bi daha yapmayın olur mu ?Bloodmage yazdı:Arqadan BıcaqLayan AdamlA MuattAP 0LmAm SeN y0LuNha PhEN YoLHuMA !KiSSEFFECT yazdı:Bugün arkadan bıçak atmaya gittiğim adam beni kurşuna dizdi.Ama bu yazıyı görmek qadaR qoymdı Be bRo 111!! 11! $$&&&Bloodmage yazdı:Bq adamım aqlına soqman qreqen bir şey war !
Bu 0yunDa qımse qaLmadı herqes ayrıLdı o yuzden senın de AyRıLmAnı oNerırım emeqine yazıq !
Breddy ile etkileşim vakti :d
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
Re: Breddy ile etkileşim vakti :d
Gizlenmiş İçerikGöster

Dostum sen beta zamanı teşkillatta lodosları biçen ''cengaver'' misin ? Klansızların klandakilere şifa basabildği dönemde arkasındaki şifacı ordusuyla tek basına bütün lodosları kesiyordumobilsorun yazdı:Cengaver ben doğru anımsadın.
En son AFRASiYAB tarafından 17 Şub 2015 22:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo içerikli kelime düzenlendi.
Sebep: Argo içerikli kelime düzenlendi.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
YokSmoke23 yazdı:Dostum sen beta zamanı teşkillatta lodosları biçen ''cengaver'' misin ? Klansızların klandakilere şifa basabildği dönemde arkasındaki şifacı ordusuyla tek basına bütün lodosları kesiyordumobilsorun yazdı:Cengaver ben doğru anımsadın.
En son AFRASiYAB tarafından 17 Şub 2015 22:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo içerikli alıntı düzenlendi.
Sebep: Argo içerikli alıntı düzenlendi.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..