Peşini Bırakmam!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Peşini Bırakmam!

Mesaj gönderen Auril »

Merhaba oncelikle gecmis olsun bu durumlarla cok karsilastim bende ama bir yandan aman bosver allah katinda sorulsun hesabi diyip gecistirdim ama obur yandanda ne cezasi varsa ceksin dibine kadar ugras dedim sen kendine gore dogru olani yapmissin bence de yapilmasi gereken bu aslinda artik insanlar bir sey yapmadan once iki kere dusunurler belkide... umarim en kisa surede sonuclanir
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
Maalesef ki gözlemlerim doğrultusunda bu oyunda hırsızların çoğalmış olduğunu görmekteyim. Kime güvenip kime güvenmeyeceğinizi bilemiyorsunuz. Tek güveneceğiniz kişi olarak sadece kendimiz kalıyoruz. Benimde bir çok eşyam çalınmış akabinde bende eşyalarımı çalan kişi hakkında şikayetçi olmuştum. Saçma sapan bir çok eleştiri aldım bu durum yüzünden, bir o kadar da iyi. Kimileri "sonuç alamazsın boşuna uğraşma" derken kimileri ise "savcının işi gücü yok senin oyununla ilgilenecek?" dedi. Biz ve bizim gibi kişiler bu tür olayları (hırsızlık, küfür...) adalete taşıyan kişiler olarak o hırsızların mahkemede yargılanmalarını sağlayarak oyundaki hırsızlara büyük bir ders vereceğimizi sanıyorum. Benim eşyalarımı çalan kişiyi şikayet edeli 4 gün sonra 6 ay olmuş olacak, bir yılın yarısı. Bunun ayları aşacağının bilincindeyim ama ben o duruşma gününü bekliyorum. O eşyalarımı çalan kişi mahkemede hırsızlıkla yargılanırken ve üstelik tüm kanıtlar mevcutken kendini nasıl savunacağını cidden merak etmekteyim.
Umarım o hırsız bulunur ve gerekli cezayı alır kardeşim, ümidini asla kaybetme...
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

Herakles yazdı:Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
Maalesef ki gözlemlerim doğrultusunda bu oyunda hırsızların çoğalmış olduğunu görmekteyim. Kime güvenip kime güvenmeyeceğinizi bilemiyorsunuz. Tek güveneceğiniz kişi olarak sadece kendimiz kalıyoruz. Benimde bir çok eşyam çalınmış akabinde bende eşyalarımı çalan kişi hakkında şikayetçi olmuştum. Saçma sapan bir çok eleştiri aldım bu durum yüzünden, bir o kadar da iyi. Kimileri "sonuç alamazsın boşuna uğraşma" derken kimileri ise "savcının işi gücü yok senin oyununla ilgilenecek?" dedi. Biz ve bizim gibi kişiler bu tür olayları (hırsızlık, küfür...) adalete taşıyan kişiler olarak o hırsızların mahkemede yargılanmalarını sağlayarak oyundaki hırsızlara büyük bir ders vereceğimizi sanıyorum. Benim eşyalarımı çalan kişiyi şikayet edeli 4 gün sonra 6 ay olmuş olacak, bir yılın yarısı. Bunun ayları aşacağının bilincindeyim ama ben o duruşma gününü bekliyorum. O eşyalarımı çalan kişi mahkemede hırsızlıkla yargılanırken ve üstelik tüm kanıtlar mevcutken kendini nasıl savunacağını cidden merak etmekteyim.
Umarım o hırsız bulunur ve gerekli cezayı alır kardeşim, ümidini asla kaybetme...
Kankana kaptırdıysan ve kendi rızanla verdiysen hiçbir hak iddia edemessin burası sanal ortam adamlar banka hesaplarıylamı ilgilensin sizlemi ilgilensin bir daha düşün kankanıza hırsız demeyin ayıptır
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

kordugum yazdı:
Herakles yazdı:Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
Kankana kaptırdıysan ve kendi rızanla verdiysen hiçbir hak iddia edemessin burası sanal ortam adamlar banka hesaplarıylamı ilgilensin sizlemi ilgilensin bir daha düşün kankanıza hırsız demeyin ayıptır
Seninle münakaşaya girmek istemiyorum, sadece şunları söyleyeceğim;
Onca emeğim var, hak iddia edebilirim. Eşyalarımı çalan kişiye "dostum, arkadaşım" dememi beklemiyorsun herhalde. Senin kafa çoook farklı yerlerde. Yıl olmuş 2015. Mahkemeler bölümlerden oluşmuş, bende ilgili bölümlere müracaat ederek şikayetimi yaptım. Benimle ilgilenmeyecek olsalar ilgilenmezlerdi. Neyse, sana daha fazla bir şey yazmayacağım...
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

cimbomlu2121 yazdı:Bırakmasan ne olacak ki ben hukuk okuyorum olacak şeyleri söyleyeyim sana ip aranacak ve bulunacak bilgisayara giren en az 5 kişi çıkacak kimin yaptığı konusunda sıkıntı olacak,kötü ihtimalde internet cafe de girilmiş olacak gel de bul bakalım.
Eskiden bir İnternet Cafe işletmecisi olarak şunu söyleyeyim.

Bu gibi durumlarda eğer Materyali çalan karakterin üyeliği internet cafeden bu işlemi yaptıysa , internet cafede eğer Log kayıtları ve Güvenlik kamerası kayıtları duruyorsa bu eylemi yapan kişiye çok rahat ulaşılacaktır. Eğerki internet kafe sahibi Log kayıt programı kullanmıyorsa ve Güvenlik kamerasını aktif olarak çalıştırmıyorsa veya bulundurmuyorsa yüklü bir para cezası yiyecektir. ( internet kafelere kesilen para cezalarını küçümsemeyin, saat akşam 18:00'a kadar 12 yaşından , saat 23:59'a kadar 15 yaşından küçük çocuk bulundurmanın cezası , çocuk başı 900TL, Yasal olmayan sitelere girilmemesi için filtre kullanılmazsa ve sivil polisler bunu tespit ederse 5000TL ye varana kadar cezası var.)

Zaten bu eylemi evden yaptıysa çok rahat olacaktır.
Resim
Kilza
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kilza »

Ben inanıyorum ki güzel bir sonuç alınacak kardeşim. İnşallah kısa zamanda mevzu çözülür. Senin de dediğin gibi giden malzeme bir şekilde geri gelir ama böyle karakter yoksunu insanların yaptıkları yanına kâr kalmamalı.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Sonucu haberdar edersen seviniriz kardeşim.
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

Arq benım de hsab calndı ama bn uqrasamadım hll olsun sna yru be kesqe ben de uqrasaydım :?
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
mrkhrbr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Kabadayılar

Mesaj gönderen mrkhrbr »

Herkese teşekkürler ve saygılar.

Sonuç almam uzun sürse bile mutlaka burdan bilgi vermeye çalışacağım. Başkasının emeğini haksız şekilde gasp edenlere durumu daha iyi açıklamak için fotoğrafta yer alan TCK 136. maddenin ne olduğunu buradan yazayım. Sizlerde internetten araştırabilirsiniz
.

"Verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme
Madde 136
-
(1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır."

:ugeek: :ugeek:
reims
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Al Bayrak

Mesaj gönderen reims »

ikv de bu tur olaylar cogaldi :( hak rayan sormayan oluyorsa kim vurduya gitti olcak bence isin neticelendirilmesi icin gerekenin yapilmasi lazim.. birilerine ders olur yapcak olan birileri varsa :!: cayar.. kardesim tekrar gecmis olsun

“Genel Etkileşim” sayfasına dön