ELVEDA...

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Byfancy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

ELVEDA...

Mesaj gönderen Byfancy »

Merhaba Arkadaşlar;

Yaklaşık olarak meteorun ilk açıldığı zamanlarda Beyaz Köşk te başladığım İKV macerama bu hafta son veriyorum. Anka sunucusunun da ilk oyuncularından sayılırım. Çok fazla online olamadım Anka da ama "Arkadaşlar Listesi" ni full dolduracak kadar tanışıyoruz.

Oyuna ilk merhaba dediğim zamanları hatrlıyorum. Koordinatlar beta zamanının olduğundan Lodos Muhafızı görevindeki muhafızları bulabilmem tam 6 günümü almıştı. Saolsun IMBLOCK (Alper) ile tanışmam da bu şekilde oldu. Şimdi ara ara forumda eski konulara bakıyorum; eskiden çoooook güzelmiş oyun be..Ha şimdi fena mı? Değil elbette ama artık ..demir almak günü gelmiş zamandan...

Neden bırakıyorum; birçok sebepten....Hiçkimseye ya da hiç bir gruba sitemim veya kırgınlığım yok. İlk başladığımda plus alarak başladım ve tüm bu yıllar süresince hiç plussız oynamadım...Hiç uyarı-susturma-ban-ikaz v.b bir olumsuz durumum olmadı. Hiç kimseye küfür etmedim, rencide edecek bir söz dahi söylemedim. Herkese yardıma koştum gerektiğinde birçok kişiye (onlarca) plus hediye ettim.

Ajitasyon yaptığımdan veya -bu- dur demek için bunları yazıyor değilim...Nasılsa artık kesin geri dönüş yok. Sizlerle de "benim için oyun budur" kavramımı paylaşmak istedim...

Sağlıcakla, esenlikle, güzellikle kalın....

ELVEDA

Burak

Not : Elimde kalan 1 adet E-Pin- Yaklaşık 35 M civarı para ve çoğunluğu görev itemlerinden oluşan kasamı yarın (27.02.10) öğlen saatlerinde sizlerle paylaşıp ve hoşçakal deyip carlarımı sileceğim...
...irişir menzil-i maksuduna aheste giden,
tiz'i reftar olanın payine taman dolaşır...

Burakkk---Byfancy---Mirza
Kullanıcı avatarı
ParduS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rebels

Re: ELVEDA...

Mesaj gönderen ParduS »

Ayrılmana gercekten üzüldüm daha bir cok işler yapıcaktık senle item önemli değil ankada biliyorsun dosluk önce geliyor oyunda bulursam msn adresimle daha kolay konusabiliriz realde basarılar..
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
Kullanıcı avatarı
Fantomx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Fantomx »

Burak kardeşim ben oyuna gelene kadar hiç bir yere ayrılma.
Pazartesi oyunda olucam grşrz.KIb Aeo kardeşim.
Beni mutlaka bekle.Heralde nazım buna sığar sevgili kardeşim.

Alp
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…

Fantomx - Hunxfantom
Kullanıcı avatarı
enfectionn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen enfectionn »

Anka İçin Üzücü Bir Konu Nekadar Muhabettimiz olmasada Allaha Emanet Yolun Açık Olsun Kardeşim.İnş Kararını değiştirir ve aramıza geri dönmeni isterim...Saygılarımla Anıl
Resim
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

Merhabalar..
Byfancy.. Pek konuşma Fırsatımız olmadı.. Ankada Tamda GüzeL vakitlerin olacağı bir dönemde gidiyorsun.. Ne diyebilirimki.. Hoşcakal.. Umarım ReeLde mutlu mesut bir hayat yaşarsın..!!
Çarlarımı .. bankamı boşaltacağım demişsin.. Yanlış anlamassan şunu dile getireyim..
bende bir zamanlar İKV hastasıydım.. Gece gunduz Oyundan cıkmazdım.. şimdi okul olsun.. iş olsun bu 18 yaşımda Cok şeyler gördüm ve yaşadım. Ve her anım dolu geçtiği için Sinirli oldugum zamanarda oldu..
Ve ben bu yuzden Ban alacağım diye Unkown / İnzibat / Agonustos.... çarlarımı sildim.. ve şimdi 1 tane büyücü lazım oldu...
Eğer Büyücünün Oyunda Yaşamasını Büyücü Çarının DEwam etmesini istiyorsan ben kullanabilirim. Oyuna veda edeceğin zamanda Oyunda olabilirsem.. büyücüne dewam etmek isterim.. item , para istemez. sadice büyücünün yaşamasını istiyorsan...
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

burak abi yapma be senin oğlana oa kadar car kastık bari carları silme sonra pişman olma kalsın carlar dursun boşver şimdi kafan bozuktur.
Kullanıcı avatarı
Tarky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tarky »

Her ne olursa olsun , hangi sebepten dolayı bırakıyor olursan ol , hiçbirşeyini boşa atma.. Elbet zamanı gelir kafa dağıtmaya ihtiyacın olur o zaman sildiğin herşeyi geri isteyebilirsin.. O yüzden ani bir karar vermeden önce birkaç kere daha düşünmeni öneririm.

Yağız
N’oublie pas d'ou tu viens..
Kullanıcı avatarı
Byfancy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Byfancy »

Merhaba arkadaşlar,

...gemileri yakmak.... tabirini ve hikayesini hepiniz bilirsiniz. Yakmak gerekir ki içinde ümit kalmasın. Dilek ve temennileriniz için hepinize teşekkürler. Ama tamamen bitirmem gerek kusura bakmayın... Bugün son, carları da paylaşabilirdim ama silmem gerekiyor. Allaha emanet olun..

Burak
...irişir menzil-i maksuduna aheste giden,
tiz'i reftar olanın payine taman dolaşır...

Burakkk---Byfancy---Mirza
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Byfancy yazdı:Merhaba arkadaşlar,

...gemileri yakmak.... tabirini ve hikayesini hepiniz bilirsiniz. Yakmak gerekir ki içinde ümit kalmasın. Dilek ve temennileriniz için hepinize teşekkürler. Ama tamamen bitirmem gerek kusura bakmayın... Bugün son, carları da paylaşabilirdim ama silmem gerekiyor. Allaha emanet olun..

Burak

sonra pişman olma abi.biraz daah düşün bence.
Kullanıcı avatarı
Fantomx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Fantomx »

Burak kardeşim ;
feci şekilde hastayım inan şuraya oturmak bile ölüm benim için.
Ama keşke beni bekleseydin.Oyunda ve forumda o kadar muhabbetimiz oldu.
keşke Alp kardeşini dinleseydinde bir kaç gün daha sabretseydin.

Neyse kardeşim ; yolun ve bahtın ebedi açık olsun.
Mirza ' yı benim için öp kardeşim.

Gerçi daha önceden bahsetmiştin reelde ki işlerimden dolayı oyunda fazla ,
olamıyorum demiştin.
Selametle kardeşim;ama unutmaki ben ve tüm anka daki dostların hala burda olmaya çalışacağız.

Alp:((((
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…

Fantomx - Hunxfantom

“Genel Sohbet” sayfasına dön