yeni oyunculara fırsat
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: yeni oyunculara fırsat
Kimsenin bir şeye ihtiyacı yok sunucuları desen değiştirip TTnetin bodruma atılan 85 model sunucuları koydular ne beklersinki bunun maliyetinden o yüzden sunucuları sürekli resetliyolar o yüzden lag arttı o yüzden hayvanlar hızlandı siz hala neyse adam oyuna yeni oyuncu getirme derdinde bir de var olan 13 yaşındakiler yetmezmi gibi biraz daha getirin biraz daha getiri şu vsci tiplerden ne tuhaf insansınız misal ICF yi örnek verebilirim günlük online sayısı 20 kapatıyolarmı yok atmışlar bir köşeye duruyor çünkü kimsenin bir şeye karıştığı yok nasıl hepsi playstorea bağlı TTnet oyunu sordumu oyun her zamanki yerinde...
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
39 Sunucu olacağına Metin2 Silkroad gibi pvp sunucuları olsa çok iyi olur.
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
Tövbe de kardeş TEK ATIMLIK GAFFARLI PVP yazılarını görmek istemiyorum.XxxChesTeRxxX yazdı:39 Sunucu olacağına Metin2 Silkroad gibi pvp sunucuları olsa çok iyi olur.
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
- kordugum
- Demirci Çırağı
doğvumu sametkordugum yazdı:Kimsenin bir şeye ihtiyacı yok sunucuları desen değiştirip TTnetin bodruma atılan 85 model sunucuları koydular ne beklersinki bunun maliyetinden o yüzden sunucuları sürekli resetliyolar o yüzden lag arttı o yüzden hayvanlar hızlandı siz hala neyse adam oyuna yeni oyuncu getirme derdinde bir de var olan 13 yaşındakiler yetmezmi gibi biraz daha getirin biraz daha getiri şu vsci tiplerden ne tuhaf insansınız misal ICF yi örnek verebilirim günlük online sayısı 20 kapatıyolarmı yok atmışlar bir köşeye duruyor çünkü kimsenin bir şeye karıştığı yok nasıl hepsi playstorea bağlı TTnet oyunu sordumu oyun her zamanki yerinde...
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı
Doğru başkanım.
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
+1.Ama ikv kapanır.İçinde oyuncu kalmayacak,sunucularda tenha değil (BOŞ) yazacak.Oyuna ttnetin başkan ya da üst görevlilerinden biri başlasa ''Bu ne lan'' der oyunu bırakır.kordugum yazdı:doğvumu sametkordugum yazdı:Kimsenin bir şeye ihtiyacı yok sunucuları desen değiştirip TTnetin bodruma atılan 85 model sunucuları koydular ne beklersinki bunun maliyetinden o yüzden sunucuları sürekli resetliyolar o yüzden lag arttı o yüzden hayvanlar hızlandı siz hala neyse adam oyuna yeni oyuncu getirme derdinde bir de var olan 13 yaşındakiler yetmezmi gibi biraz daha getirin biraz daha getiri şu vsci tiplerden ne tuhaf insansınız misal ICF yi örnek verebilirim günlük online sayısı 20 kapatıyolarmı yok atmışlar bir köşeye duruyor çünkü kimsenin bir şeye karıştığı yok nasıl hepsi playstorea bağlı TTnet oyunu sordumu oyun her zamanki yerinde...

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
İşte aradığım mizahKiSSEFFECT yazdı:Tövbe de kardeş TEK ATIMLIK GAFFARLI PVP yazılarını görmek istemiyorum.XxxChesTeRxxX yazdı:39 Sunucu olacağına Metin2 Silkroad gibi pvp sunucuları olsa çok iyi olur.
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı
Kardeş ciddiyim internet cafe lerde full bıçak full kıyamet 10 11 yaşında çocuklar görmektense oyunun kapanmasını tercih ederim.XxxChesTeRxxX yazdı:İşte aradığım mizahKiSSEFFECT yazdı:Tövbe de kardeş TEK ATIMLIK GAFFARLI PVP yazılarını görmek istemiyorum.XxxChesTeRxxX yazdı:39 Sunucu olacağına Metin2 Silkroad gibi pvp sunucuları olsa çok iyi olur.39 Sunucu olmayacağı için başka oyuncuların pvp sunucu açması mantıklı. IKV nin öyle bölgeli pvp sunucusu olursa saçma olur zaten. Olsa olsa wslik olur
![]()
Acikcasi benimde 10 11 yaslarinda full lu ergenlere uyuz oluyorum fkt suan sifirfan baslangic yapmak isteyen cok kisi var ve bunu mevcut serverlarda yapmak zor cunku adil bir yaris olmaz yeni acilsn bir serber hem yeni kan saglar hemde dier serverlarda fullere yetisemeyenler bu serverda yeni bi baslangic yaparlar yafa yapabilirlerKiSSEFFECT yazdı:Kardeş ciddiyim internet cafe lerde full bıçak full kıyamet 10 11 yaşında çocuklar görmektense oyunun kapanmasını tercih ederim.XxxChesTeRxxX yazdı:İşte aradığım mizahKiSSEFFECT yazdı:Tövbe de kardeş TEK ATIMLIK GAFFARLI PVP yazılarını görmek istemiyorum.XxxChesTeRxxX yazdı:39 Sunucu olacağına Metin2 Silkroad gibi pvp sunucuları olsa çok iyi olur.39 Sunucu olmayacağı için başka oyuncuların pvp sunucu açması mantıklı. IKV nin öyle bölgeli pvp sunucusu olursa saçma olur zaten. Olsa olsa wslik olur
![]()
Acikcasi benimde 10 11 yaslarinda full lu ergenlere uyuz oluyorum fkt suan sifirfan baslangic yapmak isteyen cok kisi var ve bunu mevcut serverlarda yapmak zor cunku adil bir yaris olmaz yeni acilsn bir serber hem yeni kan saglar hemde dier serverlarda fullere yetisemeyenler bu serverda yeni bi baslangic yaparlar yafa yapabilirlerKiSSEFFECT yazdı:Kardeş ciddiyim internet cafe lerde full bıçak full kıyamet 10 11 yaşında çocuklar görmektense oyunun kapanmasını tercih ederim.XxxChesTeRxxX yazdı:İşte aradığım mizahKiSSEFFECT yazdı:Tövbe de kardeş TEK ATIMLIK GAFFARLI PVP yazılarını görmek istemiyorum.XxxChesTeRxxX yazdı:39 Sunucu olacağına Metin2 Silkroad gibi pvp sunucuları olsa çok iyi olur.39 Sunucu olmayacağı için başka oyuncuların pvp sunucu açması mantıklı. IKV nin öyle bölgeli pvp sunucusu olursa saçma olur zaten. Olsa olsa wslik olur
![]()