KiSSEFFECT yazdı:Buyur dostum :arrow: viewtopic.php?f=46&t=64748yusufcan211 yazdı:nasıl değiştirdin yazı tipini bilgi verirmisin ?
Bizi aydınlattığın için teşekkürler
KiSSEFFECT yazdı:Buyur dostum :arrow: viewtopic.php?f=46&t=64748yusufcan211 yazdı:nasıl değiştirdin yazı tipini bilgi verirmisin ?
Ne demekyusufcan211 yazdı:KiSSEFFECT yazdı:Buyur dostum :arrow: viewtopic.php?f=46&t=64748yusufcan211 yazdı:nasıl değiştirdin yazı tipini bilgi verirmisin ?
Bizi aydınlattığın için teşekkürler
selamun aleykum kardeş.BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm;
Bahsettiğin reçete hala düşüyor, yer altında bulunan engereklerden ve kobralardan (Merandakiler değil, girişte ve cin mağarasına giderken yolda olanlar) ve karacin ile bombacı cinden düşürebilirsin. Reçetesi gibi kendisini de düşürme şansın var tabii. Ama düşürmesi epey zor, şimdiden bol şans diliyorum.
Aleykum Selam ,Comic Sans MSyusufcan211 yazdı:selamun aleykum kardeş.BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm;
Bahsettiğin reçete hala düşüyor, yer altında bulunan engereklerden ve kobralardan (Merandakiler değil, girişte ve cin mağarasına giderken yolda olanlar) ve karacin ile bombacı cinden düşürebilirsin. Reçetesi gibi kendisini de düşürme şansın var tabii. Ama düşürmesi epey zor, şimdiden bol şans diliyorum.
acaba oyunda kullandığın yazı tipini yazarmsın ?
BilgeTonyukuk yazdı:
Dipnot 2: @mobilsorun; nerelerdesin, nasılsın görüşemiyoruz? Niye benim konularıma yazmaz oldun artık beni beğenmiyor musun?
Ehehe konu açtın da yazmadık mı azizimBilgeTonyukuk yazdı:
Dipnot 2: @mobilsorun; nerelerdesin, nasılsın görüşemiyoruz? Niye benim konularıma yazmaz oldun artık beni beğenmiyor musun?
Hızına yetişemiyorum ahbap, kusura bakma. Sen gene de yaz ara sıra hortlat konuları. Özlüyorum seni.mobilsorun yazdı:Ehehe konu açtın da yazmadık mı azizim
EyvallahBilgeTonyukuk yazdı:Hızına yetişemiyorum ahbap, kusura bakma. Sen gene de yaz ara sıra hortlat konuları. Özlüyorum seni.mobilsorun yazdı:Ehehe konu açtın da yazmadık mı azizim