yeni oyunculara fırsat

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: yeni oyunculara fırsat

Mesaj gönderen kordugum »

Kimsenin bir şeye ihtiyacı yok sunucuları desen değiştirip TTnetin bodruma atılan 85 model sunucuları koydular ne beklersinki bunun maliyetinden o yüzden sunucuları sürekli resetliyolar o yüzden lag arttı o yüzden hayvanlar hızlandı siz hala neyse adam oyuna yeni oyuncu getirme derdinde bir de var olan 13 yaşındakiler yetmezmi gibi biraz daha getirin biraz daha getiri şu vsci tiplerden ne tuhaf insansınız misal ICF yi örnek verebilirim günlük online sayısı 20 kapatıyolarmı yok atmışlar bir köşeye duruyor çünkü kimsenin bir şeye karıştığı yok nasıl hepsi playstorea bağlı TTnet oyunu sordumu oyun her zamanki yerinde...
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

39 Sunucu olacağına Metin2 Silkroad gibi pvp sunucuları olsa çok iyi olur.
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Endless Dream

Mesaj gönderen KiSSEFFECT »

XxxChesTeRxxX yazdı:39 Sunucu olacağına Metin2 Silkroad gibi pvp sunucuları olsa çok iyi olur.
Tövbe de kardeş TEK ATIMLIK GAFFARLI PVP yazılarını görmek istemiyorum.
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kordugum »

kordugum yazdı:Kimsenin bir şeye ihtiyacı yok sunucuları desen değiştirip TTnetin bodruma atılan 85 model sunucuları koydular ne beklersinki bunun maliyetinden o yüzden sunucuları sürekli resetliyolar o yüzden lag arttı o yüzden hayvanlar hızlandı siz hala neyse adam oyuna yeni oyuncu getirme derdinde bir de var olan 13 yaşındakiler yetmezmi gibi biraz daha getirin biraz daha getiri şu vsci tiplerden ne tuhaf insansınız misal ICF yi örnek verebilirim günlük online sayısı 20 kapatıyolarmı yok atmışlar bir köşeye duruyor çünkü kimsenin bir şeye karıştığı yok nasıl hepsi playstorea bağlı TTnet oyunu sordumu oyun her zamanki yerinde...
doğvumu samet
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Doğru başkanım.
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sparineus »

kordugum yazdı:
kordugum yazdı:Kimsenin bir şeye ihtiyacı yok sunucuları desen değiştirip TTnetin bodruma atılan 85 model sunucuları koydular ne beklersinki bunun maliyetinden o yüzden sunucuları sürekli resetliyolar o yüzden lag arttı o yüzden hayvanlar hızlandı siz hala neyse adam oyuna yeni oyuncu getirme derdinde bir de var olan 13 yaşındakiler yetmezmi gibi biraz daha getirin biraz daha getiri şu vsci tiplerden ne tuhaf insansınız misal ICF yi örnek verebilirim günlük online sayısı 20 kapatıyolarmı yok atmışlar bir köşeye duruyor çünkü kimsenin bir şeye karıştığı yok nasıl hepsi playstorea bağlı TTnet oyunu sordumu oyun her zamanki yerinde...
doğvumu samet
+1.Ama ikv kapanır.İçinde oyuncu kalmayacak,sunucularda tenha değil (BOŞ) yazacak.Oyuna ttnetin başkan ya da üst görevlilerinden biri başlasa ''Bu ne lan'' der oyunu bırakır.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

KiSSEFFECT yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:39 Sunucu olacağına Metin2 Silkroad gibi pvp sunucuları olsa çok iyi olur.
İşte aradığım mizah :) 39 Sunucu olmayacağı için başka oyuncuların pvp sunucu açması mantıklı. IKV nin öyle bölgeli pvp sunucusu olursa saçma olur zaten. Olsa olsa wslik olur :)
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı

XxxChesTeRxxX yazdı:
KiSSEFFECT yazdı:
İşte aradığım mizah :) 39 Sunucu olmayacağı için başka oyuncuların pvp sunucu açması mantıklı. IKV nin öyle bölgeli pvp sunucusu olursa saçma olur zaten. Olsa olsa wslik olur :)
Kardeş ciddiyim internet cafe lerde full bıçak full kıyamet 10 11 yaşında çocuklar görmektense oyunun kapanmasını tercih ederim.
zorhac
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen zorhac »

KiSSEFFECT yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:
KiSSEFFECT yazdı:
Kardeş ciddiyim internet cafe lerde full bıçak full kıyamet 10 11 yaşında çocuklar görmektense oyunun kapanmasını tercih ederim.
Acikcasi benimde 10 11 yaslarinda full lu ergenlere uyuz oluyorum fkt suan sifirfan baslangic yapmak isteyen cok kisi var ve bunu mevcut serverlarda yapmak zor cunku adil bir yaris olmaz yeni acilsn bir serber hem yeni kan saglar hemde dier serverlarda fullere yetisemeyenler bu serverda yeni bi baslangic yaparlar yafa yapabilirler :)
zorhac
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen zorhac »

KiSSEFFECT yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:
KiSSEFFECT yazdı:
Acikcasi benimde 10 11 yaslarinda full lu ergenlere uyuz oluyorum fkt suan sifirfan baslangic yapmak isteyen cok kisi var ve bunu mevcut serverlarda yapmak zor cunku adil bir yaris olmaz yeni acilsn bir serber hem yeni kan saglar hemde dier serverlarda fullere yetisemeyenler bu serverda yeni bi baslangic yaparlar yafa yapabilirler :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön