Eminönündeki reklam panosu hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: Eminönündeki reklam panosu hk.

Mesaj gönderen Canceazi »

turkoxHAMSTER yazdı:
XJoKeRxX yazdı:Saçma sapan konuşmayın adam diyo bir çok kücük oyuncu oynuyo madem küçük ne anLayacak ordaki yazıLarın anLamını nerden biLicek kaLdıki kaç kişi dikkat ediyor oraya saçma sapan konuLar açıpda insanLarın kafasını karıstırmayın..

Örneqin ewde baban siqara içmiyomu? çocuk onu qörüp siqaraya başLamıyo qeLip ikv afişindemi qörüpmü başLayacak? :lol: Bir konu açarken iyice bir düşünün hakLımıyım diye... DuRup dururken tartışma yaratıcak konuLar açmanın aLemi yok ! Amacınız ikv'nin hep eksik yönLerni buLsakda ortaya koysak derdindesiniz..

Gereksiz bir Konu Lütfen kiLit...

18 yaş ve altı çocuk sayılır ve 12 yaşından buyuk her çocuk onu anlayabilir.
T.C anayasasındada belirtiliyor 18 yaş çocuk değil tamam sayılır dedin ama yinede düzeltmek istedim.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FreedommakeR »

XJoKeRxX yazdı:Saçma sapan konuşmayın adam diyo bir çok kücük oyuncu oynuyo madem küçük ne anLayacak ordaki yazıLarın anLamını nerden biLicek kaLdıki kaç kişi dikkat ediyor oraya saçma sapan konuLar açıpda insanLarın kafasını karıstırmayın..

Örneqin ewde baban siqara içmiyomu? çocuk onu qörüp siqaraya başLamıyo qeLip ikv afişindemi qörüpmü başLayacak? :lol: Bir konu açarken iyice bir düşünün hakLımıyım diye... DuRup dururken tartışma yaratıcak konuLar açmanın aLemi yok ! Amacınız ikv'nin hep eksik yönLerni buLsakda ortaya koysak derdindesiniz..

Size diycek lafım yok neyi savunduğun konusunda en ufak fikrin olduğunu hatta bi fikir üzerine düşüne bileceğinden bile süpeliyim. Evet forumda ufak yada büyük herkez ikv nin yanlış ve eksiklerini koyuyor ki ikv daha iyiye daha güzele gitsin diye. Bunu bile anlıyacak kapasiteye sahip değilsin. Ayrıca o reklam yüzünden sigaraya başlıyan olmıyacağını garanti edemezsin. T.C kanunlarına göre Türkiyede ve bütün dünyada sigara reklamı yapmak yasaklanmıştır. Bak bütün Dünyada yasak diyorum algılaman zor ama biraz çaba sarf et.

Ayrıca kimse günceleme yada bi yenlilik istemedi resimdeki tabocco ve sigaraya yazısı değiştirilerek bu konu düzeltile bilir. Ayrıca ilerde tutar birisi bu konuyu kafaya takar bi dilekçe verir savçılığa hiç bir ceza almasa bile gazetlerde çıkıcak yazılar bile bu oyuna çok zarar verir.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Canceazi yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:

18 yaş ve altı çocuk sayılır ve 12 yaşından buyuk her çocuk onu anlayabilir.
T.C anayasasındada belirtiliyor 18 yaş çocuk değil tamam sayılır dedin ama yinede düzeltmek istedim.

doğru 18 yaşın altı yazmam gerekirdi:)
Kullanıcı avatarı
flash
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Illturkeyllı

Mesaj gönderen flash »

Bence bir zararı yok durmasında herkezin kendi aklı var iyiyle kötüyü seçmek için
Resim
Mayıs 2007'den beri...
☜☠☞flash☜☠☞
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: İnferno Team

Mesaj gönderen Silahcix »

Daha fazla yoruma gerek yok, pano değiştirildi.

Konuyu başlattım ve kapattım.
8-)
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

millet ne düşünüyor sen ne düşünüyon kardeşim bi pano için degmez zaten gm gerekli açıklmayı yapmış yası küçük olanlarda o panodan etkilenmez zaten kafanı yorma bu oyunu oynadıgına göre zaten çogu şeye aklı eriyodur
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını

“Genel Etkileşim” sayfasına dön