OYUNU BİRAKİYORUM
OYUNU BİRAKİYORUM
BUGÜN SOYULDUM CHAR GİRDİGİMDE Y2 VE 100M PARAM GİTMİSDİ CHAR SİFRESİNİ KİMSE BİLMİYORDU SADECE BU İKİ SEYİ ALMİS HERSEY DURUYOR BANKAMDA İTEMLER FALAN DURUYORDU
YAPAN HİC BİR SEY DEMİYORUM ARTIK DEVAM ETMENİN ANLAMİ YOK HERKEZ HAKKINI HELAL ETSİN.ikv 7 senelik emek verdim sonucu buymuş
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: OYUNU BİRAKİYORUM
[youtube]http://youtu.be/khIIaMjN-xI[/youtube]
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
OYUN HATASI OLMA SANSİ VARMI ? CHAR SİFREMİ KİMSE BİLMİYORDU TROJEN YEMEDİGİME EMİNİM
- Partyqazap
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Selamlar.FonQzrAiL yazdı:OYUN HATASI OLMA SANSİ VARMI ? CHAR SİFREMİ KİMSE BİLMİYORDU TROJEN YEMEDİGİME EMİNİM
Destekle iletisime gectinmi ? Bence onlarla bir iletisime gec, sonra ne olup bitmis anlarsin.
Böle hatalar mecvutmu 7senedir oyniyorum ilk kez basima geldi hesap güvenliğim sağlamdıPartyqazap yazdı:Selamlar.FonQzrAiL yazdı:OYUN HATASI OLMA SANSİ VARMI ? CHAR SİFREMİ KİMSE BİLMİYORDU TROJEN YEMEDİGİME EMİNİM
Destekle iletisime gectinmi ? Bence onlarla bir iletisime gec, sonra ne olup bitmis anlarsin.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Bir çok kişinin başına geliyor buna benzer olaylar.Şifre paylaşılmadığı halde... umuyoruz ki çeşitli virüsler ile elde ediyor olsunlar aksini düşünmek ne kadar saçma olurdu değil mi (!) :?:
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: ...
Keylogger ya da virüs olayı olabilir. Desteğe başvurmanda fayda var .
Destek Ekip yardımcı olmaz. Geçmiş olsun.
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
Kim yazacak diye bekliyordum +1EsTHeR yazdı:Destek Ekip yardımcı olmaz. Geçmiş olsun.
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
Destek ekibinden yardım beklemek ölüden şey istemeye benzer.Boşadır.

Mustafa Kemal ATATÜRK!