Ciddi alıcılar...

Alım - Satım ilanlarınızı buraya bırakabilirsiniz
RamoI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Iıı Klasman ııI

Ciddi alıcılar...

Mesaj gönderen RamoI »

Ofansıf 2 III , Süpürme 1 III , Durdurma 1 III , Sert vuruş 2 III , Ofansıf III , Dıkkat III , Defansif 2 III , Defansıf 1 III , Sakınma III , büyü bozma III , Ateş çemberi 1 III , Kutup ruzgarı , Drenc kırma III , Buz oku 1 III , İyileştirme , İyileştirme çemberi 1 III , İyileştirme Çemberi 2 III , Ruh kalkanı III , Meditasyon 2 II. Satılır ğerekirse olmayan tılsımlarında üretimi yapılır , fiyatlarını tek tek yazıp uzatmak istemedim , oyun içinden ğereken fıyatlandırmayı verebilirim ulaşırsanız. Buluşma Hatırası set ise 1t500 m dir takas yoktur.

RamoI
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Lonca Efsaneler

Re: Ciddi alıcılar...

Mesaj gönderen ANOTHER »

RamoI yazdı:Ofansıf 2 III , Süpürme 1 III , Durdurma 1 III , Sert vuruş 2 III , Ofansıf III , Dıkkat III , Defansif 2 III , Defansıf 1 III , Sakınma III , büyü bozma III , Ateş çemberi 1 III , Kutup ruzgarı , Drenc kırma III , Buz oku 1 III , İyileştirme , İyileştirme çemberi 1 III , İyileştirme Çemberi 2 III , Ruh kalkanı III , Meditasyon 2 II. Satılır ğerekirse olmayan tılsımlarında üretimi yapılır , fiyatlarını tek tek yazıp uzatmak istemedim , oyun içinden ğereken fıyatlandırmayı verebilirim ulaşırsanız. Buluşma Hatırası set ise 1t500 m dir takas yoktur.

RamoI
Ramazan kutup rüzgarı duruyot mu
ANOTHER
AYSİ

“Kapalı Çarşı” sayfasına dön