Merhaba arkadaşlar , savaşçıların favorisi olan Urban Philotheos çifttesini bilmeyen yoktur heralde.
Bu item veya bu itemin reçetesi daha düşmeye devam ediyor mu yakın zamanda düşüren veya kesin bir bilgisi olan var mı :?:
Urban Philotheos Çifte.
Re: Urban Philotheos Çifte.
Düşüyordur neden düşmesin 
- IIRooTII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
sen düşürdn mü merak ettm :?: düşürene bende hiç raslamadım uzun zamandırlı
sniper94 yazdı:Düşüyordur neden düşmesin
[ PartyGhost ]
Teşkilat

Teşkilat

Düşüyor reçetesi.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Selamun aleyküm;
Bahsettiğin reçete hala düşüyor, yer altında bulunan engereklerden ve kobralardan (Merandakiler değil, girişte ve cin mağarasına giderken yolda olanlar) ve karacin ile bombacı cinden düşürebilirsin. Reçetesi gibi kendisini de düşürme şansın var tabii. Ama düşürmesi epey zor, şimdiden bol şans diliyorum.

Bahsettiğin reçete hala düşüyor, yer altında bulunan engereklerden ve kobralardan (Merandakiler değil, girişte ve cin mağarasına giderken yolda olanlar) ve karacin ile bombacı cinden düşürebilirsin. Reçetesi gibi kendisini de düşürme şansın var tabii. Ama düşürmesi epey zor, şimdiden bol şans diliyorum.

Çok zor düşüyor. Bir ara inat ettim düşüreyim diye baydı bi zaman sonra, git satın al lazım ise 
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
Uzun zamandır değiştirecem değiştirecem diyorum şu yazı tipini işte sağolasın dostum vesile sen oldun oyuna renk geldi.BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm;
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Dost Kervanı
- Definder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Teşekkürler beyler uğraşacam gibi gözüküyor :lol:
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
Buyur dostum :arrow: viewtopic.php?f=46&t=64748yusufcan211 yazdı:nasıl değiştirdin yazı tipini bilgi verirmisin ?
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.