) 100 karakteri olsa bile elbet daha da hızlı kasmak için birşeyler yapılmıştır
Emin ol Gözlük çeken herkes karizma satın almıştır. Ki mantıklı olanda bu zaten amacın gözlük çekmekse.. Konuyu açan arkadaşa şöyle diyeyim sana , "Dinime küfreden müslüman olsa". İster Mareşal olsun , ister tek yıldız pembe , karizma satın almayan yoktur.
3 tane karakterimde teşkilatta şifacı büyücü yeşil tek yıldız savaşçı pempe tek yıldız 1 kere dahi kp alınmamıştır sabah akşam arz peşinde koşarım orası ayrı ve çoğu zamanda plus olmaz hesapta.

Emeğe gelince teşkilattakiler bilir DADASKENT vardı 3 yıldız mavi mareşeline kadar göremedim ben o aralar bırakmıstım sanırım ama daha 39 level iken oyun 3 yıldız maviydi kp mi kastı o zamanlar kendi kendine yapması pek mümkün gibi değil ama bilmiyorum.

Gene PUMA vardı mareşal kp mi kastı onuda bilmiyorum oaralar bu sekilde kp kasmak pek moda değildi cünki daha sonra oyunu bırakmıştı oğlunun vefatı üzerine hatta halit girmenç icadı buradan gelir oğlunun adıdır.

Öyle deme, hilesiz kastım deme kızarlar (!) Gerçekten komik bi durum aslında, elbette hilesiz kasanların olduğuna inanırım. Emek vermek güzel birşey. Pek tabii savaşarak çok rahat rütbe kasılabilir. Kestiğin her arz için ayrı ayrı teşekkürler :)
Hz. Muhammed (s.a.v)

Hz. Ömer (r.a)

2009...
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Adamlar daha 1921 3 çizgiyi yapmazken adamlar 200-300 carı 1521 yapmak için uğraşıyorlar peh.

Kp kesenleri kınarlar kp kesenlerin kplerini calmak için o arz degil o lodos değilmi diye böbürlenirler. Git savaş desen burda hile kesiyorsun çalmak sebap diyen zihniyetin taa.

Savaşarak bir gözlük için 3 -4 yıl gerekirken hemen altında son model bir m.a eksik olmaz. Hile kesilense neden M.a alacağım diye uğraşıyon kes al. Ben savaşrak kesyorum ama benim m.a var senin varmı baaak diyenler.

yazıkki ne yazık. Yok makro kulanıyor yok zat zut kulanıyor tahmin yürüten zihniyetinde Bir insan günde savaşarak 15 bin kpmi kesyor dayarsın 24 saate 15 bin kp den fazlasını alamazsın sonra istiyen isteiği gibi kessin desim.

Bak burda göl var gölde sazan balıkları var onlar güzel etli hayvanlardır çok besleyicidir beyne iyi gelir ama tutmak yasak. O zaman başlarım lezzetine etini yemiyeceksem.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Dün akşam Kuklacıda satma amaçlı tılsımlarımı yansıtırken klandaki bir kaç gereksiz o kadar tılsımı emekle elde etmemin imkansız olduğunu iddia ederek hiç bir delile de dayandırmadan hırsız iftiraları atmaya başladılar.İkna edemediklerini düşünmüş olacaklar ki daha sonra 350 den alıp 450 ye satmak suretiyle fırsat hırsızlığı yaptığımı iddia ettiler.Yazdıklarını okuyunca zihniyet çok farklı gelmedi bana.Umarım bir gün oturduğunuz yerden milletin emeğine iftira atmayı bırakıp icraata geçmeye karar verirsiniz. Hileymiş :D
En son AFRASiYAB tarafından 20 Şub 2015 00:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo içerikli kelime düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kordugum »

CARMENTA yazdı:Dün akşam Kuklacıda satma amaçlı tılsımlarımı yansıtırken klandaki bir kaç gereksiz o kadar tılsımı emekle elde etmemin imkansız olduğunu iddia ederek hiç bir delile de dayandırmadan hırsız iftiraları atmaya başladılar.İkna edemediklerini düşünmüş olacaklar ki daha sonra 350 den alıp 450 ye satmak suretiyle fırsat hırsızlığı yaptığımı iddia ettiler.Yazdıklarını okuyunca zihniyet çok farklı gelmedi bana.Umarım bir gün oturduğunuz yerden milletin emeğine iftira atmayı bırakıp icraata geçmeye karar verirsiniz. Hileymiş :D
Haklısın kendileri bu hileyi kullansa emek hırsızlıgı diyecek mi acaba?
Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş
En son AFRASiYAB tarafından 20 Şub 2015 00:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo içerikli alıntı düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Ssaqula
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Ssaqula »

Mantıklı ve yapıcı yorum yapan herkese teşekkürler. Hile olmadığını düşündüğünü söyleyen var, saygı sınırları içinde belirtilen her görüşe bende saygı duyarım.
Hz. Muhammed (s.a.v)

Hz. Ömer (r.a)

2009...
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Penthouse yazdı:Milletin rütbesi seni mi gerdi kardeşim konu açmak için konu açma az ötede oyna 25-26 karaktere plus almak hepsini 1500 kp ye getirmek nasıl bir uğraş bilmezsin sen
AYNEN KATILIYORUM
1.Rütbeli olmak için 1500 kp yeterli mi kardeş.
2.pluslu rütbeli bir karakteri kesince kaç kp geliyor. Arttiricili ve arttiricisiz
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

vahdet yazdı:
Penthouse yazdı:Milletin rütbesi seni mi gerdi kardeşim konu açmak için konu açma az ötede oyna 25-26 karaktere plus almak hepsini 1500 kp ye getirmek nasıl bir uğraş bilmezsin sen
AYNEN KATILIYORUM
1.Rütbeli olmak için 1500 kp yeterli mi kardeş.
2.pluslu rütbeli bir karakteri kesince kaç kp geliyor. Arttiricili ve arttiricisiz
Aynı seviye bir karakterden maksimum kp alabilmen için, kestiğin ve kendi karakterinin 1500 şanı olması gerekiyor.
Tek seferde bir karakterden pluslı artırıcısız şekilde 550 kp alabilirsin. x2 artırıcı ile 1100 kp oluyor
Resim
Smoke23
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Smoke23 »

Ssaqula yazdı:
Ssaqula yazdı:
Smoke23 yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:

Öyle deme, hilesiz kastım deme kızarlar (!) Gerçekten komik bi durum aslında, elbette hilesiz kasanların olduğuna inanırım. Emek vermek güzel birşey. Pek tabii savaşarak çok rahat rütbe kasılabilir. Kestiğin her arz için ayrı ayrı teşekkürler :)
Güzel Türkiyem' de ki en büyük sorun düşünceye tahammülsüzlük adama hakeret edenler bile var buda bir görüştür saygı çerçevesi içinde okuyup düşüncelerinizi ona göre yazsanız ölürsünüz sanki Türk'üz ya illa bi klavyeden atarlanacaz illa (!) 1.5 2 yıldıro ynmadıgım oyna geri dönmemle birlikte arz lodos savaşlarının ufak istisnalar harici neredeyse bittiğini gördüm ben ve diger 3 arkadaşımın oyuna dönmesi ile bu savaş en azından teşkilatta yeniden ufak ufak alevlenmeye basladı.

Size tüm samimiyetimle söylüyorum bu oyunu o kadar ciddiye alan insanlar var ki yani ne bileyim gerçek hayatta omuz atsan falan ses çıkartamayacak adam bu oyunda kendini ağa paşa sanıyor geçen gün bir arzı kestim baktım adam 3 satır küfür etti vay efendim nasıl kesersin sen beni yaşatmayacağım falan.

Dedim birader noluyoruz ? Sen Arz Klanına geçtiğin anda bütün saldıralara her türlü yerde açık oldugunu kabul ediyorsun zaten (kp kasanları falan ellemem o başka) oyle boyle bi baktım bu şahıs loncasından 2 3 kişi çağırmış geldiler beni kestiler falan filan ama hala bu adam olayı büyütüyor hakaretler etmeye devam etti hiç cevap vermedim bende arkadaşlarımı çağırdım yarım saat kıran kırana bir o kadarda eğlenceli bir klan savaşı düzenledik 4 e 4 sonra birden savaş büyüdü adada arzlar lodoslar akın akın gelmeye başladı yani bu ortamları görmek isteriz.

Bakın herşey para tılsım deli gibi kasma falan değil sonuc itibariyle buda bir oyun insanlar çok pis kendini kaptırıyor.Herşeyin full diyelim en iyi sensin eksiğin yok ee napacan hocam ? Sabahtan aksama kadar tılsımları yansıtıp artisklik mi yapacan ? Bu mu oyun anlayısınız zaten size sunu söyliyim bu oyunda klan savaşı diye bi şey olmassa zaten oynamanın anlamı yok cünki suan ondan baska ypacagımız bişey yok 39 levelken ne zevkliydi klan savaşları 49da gbler cıkmadan önce falan ne güzeldi teşkilatta CIZIKblar falan sağlam karşımızda duran arzlar vardı kesince sikayet etmezdi sızlanmazdı oyun sonuc itibariyle bunu biliceksin oynarken ve bence suan bu gerek kp kasma olsun gerek oyun parası tılsımlar falan insanlar bunlara çok kendini kaptırdı ve deli gibi adeta kendilerini odalarına çekip saatlerce bunlarla ugrasıyorlar kasmayın bu kadar be kendinizi bu oyunu ayakta tutan PVP'dir yani klan savaşları o kadar...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön