Video çekme programı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Video çekme programı

Mesaj gönderen vahdet »

Arkadaşlar Windows 7 bilgisayarım vardı ve onda fraps çalışıyordu. Video çekebiliyordum.
Fakat windows 8'de açılmıyor. Hata veriyor.

https://www.google.com.tr/search?q=frap ... B526%3B208

Birde bilgisayara bandicam yükledim. Fakat oyunu kaydedemiyorum nasıl yapacam. F12 ye basıyorum fakat kayıt yapmıyor.

Resim

Ya da bana başka program önerecek varmı ?
Kullanıcı avatarı
KiSSEFFECT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Endless Dream

Re: Video çekme programı

Mesaj gönderen KiSSEFFECT »

Pencere çubuğunda (Kayıtsız) yazıyor bir ilgisi varmı bilmiyorum ama bir bak istersen.
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Selamun aleyküm;

Bu konuda da bahsetmiştim, Camtasia Recorder güzel bir programdır. Şayet indirip kurarsan ve kullanımında zorluk yaşarsan her türlü yardımcı olabilirim. Bahsettiğin program hakkında ise bir fikrim yok daha önce hiç kullanmadım. Umarım yardımcı olacak arkadaşlar çıkar ve sorunun hallolur, sevgilerimle.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Sora »

BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm;

Bu konuda da bahsetmiştim, Camtasia Recorder güzel bir programdır. Şayet indirip kurarsan ve kullanımında zorluk yaşarsan her türlü yardımcı olabilirim. Bahsettiğin program hakkında ise bir fikrim yok daha önce hiç kullanmadım. Umarım yardımcı olacak arkadaşlar çıkar ve sorunun hallolur, sevgilerimle.
Camtasia ile oyun içi görüntü alınmıyor diye biliyorum. Ancak pencere modu yapınca alınıyor sanırım.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Sora »

Ekran kartını güncelle directx son sürümü yükle fraps hatası çözülür abi.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
psyDUCK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen psyDUCK »

Aynen katılıyorum Camtasia ' dan ekran görüntüsü alabilirsin. Ben Camtasia' yla ekran videosu çekiyorum hem kalitesi çok iyi hemde boyutu diğer programlara göre çok düşük. Mesela 15 dakika boyunca çektiğin 1080p'lik videoya 3-4 tanede müzik ekleyip videoyu oluştur dediğinde sadece 400 MB yer kaplıyor. Bunu Fraps' tan ya da Bandicamdan çektiğinde Total Video Converter'le sıkıştırsan bile 1 GB ' den daha fazla yer kaplıyor. Eğer istersen full sürümünü yüklemende yardımcı olabilirim. Haa bu arada CamTasia ' da full screen oyunların videosunu çekemiyorsun. Oyunu pencere moduna alıp boyutlarını full screen şeklinde ayarlarsan hiç bir sorun kalmaz. ( 1366*768 )
Yeni forum hesabım : XXX
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

psyDUCK yazdı:

Aynen katılıyorum Camtasia ' dan ekran görüntüsü alabilirsin. Ben Camtasia' yla ekran videosu çekiyorum hem kalitesi çok iyi hemde boyutu diğer programlara göre çok düşük. Mesela 15 dakika boyunca çektiğin 1080p'lik videoya 3-4 tanede müzik ekleyip videoyu oluştur dediğinde sadece 400 MB yer kaplıyor. Bunu Fraps' tan ya da Bandicamdan çektiğinde Total Video Converter'le sıkıştırsan bile 1 GB ' den daha fazla yer kaplıyor. Eğer istersen full sürümünü yüklemende yardımcı olabilirim. Haa bu arada CamTasia ' da full screen oyunların videosunu çekemiyorsun. Oyunu pencere moduna alıp boyutlarını full screen şeklinde ayarlarsan hiç bir sorun kalmaz. ( 1366*768 )
peki frapsı nasıl duzeltcem. Direct x yuklu ama acılmıyor.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

XSplit Gamecaster programı MSI GE70 2PC serisi oyun laptopunun yanında 6 aylık lisans ile gelmişti. Ücretsiz veya korsan sürümü varsa internete bak derim. Çok güzel bir program.
Kullanıcı avatarı
Baskent06
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Baskent06 »

Xfire programınını öneririm bende. Video boyutları baya bir az oluyor hemde iyi kalitede çekiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön