Öncelikle Selamun Aleyküm , Arkadaşlar Eminönü Sunucusunda Bulunduğum Gün Neticesinde Kalbini Kırdığım Üzdüğüm , Yeri Geldi Tartışıp Didindiğim Olmuştur . Bunların Yanı Sıra , Mükemmel Bir 7 Yılı Geçirdiğim Bu Oyunda , Güzelliklerle Dolu Arkadaşlıklar , Kardeşlikler ve Beraberlikler Geçirdim . Çok İyi Bir SANAL Oyun Olmasına Rağmen Bana Bir Çok Güzel , İyi , Kötü Bütün Herşeyi Noktası Virgülüne Kadar Öğreten Bu Oyunda Bende Emeği Olan Olmayan Tüm , Herkeze Teşekkür Ederim .
Oyunu Bırakmamdaki En Büyük Nedense Şudur ki ; Abi Kardeş İlişkisinde Bile Tatsızlık Olup , Abi Kardeşin Bile Oyun İçin Ayrılma Noktasında Gelmesi Çok Acı ve Kötü Bir Durum .
Demem O ki Güzel İnsanlar Benden Buraya Kadar '' ŞOVMEN '' Olarak Hep İyi Anıldım , Kötü Anıldım Bunlar Hoş Şeylerdi Benim Hayatımda . Ne Yazık ki Böyle Bir Oyununda Sonuna Gelmiş Bulunmaktayım ..
Herkezden ve Tüm İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncularına Bana Yaşattıkları Bu Koskoca 7 Yıl İçin Çok Teşekkür Ederim . Hakkınızı Helal Edin ALLAH''ıma Emanet Olun , Sizlere Saygım ve Sevgimle EN İçten Şekilde Hoşçakalın DOSTÇA Kalın Diyorum ...
Bugün de bir ELVEDA'' nın Eşiğindeyim '' ŞOVMEN '' ... !
< Raiders Of Anatolia > ve <Iıı KLASMAN ııI > Loncalarına Sonsuz Teşekkür Ediyorum ...
Uzun Bir Oyun ve Keyifli Dakikalar Sonra Oyuna ELVEDA ..
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Iıı Klasman ııI
Re: Uzun Bir Oyun ve Keyifli Dakikalar Sonra Oyuna ELVEDA ..
Kardeşim gerçekten ne diyiceğimi bilemiyorum , çok üzüldüm gerçekten ama bu hayatta herşeyin bi sonu vardır bizim dostluğumuz devam edicek seninle kavga üzerine tanışsakta çok iyi bi dost olduk seni çok özliceğiz özellikle karşılıklı savaşlarımızı
real hayatında sana başarılar diliyorum , görüşmeye devam edelim.
RamoI
RamoI
- SOVMENII
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Sana Çok Teşekkür Ederim Ramazan Kardeşim , Seninde Dediğin Gibi Bu Oyunda Tartışarak Tanıştık , Demek ki Ne Olacağım Dememeli Ne Olcam Demeliymiş , Elbette Oyun Biter Ama Dostluklarımız Realde Devam Edecek . Yorumların İçinde Çok SAĞOL Düşünceli Kardeşim Benim .
Saygılar RamoI ... :mrgreen:
Saygılar RamoI ... :mrgreen:
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Sen Ferdi ya da Veysel misin?
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
İbret alınıyor ...SOVMENII yazdı:Demek ki Ne Olacağım Dememeli Ne Olcam Demeliymiş ,;)
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
İyi savaşlar olurdu kardesim. Reel hayatında başarılar dilerim
- SOVMENII
- Salgın Koruyucusu
Teşekkür Ederim Kardeşim , Sağolasın !
- SOVMENII
- Salgın Koruyucusu
" KİSSEFECKT " Amacın Nedir Bilmiyorum , Fakat Anlaşılıyor ki Sende Canı Yananlardansın , Parazit Yapmada , Vedamız Gibi Gidişimızde Düzgün Olsun !
- xRapismylife
- Sahaf Yardımcısı
Herkes gibi sende aramızdan ayrılıyorsun, DOSTUM, KARDEŞİM, ARKADAŞIM.. Ne diyeceğimi bilemiyorum, elbet bir gün yolun düşerse bir telefon kadar uzağındayım
Reel hayatında başarılar. Umarım herşey gönlünce olur, kalın sağlıcakla DOST..