Oncelikle aranızda 1 direç kırma mesafesi varsa ilk olarak durma atım oda kutup acak kutup bitimce 1agır vursanıza arkasında depar layım buyucu zihin le onlecek deparınızı ama dikkat atım arkasından durma doncektir durmayla rahatca kesersiniz
YETEKLER
SERT VURUŞ=15
AGIR VURUŞ=15
DEPAR=15
DİKKAT=15
SAKIMA=15
ZİHİN TOPLAMA=15
DURDURMA=6
SARSILMAZ=1
DEFANSİF DUVUŞ=1
NASIL OLMUŞ
sengezer/Zalo
BÜYÜCÜ KESEMEYEM SAVAŞCILAR İÇERİ
BÜYÜCÜ KESEMEYEM SAVAŞCILAR İÇERİ
XxSENGEZERxX sengezer
Re: BÜYÜCÜ KESEMEYEM SAVAŞCILAR İÇERİ

Siyahgece
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Zihin tutlmadan kurtulmanın yolu var artık büyü bozmayı fullediginde % 25 ihtimalle kurtuluyor ve ayrıca savaşçılarında zihin tutma olasılıgı % 30
Ottomanxölümsüz anısına
batıdıığının farkındasındr umarımzalo62 yazdı:Oncelikle aranızda 1 direç kırma mesafesi varsa ilk olarak durma atım oda kutup acak kutup bitimce 1agır vursanıza arkasında depar layım buyucu zihin le onlecek deparınızı ama dikkat atım arkasından durma doncektir durmayla rahatca kesersiniz
YETEKLER
SERT VURUŞ=15
AGIR VURUŞ=15
DEPAR=15
DİKKAT=15
SAKIMA=15
ZİHİN TOPLAMA=15
DURDURMA=6
SARSILMAZ=1
DEFANSİF DUVUŞ=1
NASIL OLMUŞ
sengezer/Zalo
avakado=eminönü
sen bu taktigi denede sonra kararbarkido yazdı:batıdıığının farkındasındr umarımzalo62 yazdı:Oncelikle aranızda 1 direç kırma mesafesi varsa ilk olarak durma atım oda kutup acak kutup bitimce 1agır vursanıza arkasında depar layım buyucu zihin le onlecek deparınızı ama dikkat atım arkasından durma doncektir durmayla rahatca kesersiniz
YETEKLER
SERT VURUŞ=15
AGIR VURUŞ=15
DEPAR=15
DİKKAT=15
SAKIMA=15
ZİHİN TOPLAMA=15
DURDURMA=6
SARSILMAZ=1
DEFANSİF DUVUŞ=1
NASIL OLMUŞ
sengezer/Zalo
XxSENGEZERxX sengezer
durdurma 15 olursa her atagın zihin tutmaz ama 6 puanda 2kez durdurma ata bilirsin ilk kutup la onler ama 2. hıç birşeyle onleyemezSiyahgece yazdı:durdurma neden 15 degıl zıhın tutulmasa,nasılkeseceksın merak edıyorum
XxSENGEZERxX sengezer
demeden karar verme benceleoNHeaRt yazdı:Berbat
sengezer Zalo
XxSENGEZERxX sengezer
quote="efsaneottoman"]Zihin tutlmadan kurtulmanın yolu var artık büyü bozmayı fullediginde % 25 ihtimalle kurtuluyor ve ayrıca savaşçılarında zihin tutma olasılıgı % 30[/quote]
katıyorum degim gibi
sengezer
katıyorum degim gibi
sengezer
XxSENGEZERxX sengezer