Zorla Güzellik Olmuyor - Veda !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Zorla Güzellik Olmuyor - Veda !

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Merhaba Arkadaşlar,
2007'nin yaz aylarında başladığım İstanbul Kıyamet Vakti serüvenimi bugün noktalıyorum.
Geçen 7.5 senede İKV ile ilgili neler yaşadım az buz tahmin edebilirsiniz.
Bugünlerde ise oyuna zorlama ile giriyordum, zorla derken "Arkadaşların hatrına, güncelleme gelirmi ki diye" duruyordum.

Ben diğer arkadaşlar gibi uzun mesaj yazmayacağım ama oyunun içinde bulunduğu durumu anlatıyorum.

1-) TTNET tarafından geliştirici takım yok ve şuan edilen kardan memnunlar. Bu şekilde oyun sürekli devam edecek
2-) Sunucu bağlantı hatası, lag vb gibi hataları önlemesi için 1 adet Develepor var.
3-) Oyunculara burdayız demek için Etkinlik yapan kişiler var.
4-) Zannımca ilerde ufak güncellemeler olur(Seviye ve grup bölgesi hariç)

Aklıma gelmedik ve yazsam çok kişinin kalbinin kırılacağı mesajlar var ama yazmıyorum.
Beni tanıyanlar yazdıklarımı bilirler, gereksizde konuşmamaya gayret gösteririm.
7.5 senelik İKV kariyerimi "VEFASIZLIK" yüzünden bırakıyorum.

Ara sıra girerim belki...

Eğer bu konudan bir nokta yazı bile silinecekse kim sildiyse bana mesaj atsın çok kötü konuşurum.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: Zorla Güzellik Olmuyor - Veda !

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Gule Gule Kardeş, Hayatinda Başarilar...
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Endless Dream

Mesaj gönderen KiSSEFFECT »

Kardeş valla en doğru olanı yapmışsın.İnsan üzülüyor gönül bağladığı oyunun bu hallerini görünce ama naparsın elden gelen bişey yok.Yönetiminde elinden gelen tek şey üstleri zorlayıp eklenti için destek istemek ama takdir edersinizki onlarında [GM leri hariç tutuyorum zaten cevap atıp artislik yapmayın] ekmek parası burdan geliyor böyle riske giremezler.Hem zaten şu açıdan bakalım onlarda bizim gibi oyuna gönül vermiş kişiler ikv nin düşmanı değiller.Açıklama yapmamalarınıda oyunun gidebileceği süreyi uzatmaya çalışmalarına bağlıyorum.Sonuçta çıkıp her şey bitti gidin diyemez burdan para kazanan Nerull.Umarım anlattıklarım anlaşılmıştır.

İyi forumlar.
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
Kullanıcı avatarı
ERROR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ERROR »

Söylenecek pek bir şey yok, sanada güle güle.
E R R O R

Kargalarin Sesi !
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Ben oyunu zevk için oynuyorum. İSTER YENİLİK gelsin ister gelmesin umrumda değil. Genelde zaten tatillerde oynarım. Sıkıldıysam bırakırım biraz sonra tekrar geri dönerim. Şimdi olduğu gibi.
Kullanıcı avatarı
Enchanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Enchanter »

Nasılsa güncelleme geldiğinde yüzünüz kızara kızara döneceksiniz :D Kürkçü dükkanı burası.
Bad Sector Teşkilat&Meran
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

Enchanter yazdı:Nasılsa güncelleme geldiğinde yüzünüz kızara kızara döneceksiniz :D Kürkçü dükkanı burası.
Valla bir şey diyecektim forum kuralları çerçevesinden çıkmayım diye demedim ama sen anlamışsındır.
@HaNdSoMe,en iyisini yapmışsın.Hani bende en iyi tılsımları üretecek parayı topluyorum hatta üretiyorum felan ama hiç biri benim için değil.2011 de bıraktığımda üstünde komet merlin ceket olan,2014ün sonunda döndüğümde ise Doğru Akım giyen arkadaşlarıma,eskilere ve oyunculara item düşürmek hiç değilse bir işe yaramak için oynuyorum para basıyorum.Ama şu lag sorunları 5 bossun sonundayken bir lag ile herkesin oyundan düşmesi vesayre olayların çoğalması ile bende çıkışa yönelecek gibiyim.Her neyse,önünde ki hayatında başarılar.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

[youtube]http://youtu.be/YixUZdhIzGc[/youtube]

Yolun açık olsun yolda$.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

Bir yere gitmene gerek yok kardeş ben 1 yıldır girmiyorum sende girme olurda bir şeyler olursa gelirsin

“Genel Etkileşim” sayfasına dön