yeni oynuyorum
yeni oynuyorum
Ben yeni başladım oyuna yardım edebilecek varmı bide sunucular varmış bunların hangisi iyi ve güzel ve yardım edecek bir arkadaş arıyorum görevler felan varmış internette gördüm liste şeklinde onlara yardım edecek varsa bana ulaşabilirmi bu konunun altına yazarak
Re: yeni oynuyorum
Oynama git olum kurtar kendini.
Kötümü bu oyun ?xPrince yazdı:Oynama git olum kurtar kendini.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Beyazköşk'te başla kardeş.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kaç burdan kaç kaç ! Valla iyi oyun hikaye bakımından zevk alırsın ama 49 ol bırak derim tılsım sisteminin içine girmeden oyunu oynayamazsın oynayacak da daha önceden oyunu bilen biri olmalı.Zor olur alışman ama iyi oyundur.Merhab yazdı:Ben yeni başladım oyuna yardım edebilecek varmı bide sunucular varmış bunların hangisi iyi ve güzel ve yardım edecek bir arkadaş arıyorum görevler felan varmış internette gördüm liste şeklinde onlara yardım edecek varsa bana ulaşabilirmi bu konunun altına yazarak

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Partyqazap
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Selamlar,
Teskilat sunucusuna gelmede baska nere gidersin git. Bizim burasi cok sakat. Ne ararsan var,mubarek manav gibi.
Teskilat sunucusuna gelmede baska nere gidersin git. Bizim burasi cok sakat. Ne ararsan var,mubarek manav gibi.
Adam hakli.Partyqazap yazdı:Selamlar,
Teskilat sunucusuna gelmede baska nere gidersin git. Bizim burasi cok sakat. Ne ararsan var,mubarek manav gibi.![]()
E R R O R
Kargalarin Sesi !
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
Tam dogru yere geldin Elma ,portakal ,armut ne ararsan var bu oyunda
başka oyunmu kalmadı bu oyunu oynayacan
başka oyunmu kalmadı bu oyunu oynayacan

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
oynamıyorum ya kimsede ruh yok gel oynayalım falan kolay gelsin size